25 mai 2014

Antena 3 - oficină UE anti-România

 
Ilie Şerbănescu live la Antena 3 (azi după-amiază), contrat aproape agresiv de A. Ursu şi de S. Stoicescu (M. Badea intervenind dându-şi seama că tensiunea escaladase):
"Ca să fie foarte clar, fondurile europene sunt destinate obiectivelor care interesează UE, nu obiectivelor care ne interesează pe noi; singurul loc unde se întâlnesc interesele este infrastructura."

"Arătaţi-mi şi mie un obiectiv industrial făcut cu bani europeni. Nu există aşa ceva, nici măcar în concepţie !"

"Nu-i treaba lor să dezvolte România !"
Din ce în ce mai greu tolerat Ilie Şerbănescu în studioul A3 (canal colaborator cu CNN, ca să fie clar pour les connoisseurs); la fel cam ca la revista 22, unde demonta indirect linia propagandistică a oficinei fondate de Soros şi Brucan.

2 comentarii :

papadie spunea...

(Pentru uz intern)
Salut,
Cazusi intr-o extrema, pacat...

Riddick spunea...

Salut.

Dezvoltă niţel afirmaţia asta. ;-)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: