27 ianuarie 2014

We come from the land of Romano

 
"Immigrant Song"
by Earthling


În clip apar secvenţe cu Victor Spirescu, "primul imigrant român în Marea Britanie" care a ajuns acolo după eliminarea restricţiilor asupra pieţei muncii. Doi parlamentari laburişti (de stânga) îi întâmpină la sosire, pe el şi pe un amic cu care a plecat la drum, merg apoi la o cafea. Este foarte clar că sosirea sa a fost regizată, ca parte a unui plan de propagandă europeistă şi anti-britanică.

We come from the land of Romano
to have some fun where there's no euro
to where I'll find a job coz vaz'l-lene a hand
A welcome in, a card and pin, Basildon I am coming
 
We'll sweep the streets I'll wash your car 
our only goal send cash to sofia
 
We come from the land of Romano
we'll reduce your living wage way below
destroying all your dreams and your income through the floor
oh how your government ignore, they are your overlords
 
We'll sweep the streets I'll wash your car 
our only goal send cash to sofia
 
So now you better stop and rebuild all your ruins
or immigrants will win the day and you will all be losing.

2 comentarii :

Riddick spunea...

Immigrant Song

https://www.youtube.com/watch?v=_bQcvsCe8hM

https://www.youtube.com/user/Earthlinggb/videos

Riddick spunea...

A Romanian migrant who was greeted by Keith Vaz as he arrived in Britain to work is a convicted thug who beat up his girlfriend and threatened to drown her in a lake, it was claimed today.

Victor Spirescu, 30, was treated to Costa Coffee by the Labour MP when he landed in England on New Year's Day after labour market restrictions were relaxed.

He insisted he was here to work and not 'rob your country' when he arrived and is now washing cars outside Aldi in Biggleswade, Bedfordshire.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2533497/Washing-cars-Biggleswade-Romanian-welcomed-UK-New-Years-Day-Keith-Vaz-Meanwhile-fianc-es-left-chopping-wood-Transylvania.html

După un an:

Ca imigrant în Marea Britanie, declară că "face" 60.000 de lire pe an lucrând... ca instalator, deşi acolo salariul mediu anual este de 26.500 de lire, iar premierul Cameron câştigă 142.000 de lire anual.

Nu cred că ajunge el la 60.000 de lire nici cu ore suplimentare; sau poate i s-a asigurat un loc de muncă de acest tip, şi "alte surse", urmând ca el să presteze propagandă - ceea ce şi face. Suma este mai mare decât cea câştigată de magistraţi, şefi din poliţie, manageri, şi similară cu salariul anual al unui parlamentar.

Desigur, nu-i place Nigel Farage: "Spune multe lucruri stupide. Are o problemă cu imigranții, dar are o soție imigrantă * ".

* nemţoaică


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: