15 decembrie 2013

Nu democraţia o apără ei, ci perceperea (falsă) a UE de către români ca garant al democraţiei


Am mai spus-o: există şi o stângă antisemită, iar "Occidentul" nu se jenează când e vorba de a colabora cu (euro)comuniştii.

Şi, mă rog, cine a pregătit terenul ca USL să apară cu Bolcaş la CCR, dacă nu chiar EuroBăse, care a pus la cale schimbarea de majoritate de la CCR ?! Că dacă nu era de acord, denunţa "defecţiunea" lui Motoc-CEDO. Deşi chiar şi-aşa e greu scuzabil: la CCR, o majoritate parlamentar-prezidenţială îşi pune doar oameni de bază, verificaţi şi răs-verificaţi, nu foşti funcţionari ONU (ca Motoc), cu "loialităţi incerte". Chiar dacă se vântură alibiul"UNPR a vrut-o la CCR, în 2010". 

Şi mai lăsaţi-mă dracu'-n pace cu lozinca "la CCR trebuie numiţi specialişti imparţiali".

Asta apără Aligică&Co. - "percepţia":
"In toata nebunia asta publica, nu pierdeti din ochi scandalul Lucian Bolcas. Chestiunea e majora. Nu trebuie lasata sa fie eclipsata de evolutiile de la Parlament sau tangentele tragi-comice de tip Gigel de la Minister.
Rog pe colegii jurnalisti si formatori de opinie ca in masura in care pot, zilele acestea, sa tina atentia focalizata pe caz. Faptul ca acest individ este asumat politic si promovat de actuala Putere ca aparator al ordinii constitutionale in Romania e ceva incredibil. Ramificatiile sunt nu doar interne ci si internationale.

Este scandalos pana la cer. Nu poti crede ca in 2013, in Romania europeana un individ asociat cu extremismul PRM-ist si coruptia institutionalizata a ajuns sa fie asumat si promovat pe fata de catre guvernanti.

Mai mult: Individul nu e un accident in ansamblul USL, o decizie nefericita aleatoare. Omul este reprezentatul unui intreg curent subteran, al unei viziuni asupra lumii si istoriei ce face parte intrinseca din ceea ce am ajuns sa numim "uselism". Nu e un accident ca in asemenea momente tulburi indivizi ca el ies la suprafata. USL are un pattern aici, in ciuda celor care tot incearca sa-l acopere.

Ramificatiile interne si externe sunt masive. Operatiunea de vopsire, coafare si camuflare a actualei puteri de catre lobistii ei occidentali e pe cale sa capoteze. Cazul Bolcas poate sa fie punctul decisiv."

https://www.facebook.com/pauldragos.aligica/posts/593308217403592

2 comentarii :

Riddick spunea...

Am mai spus şi asta: toate poziţiile lui Băsescu sunt asumate ca fiind "de dreapta", iar propaganda stângii-declarate le prezintă astfel încât dreapta "generică" primeşte reacţia negativă. Şi nu Băsescu, impostorul pus acolo de stânga să maimuţărească dreapta.

Riddick spunea...



Cum vede apărarea democraţiei Dragoş Paul Aligică (2013):

"Fiţi atenţi aici ce e greu cu adevărat şi ceea ce înseamnă a face politică: E greu să faci reforme şi să construieşti în pofida voinţei populare şi elitei politice. Ăia sunt meseriaşii adevăraţi, ăia merită admiraţia şi respectul. Ăla e leadership adevărat şi ăia sunt politicieni şi strategi adevăraţi. Cei care construiesc în pofida materialului clientului şi valului, nu cei care se dau duşi de val. Cei care iau masa inertă sau recalcitrantă de aici şi o mută dincolo. Aşa se construiesc societăţi, economii, naţiuni."

http://riddickro.blogspot.ro/2013/07/dragos-paul-aligica-apologia-dictaturii.html


Cum vede soţul lui Motoc-CEDO euroscepticismul.

Mihnea Motoc, ambasadorul României la UE (2011): "Niciuna dintre ţările UE nu ar fi putut evita singură colapsul. Cred, aşadar, că cine vorbeşte despre dezintegrarea UE este imoral".

http://www.zf.ro/eveniment/pietele-au-castigat-batalia-cu-statele-ce-trebuie-sa-faca-romania-in-noua-ordine-mondiala-8679795


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: