16 noiembrie 2013

PP-DD dezminte "tratativele cu PSD"


Încă de la citirea primei ştiri (cea dezminţită) îmi dădusem seama că este una falsă. 

pesurse.ro:

REPLICĂ din partea PP-DD: PP-DD nu pregătește alianțe, cu excepția alianţei cu poporul român!

Ca urmare a articolului „Mișcare de forță pregătită de PSD în teritoriu: negocierile dintre Ponta și Dan Diaconescu”, cu privire la purtarea de negocieri politice în vederea unei alianțe cu PSD în teritoriu, facem următoarele precizări:
Partidul Poporului-Dan Diaconescu nu pregătește alianțe în teritoriu cu nicio formațiune politică, cu atât mai puțin cu reprezentanții puterii.

Reprezentanții partidului în Consiliile Județene și în Consiliile Locale au demascat jocurile puterii încă de la preluarea mandatelor. Voturile acestora au exprimat de fiecare dată interesul comunității. Partidul Poporului-Dan Diaconescu se dezice de orice speculație referitoare la o înțelegere politică cu Partidul Social Democrat, cu atât mai mult de negocieri purtate de către fondatorul PP-DD, domnul Dan Diaconescu cu acesta.

În lipsa oricărei măsuri economice menite să sporească nivelul de trai al populației, în lipsa unor soluții competitive din punct de vedere economic, în condițiile în care în urmă cu doar câteva zile USL a respins din nou majorarea alocației copiilor, proiect inițiat de PP-DD, în contextul în care s-a ajuns până la impozitarea stâlpilor, considerăm inacceptabilă orice suspiciune de susținere a premierului Victor Ponta în turul doi al alegerilor prezidențiale, în cazul unei eventuale candidaturi.

BIROUL DE PRESĂ PP-DD

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: