17 martie 2013

UE a ajuns la metoda FSN din 1991-1992 - "confiscarea valutei"





Scoateţi-vă banii de la bancă, repede !

Problema intervine în momentul în care sunt jefuite conturile sub 100.000 de mii de euro, care sunt teoretic garantate integral. Practic, garanţia se dovedeşte a fi ceea ce a fost tot timpul – o minciună. Iar consecinţele sunt catastrofale. Pentru că dispare siguranţa depozitelor, care face ca un sistem instabil prin natura lui să pară sigur. În prima etapă, ciprioţii îşi vor retrage restul de bani, provocându-le băncilor probleme încă mai mari decât aveau deja. Ceea ce trebuia să fie “o măsură necesară dar care nu se va mai repeta” (nonsens!) va deveni o poveste fără sfârşit.

USL nu are de gând să renunţe la acord(urile) cu FMI

„Necontinuarea acordului ar avea consecinţe negative asupra volatilităţii şi ar mări riscurile de contagiune, ar apărea derapaje şi dobânzile la creditele pentru finanţarea deficitului ar creşte“, a arătat Voinea. Ce vrea să spună asta? Ne vom permite un deficit mai mic, nu mai mare, a spus ministrul.

Minciuna lui Ponta : noul "mecanism" ar anula MCV

"Am folosit această ocazie, tocmai pentru că era şi premierul Danemarcei aici, tocmai pentru a-mi anunţa colegii prim-miniştri asupra faptului că guvernul pe care-l conduc sprijină ideea înfiinţării unui mecanism european care să monitorizeze respectarea tuturor condiţiilor privind statul de drept, respectarea standardelor europene."

PnL ar obiecta la orice, numai la instigarea de a da peste cap economia pentru trecerea la euro – NU !

Mai mulţi senatori şi deputaţi PNL au schiţat încă de luni ce va conţine discursul lui Traian Băsescu.
  • (E mai veche, dar am zis s-o reiau). Sunt toţi pe-o mână. Ce este aparent direcţionat către Băsescu este de fapt un atac continuu contra “dreptei generice”, spre a nu fi lăsată nici măcar să scoată capul. Băsescu doar se face c-ar reprezenta-o, de fapt prin prestaţie credibilizând atacurile. Iar gogomanii sunt entuziasmaţi…

Cum va privatiza USL toată industria energetică strategică din România

Trei deputaţi PSD din Comisia de Industrii au iniţiat pe 5 martie 2013 un proiect de lege prin care toate acţiunile pe care statul le mai deţine la companiile din energie, petrol, cărbune vor intra în portofoliul unei societăţi de investiţii nou înfiinţate. Societatea, denumită Fondul Român de Investiții Strategice în Energie și Resurse Energetice S.A., va avea ca acţionar Ministerul Economiei, dar va fi dată spre administrare unei societăţi private, desemnată prin licitaţie internaţională. Este practic o privatizare a întregii industrii strategice a României, dintr-o singură lovitură.

Udrea vorbeşte despre ce făcea PSD prin 2003, când ea era acolo, ca secretară a lui Cozmin Guşă

Ce înseamnă asta? Că planul lor este ca PDL să dispară în PNL? Să se topească în PNL? Să ne ducem cu toţii, la bucată, unul câte unul în PNL? A mai vrut asta în 2003 şi Adrian Năstase  când îşi propunea, la Snagov, să desfiinţeze PD. Din nou un partid nedemocratic, cum este astăzi PNL, face ce a făcut atunci PSD.

Blaga nu ştie că "clasa de mijloc" e majoritară pro-USL ?

Vă promit că dacă vom fi braţul politic al clasei de mijloc româneşti, care acum, o mare parte din ea, spală podelele clasei de mijloc italiene sau are grijă de copii şi bătrânii clasei de mijloc spaniole, dacă îi aducem pe aceşti oameni de partea noastră, vom câştiga viitoarele alegeri.
  • ... fiind creatĂ prin fraudă, devalizarea activelor statului şi clientelizare. Întreprinzătorii "fără spate" ori bat pasul pe loc, ori falimentează.

Reindustrializez patria ! Cine mai vine alături ?

Informatia frustranta este ca in fiecare zi Romania transpune in legislatie mult prea repede directive europene care inca sunt in faza de discutii cu industria din tarile din vest (sau de exemplu, pe care Polonia pur si simplu le respinge) si fara sa realizeze ca fara o rationalizare corecta a termenelor sau chiar a prevederilor din regulamente ne decompetitivizam industria. Dar angajatii ministerelor sustin ca trebuie sa ne respectam obligatiile fata de parteneri, desi suntem in zeci de proceduri de infringement tocmai pentru ca nu o facem).

Trezirea din belea a Poporului

E geniu, e cel mai bun, e perfect, e imaculat, e Mesia, e noul Mîntuitor, cel al mileniului III, e Iisus Filat, e Dragostea întruchipată, e Duh Sfînt, e Unicul fără de greș ! - iată ce vomită ionițele unui partid pe sacoul de milioane al lui Candu, iată ce covițăie zilnic pe toate portalurile de știri, la RadioTV și-n ziarele ce apar pe hîrtie robii de pe plantațiile mafiotului fără măsură din univers.

PPE începe să-l atace pe Viktor Orban

Liderul diplomației austriece îi cere, la fel ca liderii europeni, să clarifice probleme de ordin constituțional din Ungaria. ”Orban, cu măsurile sale, a ajuns la limita suportabilului. Nu pot decât să îl sfătuiesc să clarifice toate problemele de drept ale noii Constituţii cu dreptul european”, a declarat vicecancelarul într-un interviu acordat cotidianului Der Standard, citat de antena3.ro.

4 comentarii :

Gogu spunea...

Acesta este un comentariu pe care eu il aprob !
http://www.ziuaveche.ro/opinie/imprecatie-sta-v-ar-in-gat-sa-va-luati-lumanari-de-banii-astia-155228.html

Anonim spunea...

http://www.covasnamedia.ro/beta/?p=42800

Riddick spunea...

Gogu, rezon !

Anonim - în modul ăsta USL îşi sabotează referendumul de regionalizare. ;-)

Anonim spunea...

Totul merge dupa un plan bine stabilit. Ma intreb daca SECURISTI mai traiesc printre noi. Daca da sau ba va las pe voi sa-i desconspirati insa sunt sigur ca sunt printre noi si SFINTI.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: