04 octombrie 2012

Cristoiu susține că a avut loc un blat Ponta-Rusia-Băsescu, cu Dan Diaconescu pe post de "măgăruș"


Măgărușul duce,
Nu știe ce duce,
Duce o hârtie
Pân' la primărie...

Evenimentul zilei:

[...] Victor Ponta n-a spus pe faţă despre ce investitor strategic e vorba, lăsînd impresia că el va fi căutat în lunile care urmează.
În realitate, aşa cum se vede din declaraţia sa, acest investitor a fost deja stabilit:
Compania rusească TISE!
Şi a fost stabilit nu zilele acestea, după aşa-zisul eşec al privatizării Oltchim, ci cu mult înainte de licitaţie.


De ce nu s-a prezentat TISE la licitaţie?
1) Pentru că e companie rusească. Acum, înaintea scrutinului parlamentar, USL ar fi riscat adîncirea suspiciunii că îndreaptă ţara spre Moscova. După scrutin, totul e posibil.

2) Pentru ca Dan Diaconescu pornise deja compania împotriva vînzării Oltchim pe nimic.
Sensibilizat de compania naţionalist-comunistă dusă de PSD şi PNL înainte de a parveni la Putere, electoratul USL ar fi sărit în sus aflînd că Oltchim a fost dat străinilor (ruşilor mai ales!) pe nimic.
Afacerea Dan Diaconescu a înlăturat toate obstacolele din calea trecerii Oltchim în proprietatea companiei ruseşti TISE:
1) A creat posibilitatea ca FMI şi Comisia Europeană să dea guvernului USL derogare de la licitaţia deschisă. 

2) A amînat vînzarea Oltchim unei companii ruseşti pînă după alegeri.
3) A creat condiţiile ca electoratul USL să admită că un Combinat poate fi vîndut pe nimic.


Întîmplările de la cîştigarea licitaţiei de către Dan Diaconescu pînă la anularea licitaţiei fac parte dintr-o diversiune meşterită de Victor Ponta cu ajutorul serviciilor secrete.
A ştiut Dan Diaconescu de această diversiune?
După opinia noastră, nu.
E greu de crezut că serviciile secrete româneşti n-au oameni infiltraţi în anturajul lui Dan Diaconescu, mult mai vulnerabil ca alţi politicieni români la manipularea de către specialişti.


Prin aceşti oameni, după începerea campaniei televizate împotriva vînzării Oltchim, Dan Diaconescu a fost împins să se prezinte la licitaţie şi să ofere o sumă imensă, imposibil de procurat.

În timp ce Daniel Chiţoiu şi Remus Vulpescu, jucînd rolul demnitarilor responsabili, l-au luat în serios pe Dan Diaconescu, Victor Ponta, sprijinit de SIE, SRI şi Doi şi un sfert, s-a străduit să blocheze orice posibilitate a lui Dan Diaconescu de a face rost de bani sau de un partener.

De Serviciile secrete româneşti răspunde însă Traian Băsescu.
Le-a dat verde Traian Băsescu să-l ajute pe Victor Ponta?
După cît de bine joacă Traian Băsescu şi Victor Ponta comedia certei pe viaţă, tare mă tem că răspunsul e Da.

6 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Da, asa este. Eram sigura ca cineva isi bate joc de DD fara ca el sa-si dea seama...
De altfel, nu ma mai mir de nimic.

Uite cum gandesc "pretinii" nostri
"Naţionalismul îl găsesc nu numai o opţiune eronată, dar şi contraproductiv. La urma urmei pe acelaşi fundament şi-a construit Ceauşescu regimul său dement.
Prefer să fim percepuţi ca un land german sau ca un dominion american, decât să apelez la orgoliu şi mândrie, rupt în cur şi înfometat."
http://turnofftheglory.com/blog/2012/10/04/politica-altfel/

Crystal Clear spunea...

Si mai urmaresc ceva : compromiterea lui DD

Riddick spunea...

Am văzut mai înainte ce a scris ToG. Nici nu mă miră, a plecat de la Noua Republică fiindcă o găsea... prea conservatoare. :)

În jurul lui DD sunt infiltrați destui, mulți parlamentari de-ai lui îl vor vinde, dacă nu cerne bine grâul de neghină acum.

Crystal Clear spunea...

Chiar nimeni din servicii nu-l sustine pe DD ?
Chiar toti ne tradeaza ?

Riddick spunea...

Doar n-o să trâmbițeze "Eu îl susțin pe DD !". Or fi, dar nu se manifestă, ori comunică ce e de comunicat fără să știe toată lumea.

Crystal Clear spunea...

Da, si e greu cand conducerea e de cealalta parte...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: