23 august 2012

Mesaj subliminal în publicația pro-USL Ghimpele




A început numărătoarea inversă pentru USL - CRIN ANTONESCU A ÎNŢELES CĂ GINERELE RĂSPOPITULUI ILIE SÂRBU ÎL TRAGE PE SFOARĂ ŞI S-A DUS PESTE EL, SĂ-I FACĂ SCANDAL

Luni, aproape de miezul nopţii (orele 23), Crin Antonescu s-a dus val-vîrtej la Palatul Victoria, peste Victor Ponta, aflat încă la birou. După ce toată ziua a urmărit la televizor ce se întîmplă şi realizînd faptul că Ponta nu a prezentat la CCR listele electorale modificate, „interimarul“ s-a enervat la culme. Aşa-zisul premier nu a modificat listele electorale permanente, neavînd curajul să-şi asume răspunderea unei astfel de operaţiuni, ci s-a mulţumit să prezinte Curţii Constituţionale o serie de documente legate de diversele categorii prevăzute de Lege care trebuie radiate.


Ultima defilare de 23 august. Balconul a fost demolat din anii '90, iar secțiunea centrală a clădirii acum un an-doi (se va construi un mall, "cândva"). Demnitarii de rang mai mic stăteau cu fundurile pe trepte, ca la stadion. Locul fanfarei (peste drum, în Parcul Operei) este acum plin cu copaci mici, ceilalți copaci au crescut și ei între timp. Melodia defilării este "Tovarăși, frumoasă e viața !".

Ion Cristoiu: Dacă Ponta nu a avut curaj să falsifice listele electorale, nu înțeleg de ce acum se opune întoarcerii lui Băsescu la Cotroceni

USL pune la cale răzmerițe după revenirea lui Băsescu la Cotroceni: "Momentul cheie al exploziei nemulţumirii împotriva lui Băsescu"




Cancelaria premierului, reînfiinţată după trei ani

Ponta își face grup de lucru la guvern. Să vedem dacă fac parte din el membri PnL. Dacă nu, e clar. ;-)

Cum au RATAT Ponta şi Antonescu să-l DEMITĂ pe Băsescu. GREŞEALA USL care a anulat votul a 7,4 milioane de români

De ce atunci nu o asumare a propriei responsabilităţi în rezultatul defavorabil USL al referendumului şi un atac frontal la adresa judecătorilor Curţii Constituţionale? USL are nevoie de conservarea procentelor electorale în perspectiva alegerilor parlamentare, iar strategia cea mai potrivită este păstrarea liniei de până acum, în care Traian Băsescu este cel care controlează toate instituţiile statului împotriva cetăţeanului. USL nici nu ar avea cum să meargă pe un alt discurs, având şi ascendentul celor 7,4 milioane de voturi în favoarea demiterii lui Băsescu.

Și ar mai fi un scop, ducerea campaniei în paradigma PDL vs USL / USL vs PDL, ca să nu afle lumea că mai există și un PP-DD.

Stelian Fuia (ex PDL), discuții cu Adrian Severin și Cozmin Gușă

Reunificarea celor două state germane nu poate fi un model de integrare euro-atlantică pentru Moldova

"Numai Germania are dreptul să se reunifice, alții (România) - nu !"

Proiectul NOM: ce se urmăreşte, de fapt, prin instaurarea unui guvern mondial ?

„Ca să fii prezident, ministru, îl pupi în cur pe dracu’ “

Diavolul e pe cer? Nu, e şeful guvernului ce va fi anunţat. Scaunul diavolului e gherbul* lor. Îl pupă în cur toţi ce vor să ajungă mari de tot. Asta-i piramida lor. Vezi ce-i cu asta pe dolarul de-o bancnotă. Ca să fii prezident, ministru, îl pupi în cur pe dracu’. Gorbaciov a început răul. Cu cine a stat în cameră? Cu Iliescu, uite-l cu batista. Are grijă să nu facă dracu’ cancer, se şterge la gură, are batistă, bravo Iliescu! Iliescu a omorît pe Ceauşescu. Ui­te-l pe Papă aici, ce propăvăduieşte? Ce hulubaşi? Pace? Tunis, Irak, Siria, Egipt! Asta-i pace de la Papă? Ce porumbei sînt ăştia? Hei, băieţi, băieţi!
(* blazonul, herbul)

Infractorul Năstase şi banii “Jurnalului Naţional”

Noua Republică cere public “Jurnalului Naţional” să comunice dacă infractorul Adrian Năstase sau familia acestuia (inclusiv Dana Năstase, soţie, condamnată penal la închisoare, cu suspendare) primesc bani pentru “editorialele” publicate de deţinutul Năstase Adrian în această publicaţie.
De asemenea, Noua Republică cere Administraţiei penitenciarelor să comunice dacă deţinuţii din România au voie să desfăşoare activităţi remunerate din spatele gratiilor, altele decât cele necesare re-educării acestora în interiorul închisorii.

Două modele de societate și confruntarea lor

Europeiștii au două strategii față de eurosceptici
- îi iau la sentiment : "Cine crede că este preferabil să re­intrăm în zona gri, asemănătoare re­gimurilor din fostele republici so­vietice, nu are decât să o spună clar, nu să afișeze – ipocrit sau naiv – o po­ziție proeuropeană, sabotând-o în același timp"
- ori îi demască drept "tovarăși de drum ai intereselor rusești''

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: