18 august 2012

Căcărău spune "Pe plan extern, România nu trebuie să se comporte ca o colonie", dar USL a ratificat (împreună cu PDL, UDMR și UNPR) eurodiktatul fiscal



În caz că nu știați, ori vă mai făceați iluzii: Echipa Anti-România a votat în unanimitate ratificarea eurodiktatului fiscal.


Căcărău, la Realitatea: "România este un partener care pe măsura atuurilor sale are partea sa în acest dialog. Nu poate să aibă anvergura diplomatică a unei ţări despre care am vorbit. Dar ea nu e o ţară oarecare, este a şaptea ţară ca populaţie din UE, este o ţară cu o poziţionare strategică excepţională, are niște resurse, nişte cărţi de jucat, energetice, umane. Conducătorii trebuie să fie conștienţi de acest lucru. Se poate face parteneriat între unul mai mare şi unul mai mic, dar asta nu înseamnă că ăla mai mic renunţă la orice exigenţă şi execută nişte comenzi”.

Eschiva USL și obediența sa la diktatele UE
(cerea, la mișto, dezbatere publică...): "Acordul coaliției nu ține loc de Tratat. Ce încearcă PDL și Băsescu este să scape de această responsabilitate, mimând ratificarea Tratatului înainte ca ea să aibă loc. Deci, președintele va semna Tratatul, iar după aceea va urma ratificarea sa în Parlament. Tot ce am cerut noi este dezbatere publică, iar acum cerem încetarea acestui ton agresiv și nedrept la adresa opoziției. Dincolo de asta, majoritatea a spus deja că va susține Tratatul".

Ponta:
"Greva USL continuă, excepţia va fi dezbaterea Tratatului de guvernanţă fiscală".

Ponta, cu
cerșeala de voturi înainte de referendum, la UDMR: "Am obligaţia de a trata judeţele Harghita, Covasna, Mureş în mod absolut corect şi constructiv".

Căcărău se teme de Departamentul de Stat al SUA și vrea monarhie

Ion Cristoiu: Victor Ponta nu are nicio autoritate în PSD-ul condus prin intermediul baronilor de Crin Antonescu

"Să luăm de exemplu afacerea cu procurorii, tipică pentru această piesă de teatru care se joacă la nivelul USL. La început, problema e ridicată de Antena 3, care o dezbate ca întruchipare a presei. Intervine apoi Ion Iliescu pe blog sau pe la televiziuni care anunţă într-un fel ceea ce va declara Crin Antonescu. Dacă Victor Ponta e un fel de Emil Boc al lui Crin Antonescu, Ion Iliescu e un fel de Elena Udrea", a tras Cristoiu concluzia piesei care se joacă zilele acestea pe scena politică.

Deutsche Welle a contat pe un pion USL drept corespondent pentru România

Și care a mai lucrat la Transitions Online - site sponsorizat și creat de Soros.

Petre Roman (liberal de viță nouă), prins între internaționalismul proletar, pseudonaționalism și europeism

Dupa inca 22 de ani, cuvintele lui Jean Monnet, inspiratorul Europei Comunitare, isi pastreaza toata forta: „Nu avem de ales decat intre schimbari in care suntem antrenati si cele in care vom sti sa vrem si sa infaptuim.” Astazi constructia europeana continua politici economice si financiare incapabile sa faca fata crizei si neglijeaza proiecte democratice sau sociale in acord cu asteptarile popoarelor. N-am tinut cont dupa Revolutie de unele voci cu mare intemeiere profesionala in economie care ne preveneau ca pe drumul lung spre UE va trebui sa contam pe fortele noastre economice, adica pe banii munciti de noi pentru a atinge standarde europene. Am cazut in plasa mitului constructiei capitaliste, am cedat iresponsabil multe parti ale averii noastre pe altarul pietei libere si am profitat foarte putin  bani de la UE.

Cristian Preda face lobby pentru Comisia de la Veneția, care vrea eliminarea pragului de validare a referendumurilor

O eventuală consultare a Comisiei de la Veneția ar da – cred eu – un rezultat defavorabil punctului de vedere al lui Antonescu: precedente existente în alte Curți constituționale din Europa ar împinge foarte probabil Comisia de la Veneția să considere că o decizie a CCR de invalidare cu 5 la 4 e legitimă, fiindcă ea indică în chip indubitabil că mai lipsesc două voturi pentru a valida consultarea referendară.

"Codul de bune practici în materie de referendumuri" al Comisiei de la Veneția este o tactică antidemocratică, adoptată în 2006 și 2007, după ce francezii și olandezii au respins la referendumurile naționale Constituția Europeană, în 2005 (derulați în jos pagina de la
link). Mai exact, se recomandă renunțarea la cvorumul de validare a referendumurilor.

"De asemenea, APCE salută solicitarea făcută de autorităţile române Comisiei de la Veneţia pentru opinii experte de evaluare a două măsuri de urgenţă disputate, cele care amendează legea privind Curtea Constituţională şi legea de desfăşurare a referendumului. 'Îi cerem primului ministru
să implice mai mult Comisia de la Veneţia în elaborarea unor legi prezente sau viitoare. Facem apel la toate forţele politice din România nu numai să respecte toate procedurile constituţionale, ci şi să se angajeze într-un dialog autentic caracterizat de toleranţă şi respect reciproc', mai menţionează comunicatul APCE, adăugând că ar fi 'de dorit să înceapă să se ia în calcul posibile schimbări ale Constituţiei în lumina experienţelor din ultimele două decenii'. " - link

Gavarit Maskva: Politrucul Dogaru vede un casus belli cu Ungaria, nu însă și cu Iranul

Acest act incalificabil este de facto o imixtiune brutala a Ungariei, prin Viktor Orban, in viata altui stat membru NATO si UE, cu consecinte extrem de grave, din cauza carora societatea romaneasca este blocata si sufera in continuare, la peste doua saptamani de la referendum. In practica juridica internationala se poate vorbi despre un casus belli, motiv pentru care solicitam o declaratie a CSAT-ului in acest sens, inainte de a ne adresa direct doamnei Angela Merkel si domnului Barroso. Din aceaste perspective, intoarcerea lui Traian Basescu la Cotroceni ar inseamna nu numai recunoasterea unei asa zise autonomii secuiesti, inclusiv pe un culoar de legatura intre Odorhei si Sighetul care va fi cedat, ci si angrenarea Romaniei intr-un razboi cu Iranul, pe care nimeni nu-l mai vrea la ora actuala, decat bolnavul care incurca statele americane intre ele (Joe Biden), Traian Basescu si asa zisul “premier de razboi” al Romaniei, Mihai Razvan Ungureanu.

Concesionarea fondurilor europene către Donald Trump

Daca pana acum, studiile si propunerile mele argumentate nu au intrat in vizorul oficialilor, le propun acestora o solutie extrema, dar care ar putea schimba radical capacitatea de absorbtie a fondurilor nerambursabile: concesionarea mecanismului de absorbtie catre Donald Trump - las deschisa lista pentru alte propuneri inovative. Omul asta a dovedit ca stie sa faca bani si din piatra seaca, iar pentru 70 de miliarde de euro cu un efect de antrenare de 1 la 4 va garantez ca s-ar baga si maine. Ii puneti in fata Cadrul Strategic National de Referinta negociat cu UE, banii alocati si obiectivele pe care le are de atins, contra unui comision, evident, dar nu mai mare decat costul actual de administrare a acestor fonduri. Pai decat sa se negocieze aceiasi bani cu firme de casa pentru ca autoritatile nu sunt capabile nici macar evaluarea sa o faca si sunt nevoite sa scoata la licitatii obscure toate aceste servicii, mai bine se face concesionarea transparent, din capul locului, pe tot pachetul, iar la sfarsit se trage linie.

UE începe propaganda pentru Europa federală cu o "consultare populară"

13 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Cu siguranta Donald Trump va refuza asa o propunere. A refuzat sa candideze si ca presedinte al SUA...

Riddick spunea...

Nici nu va ajunge propunerea la el, ar trebui să i-o facă guvernul, și astfel și-ar recunoaște ineficiența.

Anonim spunea...

Eu am inteles ca in America ca mai peste tot lumea a inceput un mare priveghi. Asteapta invierea viilor primntre cei morti. Imi pare rau ca nu am la indemina pozele primite prin email. Ca altfel m-ati fi crezut cum este cu extraterestri care vor federalizarea galaxiei.

Riddick spunea...

:)

Crystal Clear spunea...

http://ihincu.wordpress.com/2012/08/16/caderea-in-derizoriu/

Riddick spunea...

Vremea escrocilor mediatizați.

Anonim spunea...

Riddick iata un crimpei la nedumerirea ta :) http://www.gandul.info/magazin/zeci-de-americani-fara-adapost-au-ridicat-orasul-cort-cum-arata-viata-in-mijlocul-padurii-galerie-foto-8740775 Emailu de care aminteam e mare dar din motive de securitate ONU a fost cenzurat.

Riddick spunea...

Față de boschetarii de la noi aș zice că beneficiază de condiții minimale.

Anonim spunea...

Pai problema se invirte in loc. La noi de bine de rau unii aleg sa se retraga in catune parasite. Iar marea majoritate cum spui tu "boschetarii" de lux(zic eu) zac in morgile din IUROPA. Guvernu Boanta are grija de ei pentru ca au defilat la 23 august si incearca sa-i repatrieze in schimbul actualizari listelor permanente. Asa ca putem merge cu inima impacata la biserica cantindule prohodul.

John Galt spunea...

Eu zic sa mergem in munti si sa-i lasam naibii sa faca ce vor. Daca venim in 10 ani gasim totul schimbat.

Riddick spunea...

Să nu fie ireversibil, ori greu de îndreptat, ceea ce vom găsi.

Crystal Clear spunea...

Deja, acum au ajuns foarte departe...

Anonim spunea...

Nu vreau sa jicnesc dar John Galt face ca ŢÂGANUL la VODA. Satul sa-si astepte boieru tiganu merge la Voda si-l intreaba. Maria ta s-o gatat rasboiul cu turci? Nu, dar de ce intrebi. Pai nu stiu cui am sa slujesc maine. Asa ca (zic eu) curaj gaina ca maine te tai. Doamne ajuta.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: