19 iulie 2012

O fi știind Băsescu ceva, de cheamă lumea la referendum ?



E cu ochi și cu sprâncene.
"Opţiunea mea este să le cer românilor să vină la vot. Nu vreau să mă întorc la masa verde şi nici nu vreau să mă întorc cu 5% pentru şi 95% contra. Cei care mizează pe invalidarea alegerilor din cauza prezenţei cred că se înşeală. PDL riscă să intre în coliziune directă cu mine dacă ei vor opta pentru neparticipare. Să nu participe ei. Eu îi voi chema pe români la vot".
Ori știe că referendumul va fi validat indiferent de cifra prezenței la vot (5/9, cu omul UDMR din CCR lângă cei patru ai USL).

Ori așa e piesa și trebuie să plece acum.

A treia variantă ar ține de domeniul medicinei psihiatrice.


5 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Combinat cu DUDA ZILEI :
"Pe 29, dacă voi fi demis, veţi vedea, chiar şi pe televiziunile care susţin USL-ul fără rezerve, ce i se va întâmpla României în Europa."

este clar ca ni se pregateste o "pedeapsa " de la UE... Probabil ca vom fi "preluati" pe fata de "aripa ruseasca" a clicii...SA fii atent ce propaganda face Dan Alexe pe FB-impartasita , bineinteles de Marius....

Crystal Clear spunea...

Da, se pare ca se pregateste ceva urat pe 29/7 :

http://roncea.ro/2012/07/19/basescu-plagiatorul-lui-iliescu-jurnalistii-e-golani-golani-au-fost-golani-sunt-inca-sa-asteptam-minerii-pe-29-iulie/

Unora le-ar conveni boicotul .

http://www.facebook.com/alina.i.dida/posts/444389622268351

Trebuie sa ne lamurim

Crystal Clear spunea...

Cred ca asta-i Thor


http://theophylepoliteia.wordpress.com/2012/07/19/despre-eroismul-gratuit/#comment-249631

Riddick spunea...

Dan Alexe e un pion, ca și Mistrețu.

Mi se face scârbă.

E o cacealma mare de tot, ca să ne jumulească și mai bine UE.

Se caută acreditarea a doar doi actori în mintea publicului - USL și PDL.

E Thor.

Crystal Clear spunea...

Este scarbos si revoltator ce scenariu si regie se pun in scena


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: