12 iulie 2012

Noua teză uselistă - "Dacă referendumul nu se validează, continuă interimatul"



Roșca-Stănescu: Ceea ce nu înţelege preşedintele suspendat Traian Băsescu este că invalidarea referendumului nu înseamnă şi invalidarea demiterii sale. Dacă referenumul va fi invalidat, va fi necesară organizarea unui nou referendum până când populaţia se va prezenta la urne în numărul solicitat de Curtea Constituţională.
 
Severin: Dacă referendumul l-ar reconfirma în funcție (evident un referendum valid căci altminteri interimatul se va prelungi până cand 50% din electori se vor prezenta la urne) aceasta ar însemna revenirea la coabitarea toxică precedentă.

Consilierul prezidențial Chifu (provenit din rețeaua Soros) minimalizează provocarea postată de "Vocea Rusiei"

"Nu este un mesaj oficial, nu reprezintă un punct de vedere al Federaţiei Ruse ca stat, ci este vorba doar despre elemente, instrumente de propagandă care sunt dedicate unor anumite scopuri de poziţionare, de nuanţare, de determinare a unor reacţii în spaţiul public românesc".

Referendumul: O bătaie de joc națională

Obiectivul: Voiculescu premier !

Comuniştii de la Chişinău ironizează suspendarea lui Traian Băsescu: Să fie zi de doliu în memoria celui de al doilea dictator român

Wesley Clark: omul-cheie care îi leagă pe Victor Ponta şi magnatul George Soros


Rețeaua Voicu II: Procurorii Bălan și Sâmpetru - atac de tip mafiot, pe mâna USL, la vârful Justiției

USL - onor la Clăpăug !

Începând cu ziua de 25 octombrie 2012, atunci când Majestatea Sa Regele va împlini vârsta de 91 de ani, intersecția dintre Șoseaua Kiseleff și strada Ion Mincu va purta numele “Piațeta Regelui“. Primăria generală a Capitalei dorește ca piațeta să fie un spațiu public menit să omagieze aportul Familiei Regale la cursul istoriei naționale.Primarul general, profesorul Sorin Oprescu, a fost primit de Rege în urmă cu două luni, pentru a înmâna Majestății Sale o plachetă care simbolizează începerea proiectului de amenajare a “Piațetei Regelui“.

Ramona Mănescu (PnL): Crin Antonescu ar putea pregăti legislativ trecerea la monarhie

Mărăști, 12 iulie 1917 - 95 de ani

Sebastian Bodu (PDL) a cumpărat de la Ilie Sârbu (PSD) o casă, cu 540.000 de euro

Premiul lui Ghimpu: Dacă PCRM nu se conformează, va fi exclus din registrul partidelor

“Prevederea care interzice înregistrarea partidelor cu simboluri străine intră în vigoare din octombrie. Toţi trebuie să se conformeze, iar dacă PCRM nu va înţelege acest lucru, atunci vom fi nevoiţi să îi excludem din registrul partidelor. Această ideologie a regimului totalitar comunist a fost adusă cu tancurile şi baioneta şi au fost împuşcaţi oamenii care nu se supuneau regimului. Crimele dacă nu sunt condamnate, ele se repetă. De 20 de ani am vrut să fie condamnate aceste infracţiuni”.

Musulmanii radicali vor distrugerea Piramidelor

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: