22 iunie 2012

Sârba-n căruță



Te suspend de nu te vezi !
E căldură mare și trebuie o prosteală, ceva, să se distragă atenția de la cârdășie.

Falsa paradigmă stânga-dreapta, când de fapt (acum) falia este național-transnațional.

Nu vor veni > 50% la referendumul de demitere, astfel încât acesta să fie validat (e suficient ca PDL să le ceară suporterilor să stea acasă), iar la Senat e Blaga.

"Dacă nu semnează luni, în conformitate cu prevederile legale, în conformitate cu Constituţia, învestirea lui Puiu Haşotti, voi cere parlamentarilor PNL iniţierea procedurilor de suspendare", a spus Antonescu.

El a susţinut, totuşi, că nu va fi nevoie să iniţieze aceste proceduri, deoarece şeful statului va semna decretul de numire.

Preşedintele Traian Băsescu i-a solicitat, joi, premierului Victor Ponta să transmită o declaraţie pe propria răspundere a ministrului desemnat pentru portofoliul Culturii, Puiu Haşotti, care să ateste că teza de doctorat a acestuia şi celelalte opere ştiinţifice nu constituie plagiat.

"Eu, în Palatul Cotroceni, cât mai e Traian Băsescu acolo, fără un motiv care să facă prezenţa mea absolut necesară, nu mai intru. Nici măcar la învestirea unui ministru pe care îl susţin şi completarea unui Guvern pe care care de asemenea îl susţin", a anunţat preşedintele PNL.

5 comentarii :

Gogu spunea...

Nici sa nu ne mai punem problema unui esec ! Basescu trebuie sa se odihneaasca ! Ma opresc aici ca sa nu jenez prin ce as putea spune !
Total de acord cu enuntul ''Falsa paradigmă stânga-dreapta, când de fapt (acum) falia este național-transnațional''. Este un adevar peren pentru poporul Roman.
As adauga ca Basescu se inscrie in ce-a de-a doua categorie !

Riddick spunea...

Corect !

Mediafax: Băsescu: Chiar dacă nu mai am guvernul meu, agenda mea e continuată prin programul cu FMI

"Sunt bucuros că, chiar dacă nu mai am guvernul meu, agenda mea continuă cu acest program pe care îl avem cu FMI, UE şi Banca Mondială. Singura şansă pe care o avem pentru viitor este competitivitatea. Dacă nu ajungem să avem competitivitate, România nu va avea şanse. Sunt foarte bucuros că acest program continuă aşa cum a fost convenit iniţial", a spus Băsescu la întrevederea de la Palatul Cotroceni cu Philippe Le Houérou, vicepreşedinte al Băncii Mondiale pentru Europa şi Asia Centrală.


2000. Nu se mătrășeau destul de rapid capacitățile de producție și băncile:

Ziarul de Iași: Traian Băsescu consideră că "sistemul mafiot" îl impiedică să coordoneze programul PSAL II


"Cine, io ? Ioooo ?"

Ziare.com: Traian Băsescu nu-și recunoaște semnătura pe privatizarea Petrom

http://riddickro.blogspot.ro/2012/06/o-agenda-comuna-mai-veche.html

Gogu spunea...

http://pesurse.ro/#/2012/06/22/reactorul-1-de-la-cernavod-s-a-oprit-specialitii-a/
Sa urmeze Nuclearelectrica dupa Hidroelectrica ?

Riddick spunea...

S-au mai oprit reactoarele, nu cred că asta e o stratagemă. Stratagema e "nu avem bani pentru reactoarele 3 și 4", de aceea au ajuns să vină și chinezii cu oferte de parteneriat.

Riddick spunea...

Clădirea de beton masiv (anvelopa)reactorului 5 se pare că e compromisă, nu se poate folosi (fisuri), ea "trebuie să reziste" la o eventuală explozie.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: