28 iunie 2012

Generalul Pacepa: America e infestată de erezia marxismului



Puterea

Vestitul
general de securitate Ion Mihai Pacepa avertizează Statele Unite, într-un interviu, de pericolul “ereziei marxismului”. “Da, am învins în Războiul Rece, dar, spre deosebire de alte războaie, Războiul Rece nu s-a terminat cu un act de predare şi cu duşmanul învins care aruncă la pământ armele. Dar nu, nu luptăm cu marxismul în ţara noastră, deoarece poporul american nu a fost încă avertizat ţara sa este infestată cu marxism”, spune Pacepa, în interviul publicat de WorldNetDaily (WND).

El reaminteşte că această “erezie a ucis aproximativ 94 de milioane de oameni şi a transformat o treime de planetă în societăţi feudale, în mijocul secolului al XX-lea”.

Fostul spion-şef al României remarcă părerea foarte răspândită în SUA şi Europa Occidentală potrivit căreia marxismul a fost stârpit din rădăcini odată cu dispariţia Uniunii Sovietice, la fel cum nazismul a fost extirpat în 1945. Dar, spune el, între cele două situaţii sunt mari diferenţe.

În timp ce în Germania al treilea Reich a fost demolat, criminalii judecaţi, naziştii înlăturaţi din funcţii, în fosta Uniunea Sovietică nu a fost judecat nimeni, deşi regimul a ucis mult mai mulţi oameni decât naziştii, toţi foştii conducători conduc instituţiile mai departe, doar şi-au schimbat numele. “KGB-ul şi Armata Roşie au rămas pe locurilor lor, doar cu alte denumiri scrise pe uşalor”, spune Pacepa.

„Comunismul e mort”, au strigat oamenii în 1989, când a căzut Zidul Berlinului. Comunismul sovietic este, într-adevăr, mort, ca formă de guvernământ. Dar marxismul se ridică din nou şi lumea nu îi atenţie. De ce? Pentru nu e obişnuită cu formele ascunse ale acestuia, spune Pacepa.

“Să sperăm şi alţii, mulţi alţii, se vor alătura eforturilor noastre de a ajuta noua generaţie de americani - care nu a învăţat istoria reală în şcoli şi ştie puţine, dacă ştie ceva, despre războiul de 44 de ani purtat de America împotriva marxismului - pentru a înţelege pericolul ucigător al acestei erezii'', cheamă Pacepa la trezire.

2 comentarii :

Gogu spunea...

Stafia asta penibila este reanimata periodic pentru a elimina cele mai pestilentiale mirosuri !
Cit de imbecili pot fi cei care-i folosesc numele vorbindu-ne noua ca americanii din noua generatie habar nu au de lupta cu marxismul si ar trebui treziti!?
Pai astia, in general, nu prea au habar de ceva.
Apoi, sint americani ajunsi la senectute care nu stiu ca TROTKI a plecat din America, impreuna cu o mina de ''anarhisti''(azi li s-ar spune trupe speciale) si desaga de dolari pentru a infaptui, alaturi de Lenin(venit si el de aiurea), CEL MAI INFRICOSETOR EXPERIMENT CE S-A PUTUL APLICA VREODATA UNUI POPOR, PENTRU A-L DISTRUGE.
Nenorocirea a fost ca, in Rusia(ca si in tarile din Estul acestui nenorocit de continent, Europa, EXPERIMENTUL S-A METAMORFOZAT SI A PRINS, fiindca nu cred ca a existat om de rind care sa nu se fi bucurat de disparitia rapacitatii capitaliste; astfel PARINTELE risca sa fie distrus de FIUL bastard, fapt pentru care tatal a inceput cursa de prindere si distrugere a mutantului.
Numai ca, intre timp, resursa biologica a parintelui a ajuns aproape de zero. Si, desigur, va crapa si el. Lumea nu va mai putea sa avanseze cu 3 - 5% bogati si restul haituiti ai soartei de la nastere la moarte. MARX a fost diversionist dar si genial. CAPITALUL va fi in veci o opera de referinta, caci nu degeaba o invatau americanii la scoala....
Pacat de chestia aia cu ''proletari din toate tarile unuti-va'' ! Auzi al dracului, sa se uneasca numai segmente sociale din state/natiuni, adica sa se aleaga praful ! Ca acum, familia PPE, PSE etc. In curind va fi si COMINFORM-ul redivivus !

Riddick spunea...

Nu știu ce a făcut Pacepa ca ofițer de Securitate, dar știu că defectarea lui a cauzat serioase daune URSS-ului și sistemului din jurul său.

Capitalismul trebuie să se însănătoșească = să nu mai fie oligarhie.

Ce propunea Marx s-a văzut unde a dus și cine a beneficiat.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: