07 decembrie 2011

De fapt, și șulfele de la PSD/USL vor același lucru, doar că își joacă mai bine cartea electorală


Ponta: 

"În numele USL, solicităm preşedintelui Traian Băsescu să prezinte public - nu nouă opoziţiei, probabil şi Guvernului şi Parlamentului şi opiniei publice - cu ce mandat domnia sa va participa la Consiliul European care va avea loc pe 8-9 decembrie. Este un Consiliu European esenţial pentru toată Europa, e vorba despre schimbarea tratatelor privind UE, despre viitorul ţărilor care sunt în zona Euro şi a celor care sunt în afara zonei Euro".
Cum, adică, "solicităm" ? Unde este interpelarea parlamentară ? Ce, jucăm bambilici ?!
"România trebuie să meargă cu această propunere franco-germană. Noi am făcut greşeala să oprim motoarele imediat ce ne-am văzut înăuntru (Uniunii Europene – n.red). Singura noastră şansă este să ne punem ordine acasă pentru a putea să îndeplinim criteriile foarte dure de aderare la Zona Euro. Toată această chestiune care este fundamentală pentru viitorul Europei şi implicit pentru viitorul României a fost ţinută complet în afara dezbaterii publice în România.
Dacă luăm scrisoarea premierului britanic David Cameron, apărută astăzi (miercuri - n.red.), vă pot spune că începe aşa: «Poporul britanic are dreptul să cunoască ce se va întâmpla zilele acestea, ce vom face noi acolo, care este interesul nostru naţional.» Aşa începe scrisoarea. La noi, lucrurile sunt ţinute sub capac, de parcă ar fi nu ştiu ce secret…", arată europarlamentarul.

4 comentarii :

Radu Humor spunea...

Comentariu refuzat sub Copac :

"De absenta oamenilor ca tine profita tot soiul de personaje cu misie. Nu trebuie sa ii lasam nici sa isi faca de cap si nici sa distruga ceea ce am cladit cu greu noi toti."
Adanc !
Numai voi construiti, noi dezinformam !
Vum va spne unul ca basescu nu-i cusher, cum ii bagati si voi pe Ponta, Crin si-l scoateti curat si uscat pe Geoana!
Cum va spune unul (@Ridick, acum) adevarul in fata il desfiintati facandu-l in toate felurile, uitand ca in afara a unu, hai doi de pe aici nu-i stati nici la degetul mic.
Sincer va invidiez pentru cat de loiali puteti fi celor care va platesc ( voua, care nu stiti sa faceti altceva vi se par astronomice sumele pe care ei le dau baccsis la un restaurant de fitze).
Sper ca odata macar sa va fie rusine de ceea ce faceti !

Riddick spunea...

A apărut acum comentariul:
http://copaculdinpadure.wordpress.com/2011/12/07/intre-bruxelles-si-salile-de-judecata/#comment-49890


Nu știu dacă sunt plătiți sau nu, dar majoritatea dau dovadă de o naivitate catastrofală.

Crystal Clear spunea...

Parerea mea este ca sunt si platiti iar unii si naivi.
Cand si daca se dezmeticesc nu pot face altceva decat sa continue sa fie sclavi.N-au puterea sa se rupa

Riddick spunea...

Să-i văd ce mai zic când or să facă modificările constituționale în 2013, USL și PDL cot la cot.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: