30 octombrie 2011

Mafia EUrobancară, pe scurt






Pe larg, aici (blogul INFORMAȚII NECESARE):  ESM-PUNEREA BAZELOR MAFIEI FINACIARE A UE

12 comentarii :

Crystal Clear spunea...

La noi in presa nu se spune NIMIC spre ce schema Pontzi Europeana ne duce EuroBase...

Riddick spunea...

Mâine-poimâine auzim că trebuie să dăm bani pt recapitalizarea băncilor străine. În 2009 CE nu ne dădea voie să recapitalizăm CEC Bank (100% de stat !), cică "ar încalca princiiile liberei concurențe". S-a "recapitalizat" parțial în 2010-2011, statul nemiridicând dividendele.

Crystal Clear spunea...

Nu-ti pot imagina ce probleme psihice au inceput sa aiba cei care au rate mari la banci ! Am in familie doua persoane care pur si simplu clacheaza.
E cumplit ,de neimaginat. Sunt intoarsa pe dos....

Riddick spunea...

:(
Am o cunoștință în situația asta. A divorțat, iar acum plătește integral rata la apartament (aproape dublu decât înainte)

tusier spunea...

Legat de filmulet si sistemul financiar: o imagine de ansamblu mi-am facut urmarind mainoul documentar "American Dream" (30 mins), ce urmeaza aceeasi linie cu parintele sau - "Money as debt"(40 mins).

Legat de ultimele voastre comentarii la interviul lui Serbanescu. Coane, iti inteleg si apreciez pozitionarea si determinarea, dar modelul de succes e altul:
http://inliniedreapta.net/lavedere/sistemul-putin/
(A se vedea pozitionarea fata de patroni - Eltin si oligarhi - si masurile ulterioare . Vreau sa spun ca fluieratul pe dinafara e steril, daca vrei sa ai o sansa, e musai de coborat in arena.)

Riddick spunea...

N-am unde coborî,nu a apărut încă un partid pe care să-l susțin 100%, și n-am pretenția că voi crea eu unul.

Crystal Clear spunea...

Multe "elite filozoafe" isi dau cu parerea...

John Galt spunea...

Ca principiu, nici nu pot exista partide "de dreapta". Pentru ca ar trebui sa existe partidul cu un singur OM.

Cand sunt 2 deja vorbim de "gramezi", adica trecem spre colectivism..

Motiv pentru care, mai ales la noi, toate partidele trebuie incurajate. Singura certitudine e ca vor claca.


Insa in acelasi timp cred ca e neaparat nevoie de niste oameni care sa inteleaga ce se intampla, sa ofere un reper pentru toti ceilalti. Doar asa se poate schimba ceva cu adevarat.

Riddick spunea...

Reductio ad absurdum. :)

Crystal Clear spunea...

:)))))))

Crystal Clear spunea...

Tot prin "reductio ad absurdum" exista solutia mai multor partide de dreapta cu cate un singur om.Deci o "gramada" de partide de dreapta .

Problema e ca in fiecare trebuie sa existe cate un OM adevarat.

Altfel ajungem la varianta lui Valeriu Stoica-reunificarea "dreptei"....

John Galt spunea...

Corect. Om si nu carpa.

Carpa ca Iliescu, care nu a inteles care e diferenta dintre noi si animale, sau mai exact de ce nu ar fi trebuit executat Ceausescu in ziua de Craciun.

Trebuia impuscat dupa, sa vada si sa inteleaga toata lumea de ce. Am fi aflat si noi mai multe, scurtam tranzitia cu 20 de ani.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: