07 septembrie 2011

Ecologiştii scapă de Garcea, nu şi de putregai



N-au cum. Este însăşi esenţa "doctrinei" acestor comunişti deghizaţi. Acum doar se eurobrănduiesc.

Comunicat de presă - Partidul Ecologist Român

PARTIDUL ECOLOGIST ROMÂN scapă de GARCEA 

Cu regret, P.E.R. se vede nevoit să constate că Mugur Mihăiescu joacă şi în politică tot rolul lui Garcea, poliţistul 'bătut la mansardă', având în vedere că poliţiştii sunt oameni deştepţi, iar Mugur Mihăiescu a profitat nefăcând parte din această categorie socio-profesională de care şi-a bătut joc atâţia ani de zile.

Având în vedere această situaţie politică şi în special ecologia nu este un parc de joaca pentru Mugur Mihaiescu de care el să-şi bată joc.

Cunoscând ambiţiile care îl macină pe dl. Mihăiescu, P.E.R. a convenit totuşi asupra fuziunii cu Partidul Verde doar cu gândul de a unifica mişcarea ecologică românească.

Aşa s-ar fi eliminat din start alte scandaluri cu iz de maidan, în care nu ne îndoim că 'politicianul' Garcea excelează. Bunăvoinţa noastră a fost evident înţeleasă greşit de Mugur Mihăiescu şi de restul liderilor Partidului Verde, care au anunţat plini de emfază 'suspendarea negocierilor de fuziune'. În completarea obrăzniciei de care au dat dovadă reprezentanţii acestui partid inexistent practic în sondaje a venit şi o minciună: P.E.R. tergiversează să se declare public împotriva proiectului Roşia Montană.

Dacă Mugur Mihăiescu i-ar fi luat locul analfabetului Garcea şi s-ar fi ostenit să frunzărească măcar comunicatele P.E.R., ar fi aflat încă de săptămâna trecută că preşedintele Dănuţ Pop, s-a declarat deja un adversar al proiectului Roşia Montană, nefiind de acord cu folosirea cianurilor. Aşa stând lucrurile, îi mulţumim pe această cale lui Mugur Mihăiescu pentru că ne-a scutit la timp de compromisul unei fuziuni îndoielnice şi îl informăm că, indiferent de păcatele sale, politica nu este totuşi 'Vacanţa mare'.

Biroul de Presa al P.E.R.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: