08 iulie 2011

NEWS ALERT ! Blogul lui Cristian Preda atacat informatic



Aparent, pare un atac al islamiştilor din Iran:



http://cristianpreda.ro/ 

(Această pagină este,totuşi, vizibilă, din ea se poate intra la postări: http://cristianpreda.ro/2009/01/15/monitorizare/ )

Celălalt blog al lui Cristian Preda poate fi accesat , dar nu mai este actualizat din aprilie 2009:

6 comentarii :

Lilick Auftakt spunea...

Cred ca l-au atacat "islamistii"" din Romania.

Riddick spunea...

El crede altceva:

Atac informatic

de cpreda

Vineri seară, blogul a fost atacat de un hacker.
Prima pagină a fost acoperită cu numele unui grup care pare să fie din Iran.

Prima pagină, tot nu se poate accesa.

Crystal Clear spunea...

Eu cred ca face pe victima.
Pentru ca mai tarziu, cand vor fi atacate si alte bloguri, care insa il critica puternic, sa spuna ca si el a fost "atacat"....

Hotul striga "hotii" !!

Asa ca, eu cred ca trebuie sa ne asteptam foarte serios la atacuri de acest tip.

Crystal Clear spunea...

Adica : blogul tau, blogul meu si altele care critica UE .
Nici nu sunt prea multe...

Riddick spunea...

Imagini ca cea de mai sus am mai vazut şi în alte cazuri de site-uri atacate. Harta nu-i a Iranului, nici a Texasului (seamănă), ci a provinciei Isfahan/Esfahan din Iran, cu oraşul cu acelaşi nume.

Mie mi-au şters un blog WordPress, cred că s-au prevalat de dreptul de copyright anumite site-uri (stângiste, normal! am postat şi de la ei), aşa că acum am grijă sa nu public de pe unde au restricţii (să le ceri voie, blabla).

Ma gândesc să fac al treilea blog WordPress, dar numai cu link-uri spre alte articole, şi doar 2-3 rânduri pt. a vedea cititorul despre ce-i vorba. E şi mai simplu pt. mine.

Crystal Clear spunea...

Da, neaparat sa faci si alt blog !


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: