08 iunie 2011

Europarlamentar britanic: "Atunci când ţiganii îşi vor pune rulotele în faţa reşedinţelor politicienilor, aceştia vor aprecia avantajele apartenenţei la UE!"



Europarlamentarul Gerard Batten (UKIP/EFD) se referă la cei 900.000 de ţigani din România şi Bulgaria, care ar putea circula fără restricţii, şi cărora "cetăţeni întreprinzători" le-ar putea da hărţi cu locaţiile reşedinţelor politicienilor, ca să îşi aşeze şatra în apropiere: 



http://www.ukipmeps.org

• European Parliament, Strasbourg, 7 June 2011
• Speaker: Gerard Batten MEP, UKIP (London), Europe of Freedom and Democracy (EFD) group.
• Debate: * (A7-0185/2011) COELHO LIBE - Full application of the provisions of the Schengen acquis in Bulgaria and Romania

2 comentarii :

Rational Idealist spunea...

Si acum nu pot? Ce-i impiedica?
The guy is either a shameless demagogue (more likely), or simply a moron.

Riddick spunea...

... Iar tu eşti un amploaiat al UN Developing Programme din Bratislava, o (mică) sculă plătită de-a globaliştilor. Anglia va ieşi din UE, spre beneficiul său.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: