18 aprilie 2011

Nu mă duc la niciun referendum local



Nu mă duc, cum nu m-am dus nici la referendumul din 2003, al "Constituţiei europene". Nu credeam atunci, cum nu cred nici acum, că poate rezulta ceva bun în urma unei propuneri a PSD-ului.

Deşi sunt de acord cu un Bucureşti gestionat unitar, fără primării de sector, nu sunt de acord cu formarea euroregiunii Bucureşti(-Ilfov). Fiindcă ăsta este planul, reorganizarea este doar începutul.

Dacă aveţi ceva minte-n cap, staţi acasă pe 19 iunie, ori mergeţi la iarbă verde, dacă nu plouă.

16 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Normal.
Cred ca nu ma duc nici la Referendumul pentru schimbarea Constitutiei.Si acolo vor introduce regiunile...
Sincer vorbind n-as fi crezut ca Basescu s-o ia pe partea asta.Comportamentul lui era planificat inca inainte de alegeri.Ne-a pacalit .

Riddick spunea...

L-am citit destul de târziu. După ce şi l-a luat consilier pe Leonard Orban. Pun pariu că nu va mai fi nicio suspendare, a bătut palma "cu cine(-i) trebuie (lui)".

Crystal Clear spunea...

Da, si eu.
N-as fi crezut in ruptul capului !

Crystal Clear spunea...

Ai vazut ce-au facut ungurii ? :

http://www.hotnews.ro/stiri-international-8512314-ungaria-parlamentul-adoptat-noua-constitutie-ultraconservatoare.htm

Riddick spunea...

Foarte bine ! Orban bate şi el cuie în coşciugul EuroKolhozului. Cred că îsi scoate partidul din PPE chiar anul ăsta.

Riddick spunea...

Oare de ce cred eu că nu o să apară niciun comentariu privind Constituţia ungară la site-ul Fundaţiei Creştin-Democrate baconschiene ? ;-)

Crystal Clear spunea...

Ai vazut traznaia asta ? :

http://traianungureanu-tru.blogspot.com/2011/04/un-om-de-stat-si-doi-agitati-ce-facem.html#comments

Riddick spunea...

Am văzut, am şi pus comentariu. :)

TRU abordează doar latura economică, nu problema în ansamblu.

Crystal Clear spunea...

Pe siteul FCD: ce sa fie, ce sa fie? -colaborare cu nemtii.
Mi-e greata !

http://fc-d.ro/2011/04/13-aprilie-2011-funda%C8%9Bia-cre%C8%99tin-democrata-%C8%99i-funda%C8%9Bia-hanns-seidel-au-semnat-un-acord-de-colaborare/

Riddick spunea...

Tac'su cânta URSS, fiul cântă UERSS. Ce scârbă îmi este de viermii ăştia... Cum de există ? De ce îi lăsăm să supravieţuiască, să ne sape la rădăcină ?

Crystal Clear spunea...

Si trage dupa el o multime de intelectuali tineri ( Mihail Neamtu)........

Astia chiar nu gandesc ? Sau conspiratia este mult prea mare?
Baconski a fost parca ambasador la Vatican.
Mihail Neamtu si el a avut ceva legaturi cu Vaticanul

Riddick spunea...

Nemţălăul ăsta de-a ajuns papă (Benjamin, Benedict, BuenosAires, cum dracu' l-o mai chema) este pion german. Da' n-o mai duce mult, are 86 de ani. O javră.

Riddick spunea...

Neamţu o face cu bună ştiinţă. Toţi, de fapt. Cât le-o mai merge...

Crystal Clear spunea...

Buenos aires :)))))) -Un nazist !

Anonim spunea...

corect. nici prietena ta lilick nu merge.

Riddick spunea...

Stai, că nu stiu exact ce prevede legea privind organizarea referendumurilor. Dacă nu este necesara prezenţa a 50% + 1 din cei înscrişi în listele electorale, merg şi votez NU de sus până jos.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: