21 februarie 2011

Se face totuşi Albă ca Zăpada, cu piese defecte de la PDL



Teodor Mărieş, reales preşedinte al Asociaţiei 21 Decembrie 1989

Cu toate acestea, el a vorbit despre o nouă construcţie politică, care se va ridica în perioada următoare, cu sprijinul societăţii civile, exprimându-şi în acelaşi timp satisfacţia că nu a acceptat, în urmă cu mai bine de un an, o alianţă cu PNL, ‘partid care acum s-a făcut frate cu PSD’.

http://www.asociatia21decembrie.ro/2011/02/tedor-maries-reales-presedinte-al-asociatiei-21-decembrie-1989/ 

10 comentarii :

niku_elektriku spunea...

nu cre' pina nu va'!

Riddick spunea...

Aşa cum o anunţă Mărieş, pare mai degrabă un cenaclu. ;-)

Crystal Clear spunea...

El n-a vrut,dar boborul l-a cerut !

"Înainte de procedura de vot, Teodor Mărieş şi-a exprimat, totuşi, în Adunarea Generală, dorinţa de a nu mai candida, aşa cum a mai procedat la ultimele reuniuni. Membrii Adunării Generale au respins, însă, această propunere"

Riddick spunea...

A21 nu-i decât o goarnă propagandistica ce face anumite jocuri, din ce în ce mai transparente.

cornelius spunea...

Daca Alba ca Zapada va fi liberala, atunci sa se spele cu dansa pe cap.

Riddick spunea...

Aşteptăm.

Crystal Clear spunea...

ACZ are cate putin din fiecare .Este o increngatura liberalo-stangisto-pesedisto-vadimisto-sosoristo-putinisto-europeisto si tot ce-i mai rau....

Riddick spunea...

Şi "maştera" e de partea ei. ;-)

Crystal Clear spunea...

Ce logo perfect ai gasit ! :)))))))

Perfect.....barbatesc

Riddick spunea...

:)))

Întâmplător am găsit imaginea .gif.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: