22 februarie 2011

Năstase (noiembrie 2010): Boc va fi schimbat la vară din fruntea Guvernului şi a PD-L



Fostul premier Adrian Nastase e de parere ca PD-L va incerca o mutare de imagine in vara lui 2011, cand il va inlocui pe Emil Boc din fruntea Guvernului si a PD-L. 

"Operatiunea de "facelift" reprezinta preocuparea strategica la nivelul PD-L, aceasta urmand a fi realizata in primavara anului viitor, avand doua componente principale - inlocuirea guvernului Boc si formarea unui nou guvern pe baza aceleiasi majoritati guvernamentale (PDL-UDMR-UNPR-Grupul minoritatilor), respectiv schimbarea presedintelui de jure al partidului cu o figura care sa aminteasca foarte putin de impopularul Cabinet Emil Boc", scrie pe blog Adrian Nastase.

In afara de aceasta operatiune, presedintele Consiliului National al PSD crede ca strategia PD-L include si alte patru elemente: aruncarea raspunderii pe umerii Opozitiei, alimentarea clientelei de partid cu bani publici, popularea institutiilor de stat cu membri PD-L si acapararea a cat mai multe posturi de televiziune care sa devina "voci ale puterii". [...]

http://www.ziare.com/politica/guvern/nastase-boc-va-fi-schimbat-la-vara-din-fruntea-guvernului-si-a-pd-l-1057871

Interesant... Năstase profeţea schimbarea lui Emil Boc din ambele funcţii. Dar şi rezistenţa coaliţiei cel puţin până în vară.

2 comentarii :

Anonim spunea...

nästase , iepure penal,

cu läträturile lui de maidanez, este ridicol.

poate se uitä putzin in oglindä, sacul umflat cu b#älegar.

mutra lui inspirä scarbä.

Riddick spunea...

Ce-ar mai vrea el să fie iar ce-a mai fost....


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: