23 februarie 2011

Lăzăroiu, o cobe "doctă"



"In anul 2000, PNL, PNTCD si PD s-au dezis unele de altele si de guvernare in ansamblu. Daca in PD-L vor aparea factiuni care sa se delimiteze de reformele aplicate de guvernul Boc, esecul partidului in alegeri este garantat".

Restul aberaţiilor, aici.

7 comentarii :

TANO spunea...

eu nu-i pot intelege. daca ar fii politicieni adevarati ar iesi cu pieptul in fata si si-ar forma un nou partid. tot o plimba dupa cires.eu nu i-as vota daca nu au putut face nimic pentru patrie din interiorul PDL-ului nu o pot face nici cu alba ca zapada.praf in ochi aruncat pentru fraieri

Riddick spunea...

Ies scântei la congres.

Anonim spunea...

Nu inteleg pozitia ta, legata strict de fragmentul dat mai sus.
De ce-ar fi aberatie faptul ca ruperea unui partid i-ar aduce multdorita? pierdere a alegerilor ?!

Riddick spunea...

Vroiam să arăt altceva - că toata construcţia lobby-ştilor noului partid are la baza presupuneri, cum ar fi apariţia facţiunilor care să se delimiteze de guvern. Dar sunt chiar miniştri care cer demisia premierului, si totuşi mai rămân în guvern (ei trecând drept "reformişti" ai partidului).

Crystal Clear spunea...

Lazaroiu a recunoscut prin septembrie anul trecut ca are o anumita inclinatie spre politica de stanga.
O sa caut articolul din Blogary

Riddick spunea...

Mie mi se pare (Weber +Săftoiu+Macovei) la pătrat. Brrr...

Crystal Clear spunea...

Daaaaaa !
Este mult mai periculos decat toate impreuna


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: