15 ianuarie 2011

O explicaţie ?




8 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Fizica ,chimia stau la baza Universului.
Orice obiect din Univers are un camp magnetic.Asa ca sunt convinsa ceea ce spune tipul de la sfarsitul clipului ca in 2012 campul magnetic al Soarelui va avea un maxim neasteptat este adevarat.

Pe de alta parte despre influentarea fenomenelor naturale de catre om - bineinteles ca este posibil la nivelul cunostintelor de azi.
Eu sunt absolut convinsa ca eruptia vulcanului din Islanda care a impiedicat somitatile occidentale sa vina la inmormantarea lui Kaczynski a fost provocata.

Riddick spunea...

Cu erupţia nu mi se pare plauzibil - prea multe pregătiri pentru un pretext. Vulcanul era activ mai înainte, şi apoi, nu venind acolo ar fi dezamorsat zvonurile şi bănuielile ?

Crystal Clear spunea...

Who knows?

Anonim spunea...

cine stie?
poluare fonica, chimica? foamete? de ce zeci de delfini mor pe plaja in acelasi loc? pot fi folosite aceleasi explicatii?

la mine pe blog Tiriac Jr. da in judecata statul roman pentru fiecare "linie" pierduta in alea 8 ore cat a fost arestat!!!

Riddick spunea...

Foametea exclude moartea simultana în acelaşi loc a mai multor indivizi. La delfini poate fi şi din cauza formei ţărmului (curenţi şi compoziţia apei schimbată de ei) sau fundul mării.

John Galt spunea...

Tin Foil - Free your mind.

Foarte serios acum, gluma ca gluma insa treaba devine nasoala.

:)

Daca nu ma credeti bagati telefonul mobil intr-o folie si incercati sa va sunati.

Riddick spunea...

Microunde, dar energia lor este mică - binînţeles, dacă stai departe de o antenă de emisie.

John Galt spunea...

Soarele e cea mai mare antena..


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: