29 ianuarie 2011

IT'S ALL ABOUT THE SUEZ CANAL



LED Bar




8. And they shall know that I am the LORD, when I have set a fire in Egypt, and all her helpers are destroyed. (Ezekiel Chapter 30)

https://www.cia.gov/library/center-for-the-study-of-intelligence/csi-publications/csi-studies/studies/vol51no2/map1.JPG


11 comentarii :

Anonim spunea...

gruparea radicala "fratia musulmana" abia asteapta caderea lui mubarak...cum vor reactiona USA in aceasta eventualitate? astia sunt in stare sa blocheze accesul tzarilor nemulsumane prin canal, sa de-a liber la aprovizionarea cu arme a hamas-ului din fasia gaza, etc, etc...sa vedem

Riddick spunea...

Obama se bâlbâie, dacă era Reagan, până acum le trimitea câteva milioane de cartuşe si câteva echipe SWAT în elicoptere negre, fără însemne. Dar oricum, e o bună oportunitate să lichidezi agenţii Frăţiei Musulmane, la înghesuială. Ceea ce se pare că se şi face.

Crystal Clear spunea...

Aha!

Riddick spunea...

Sunt zvonuri despre agenţi în civil strecurati printre manifestanţi.

Secu' egiptean îi cam ştie care sunt, ar fi păcat să scape prilejul ăsta.

Crystal Clear spunea...

Da, este foarte grav ca s-a ajuns pana aici.
Banditii se simt puternici.
Sper sa-i capaceasca

anarchix spunea...

7% din TOATE bunurile transportate de freighters trec prin canal. 3% din bunurile astea sunt produse petroliere.

'nuff said.

Riddick spunea...

Acolo vroia să ajungă şi Afrika Korps în WW2.

John Galt spunea...

Da anarchix, insa ala e legatura Europei cu China. Adica..

Riddick spunea...

Mult petrol vine şi pe acolo spre Europa.

John Galt spunea...

Si ca la gurile de varsare a ORICARUI rau in mare (adica inclusiv Dunarea, Volga, Golful Mexic).. mult petrol ESTE deja acolo.

Riddick spunea...

Pfff... Pâi cum dreacu'... ;-)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: