16 decembrie 2010

Cifrele astea spun ceva



Adică, opoziţiei i-a convenit să iasă un astfel de vot la "cazul Monica Iacob-Ridzi", mulţi deputaţi PSD, PNL şi PC absentând, iar cei prezenţi votând "pentru" la vedere.

Totuşi, aceleaşi cifre arată că din parlamentarii coaliţiei (PDL+UNPR+minorităţi) ar fi votat "pentru" cel mult 70% ("teoretic", 110/156) - de fapt, mult mai puţini:


Prezența la votul în cazul Ridzi




http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/Coruptia_Monicai_Iacob_Ridzi-aparata_de_PDL_0_390561537.html

7 comentarii :

Crystal Clear spunea...

A fost , ca de obicei o cacialma de vot !
Pur si simplu este cineva "profesionist "care regizeaza votul in Parlament ,profita de naivitatea multor parlamentari PDL pentru a compromite partidul.
Totul corelat cu indemnul Presedintelui de a lasa justitia sa-si fac treaba, starnind zazanie intre Presedinte si PDL.

Arta manipularii ....

Si Berluskonin a iesit ieri basma curata....

Aria de actiune a "profesionistilor kagebisti" este larga ....

Riddick spunea...

Se poate relua solicitarea de către Parchet, apoi vot deschis, nominal.

Crystal Clear spunea...

Bineinteles.

Crystal Clear spunea...

Am vazut Duda zilei
Adrian Nastase este unul din pricipalii "profesionisti" ai manipularii votului in Parlament

Cat despre topul facut de el?

Arta cum stanga este in reviriment, folosindu-se orice mijloace, chiar si crima .Amenintintarile sunt la ordinea zilei.

Riddick spunea...

Transnaţionali.

Crystal Clear spunea...

Foarte , foarte grav, mai ales in Europa,dar au pus un picior zdravan si in SUA

Riddick spunea...

În câteva minute postare pe tema asta.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: