19 noiembrie 2010

Unul dintre "repere" a ieşit din conspirativitate



 -Wakey-wakey, PDL !-

Când îl pui în capul listei Reperelor intelectuale ale dreptei româneşti (10+1) pe... Andrei Pleşu, şi eşti, în acelaşi timp directorul adjunct al Institutului de Studii Populare ("fundaţia Partidului Democrat Liberal având un rol de think-tank, prin intermediul căreia vor fi dezvoltate elementele doctrinare şi de identitate politică a PDL"), ar trebui să ai oarecari reacţii când ipochimenul cu pricina dă cu bâta-n baltă:
Andrei Pleşu: ”Nu mai vreau să trăiesc într-o lume în care principalele personaje se numesc Ciutacu, Băsescu, Gâdea, Diaconescu".
Asta, bineînţeles, dacă nu eşti un şobolan plantat acolo cu alte scopuri

4 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Bineinteles ca Patrasconiu este un sobolan al lui Soros !
Cu un simulacru de pregatire politica si lustruind pantofii tuturor "elitelor" gedesiste
Ridicat bininteles in slavi de Tismaneanu,publicat de Liiceanu

Mi-e sila...

Riddick spunea...

Încep să mă mir şi de Tismăneanu... :(

Crystal Clear spunea...

Cum poate sa ridice in slavi pe cineva care n-are substanta ?
Nici macar literara , ca sa nu mai vorbim substanta politica.

Tismaneanu fie ca traieste in trecut ,ca asa e el, fie are ceva de ascuns despre prezent..

Riddick spunea...

... Time will tell.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: