07 octombrie 2010

N'aşa, tonomatelor ?


DACĂ O PROMULGĂ, E DICTATOR ŞI COMPLICE LA FRAUDĂ

DACĂ NU O PROMULGĂ, E FRICOS, SE TEME DE SUSPENDARE

9 comentarii :

Anonim spunea...

CE ESTE DE NECONCEPUT; ESTE ORÄZNICIA LUI FELIX SECURISTUL;

CUM ESTE PERMIS CA UN NENOROCIT DE MAFIOT SÄ
FIE IN PARLAMENT SI SÄ AMENINTZE PRESEDINTELE:


CEILALTZI TICÄLOSI, au interpretat cum le-a räsärit.

eu am lucrat panä la 64 de ani, dupä mine femeile ies ca bärbatzi 65, se pare cä pt. bärbatzi se propune 67.

Riddick spunea...

I s-a urât cu binele şobolanului antenist.

Crystal Clear spunea...

Sau,titlu la IRTV :
"Basescu a prins frica de popor "

Jalnic

Anonim spunea...

pai uite ca nu a promulgat-o...in westul decadent si scarnav vor sa ridice varsta pensionarii la 67 de ani pt ambele sexe...chestua nasoala pt noi e ca speranta de viata e cam tot asa de 65 de ani...deci te pensionezi si daca mai apuci vreun an sa zici bogdaproste...

Riddick spunea...

Aoleu... cine mai angajează o băbuţă de 66-67 de ani ? :)

Altfel, vorba lui Mircea Badea (circa 35 de ani - nu îl simpatizez, dar aici a zis bine): Cine să-mi plătească mie pensia, generaţia lui Tweety ? ("Tweety" este porecla unui huligan care a lovit un cameraman cu un lanţ în apropierea unui stadion de fotbal, acum câţiva ani, minor fiind).

Anonim spunea...

Probabil că în cifre portocalii 80=170.

Se pare ca nu de frica poporului sau a opoziţiei a retrimis legea, ci - pam-pam - a UDMR-ului (care, dacă schimba barca, putea înclina balanţa moţiunii, suspendării).

Aşa e în viaţă - cine se însoţeşte cu curvele, ia sifilis.

Riddick spunea...

Ce frică de UDMR, că doar se ştie clar că UDMR se va căra din coaliţie oricum ?

Ai vreo experienţă personală ? (mă refer la fraza de la finalul comentariului).

Galeata cu Pixeli spunea...

S-a intalnit prostul cu smecherul. Crinel si Jenel cred ca adversarii le sunt atat de tampiti pe cat ar vrea ei sa fie.

Riddick spunea...

Uneori se mai împiedică şi ai noştri în şireturi...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: