02 septembrie 2010

Şerif din Arizona: 'I have about as much regard for the U.N. as I do the vermin'



Şeriful Larry Dever, ai cărui subordonaţi patrulează zona de graniţă cu Mexicul din Cochise County, Arizona, consideră "stupefiant" faptul că Departamentul de Stat al SUA va înainta legea imigraţiei introdusă de statul Arizona  Consiliului ONU pentru Drepturile Omului, pentru avizare.

Administraţia Bush a refuzat participarea SUA la Consiliul ONU pentru Drepturile Omului, considerând că nu îndeplineşte criteriile minime de funcţionare, cu majoritatea compusă de state precum Rusia, China, Libia, Arabia Saudită, Cuba, Pakistan, Tunisia, Egipt...

Administraţia Obama a aderat la Consiliu, declarând că va încerca să îmbunătăţească din interior activitatea sa.

Dever a adăugat că rezultatele avizului ONU nu ar avea nici un impact pentru cei de pe teren din Arizona, care lupta zi de zi cu fluxul de imigranţi ilegali care trec peste graniţă în SUA
 

"Ei pot lua declaraţiile lor şi constatările lor, să le ambaleze şi să le depoziteze în cadrul Organizaţiei Naţiunilor Unite, deoarece nouă chiar nu ne pasă ce cred ei", a spus Dever.




“Course, I have about as much regard for the U.N. as I do the vermin that hides in the rocks around my house here and reaches out and tries to bite me every now and then.”

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: