02 septembrie 2010

Deci, cine "avem nevoie", Cotoi ?



Cotoi, EXCLUSIV în foaia lui Patriciu:
Dintre parlamentarii care s-au pronunţat pentru remanierea Cabinetului Boc face parte şi Sever Voinescu, alături de Elena Udrea, Cătălin Croitoru, Sulfina Barbu şi Raluca Turcan.

Sever Voinescu a declarat pentru Adevărul că nu se aşteaptă la o reacţie negativă din partea lui Emil Boc sau a colegilor săi după votul de aseară, prin care şi-a exprimat dorinţa de a avea un program proaspăt cu oameni noi.

"Nu mă aştept la nicio reacţie negativă a premierului Boc şi a colegilor mei după votul de aseară. Eu am avut un punct de vedere foarte clar, bazat pe faptul că avem nevoie de oameni noi şi un program proaspăt", a declarat Voinescu pentru Adevărul.

Grupurile parlamentare PDL din Camera Deputaţilor şi Senat s-au reunit la ora 19.00, premierul Emil Boc prezentând parlamentarilor democraţi liberali o analiză a situaţiei economice a ţării. După această prezentare, parlamentarii au luat cuvântul pentru a-şi spune punctul de vedere.

Deputatul PDL Sever Voinescu a cerut, miercuri seară, la întâlnirea grupurilor parlamentare cu premierul Emil Boc, demisia Guvernului, pledând pentru un Executiv nou.

EXCLUSIV Sever Voinescu despre remanierea guvernului: "Avem nevoie de oameni noi" 

21 de comentarii :

Crystal Clear spunea...

Patriciu isi baga coada peste tot.

Mai este o sectanta langa Boc: madam Vass-cea care-l "ajuta" sa greseasca

Crystal Clear spunea...

S Voinescu : membru PDL de un an.

Look who's talking !

Riddick spunea...

Da... Specialista. Pa-the-tic.

Anonim spunea...

PDL este un partid bine aşezat în teritoriu, iar Sever Voinescu nu este atât de idiot încât să nu ştie că schimbarea nu poate veni decât de acolo, din teritoriu. Voinescu a executat cu succes un exerciţiu democratic, un exerciţiu prefect normal într-un partid care şi-a scris istoria pe democraţia internă şi pe norme morale sănătoase. Surpriza cea mai mare nu a fost nici Voinescu, nici Raluca Turcan şi nici Cătălin Croitoru sau Sulfina Barbu. Surpriza a fost Elena Udrea. Blonda de la Guvern a dat măsura maximă a ipocriziei politice. Înainte de a vota împotriva întregului Guvern, blonda ar fi trebuit să demisioneze. Boc ar trebui să o pună pe lista de remaniaţi în prima poziţie, pentru că Udrea nu mai poate face parte din echipă atât timp cât nu crede în ea.

Riddick spunea...

Tot mă întreb dacă nu o fi fost o strategie a Elenei Udrea, să iasă în faţă, şi să se exprime şi alţii care altfel ar fi avut reticenţe. Printre ăia cu abţinerile sunt curios dacă sunt cu funcţii guvernamentale.
În locul lui Boc aş condiţiona rămânerea Elenei Udrea în guvern de o declaraţie publică de retractare.
Mai sunt două ore.

Anonim spunea...

Riddick, nu cred că a fost vorba despre aşa ceva, tot aşa cum nu cred ca Udrea va face vreun exerciţiu de umilinţă. Udrea nu este proastă şi face tot posibilul să îl discrediteze pe Boc, atat poiltic cât şi ca autoritate. Scopul imediat al blondei nu este guvernarea onestă. Scopul acesteia este câştigarea luptei interne. Din acest motiv, unul de corectitudine morală, Udrea trebuie să părăsească guvernarea.

Riddick spunea...

E nasol că sunt şi parlamentari cârcotaşii ăştia, aşa că nu poţi şti ce vor face la moţiunea de cenzură.

Cred că drumul madamei se opreşte aici.

Anonim spunea...

Iata, avem o prima demisie. Astept sa-l vad pe Seitan si pe Vladescu.

Crystal Clear spunea...

Udrea a afirmat intotdeauna ca principala ei calitate este loialitatea !

Riddick spunea...

Ce mă mai amuză articolul din Gândul unde scrie ca TB insistă pt menţinerea Epicureanului. Dacă este real, este ff grav.

Anonim spunea...

Se vorbeşte tot mai mult despre o divergenţă între Cotroceni şi Victoria cu privire la lista de remaniaţi. Sunt şi eu curios, dacă există, care este aceasta.
Consultările preliminare dintre Boc şi Băsescu cred că au stabilit în mare măsură care va fi lista de remaniabili dar şi lista noilor ministri.

Crystal Clear spunea...

A fost ciudata introducerea lui in Guvern

Anonim spunea...

ITMorar a scos primul articol cu privire la apa plata de exploatare miniera. LOL!!
Vor urma articole care vor pune in evidenta efectele curative ale apei obtinute din epurarea cianurilor si ce afacere profitabila ar fi daca s-ar imbutelia si comercializa

Riddick spunea...

Concentraţia de cianuri dintr-un pahar de apă este mai mică acolo decât dacă ai mânca o pungă de migdale (sâmburi).

Crystal Clear spunea...

Soros a vazut ca nu tine sa opreasca tehnologia , a compromis cat a putut de mult afacerea ca sa-i scada pretul iar acum inteleg ca vrea sa cumpere cat mai multe actiuni.

Ar trebui sa nu i se vanda actiuni DELOC .

Riddick spunea...

Este treaba actionarilor, România nu are acţiuni decât în firma mixtă, Soros are pe partea străină.

Crystal Clear spunea...

Banuiesc ca investitia se inscrie la "investitii strategice" - in care statul roman are un cuvant de spus.Ar trebui sa existe un echilibru de forte ...

Riddick spunea...

Este vorba de transfer de acţiuni în interiorul cotei străine.

Crystal Clear spunea...

Am priceput eu asta.
Si daca cumpara Al Qaeda e voie?.

Riddick spunea...

...

:)))

Dacă o fac, o fac prin intermediari, nu este înregistrată nicaieri. De fapt, celulele Al Qaeda lucreaza gen franciză, se constituie, apoi se declară aparţinând organizaţiei, bineînţeles daca au acordul.

Crystal Clear spunea...

Si Soros e o celula AlQaeda, de altfel.Tot de la Mama Rusia vine....


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: