23 august 2010

Viitorul război pentru petrol, hrană şi apă









5 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Sa speram ca Israelul are mai multe minte de cat Obama :
"The threat of Iran becoming nuclear is a threat for the people who live in the U.S., Europe and Israel." he said. "No one can guarantee that Iran will use its power only against Israel."

http://riddick2.blogspot.com/2010/08/from-wnds-jerusalem-bureau-israeli.html#links

Riddick spunea...

Odată ce ai bomba atomică, o poţi lansa şi din submarin (şi Iranul are submarine), deci nu ai nevoie de rachete cu raza foarte mare (rachete balistice intercontinentale - IBM).

Crystal Clear spunea...

Madam Clinton ( care i-a facut lui fii-sa nunta de 5 milioane de euro) a chemat pe 2 septembrie Israelul la discutii crezand ca-i opreste.Ba le mai spune sa nu se ingrijoreze, ca bomba nucleara iraniana nu va putea fi folosita decat in vreo 12 luni

Astia ne cred prosti pe toti.
Vor doar sa dea impresia ca Israelul exagereaza,( sunt "extremisti") ca de fapt nu prea este nici un pericol...

Comportament tipic comunist....

Riddick spunea...

Poate fi o tactică, atacul sa fie deja pregătit, şi astea sa fie fiţe - "dom'ne, ăştia nici acum nu ştiu ce au de facut".

Churchill ştia că nemţii vor bombarda masiv oraşul Coventry (spărsese codul lor după ce făcuse rost de o maşină de codat/decodat Enigma de pe un submarin german), şi nu a evacuat civilii, nici nu i-a prevenit. Altfel, reieşea că pot (aliatii) citi mesajele nemţilor, şi costul salvării Coventry-ului ar fi fost pierderea ori prelungirea războiului.

Crystal Clear spunea...

Let's hope so !


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: