21 august 2010

Tonomaţi, concubine, javre bătrâne de presă şi lăutari, pun de-un comitet



"Mai mulţi politicieni, jurnalişti şi artişti, printre care Carmen Moldovan, Lavinia Şandru, Sorin Roşca Stănescu, Victor Ciutacu, Corina Drăgotescu, Valentin Nicolau şi Florin Chilian, au format Grupul pentru Apărarea Presei, menţionând că reacţionează la poziţionarea şefului statului faţă de media".
(Mediafax)


Cum spuneam...  tonomaţii (Ciutacu, Drăgoteasca), javrele bătrâne de presă (SR-S), concubina lui Hunor Kelemen (n-am crezut o secundă că va rămâne în grupul independenţilor) şi lăutarul Chilian, ne anunţă că "am decis să formăm un Grup de Iniţiativă pentru Apărarea Drepturilor şi Libertăţilor Presei".

 Şi, mai mult:
Obiectivul acestei campanii constă în eliminarea din Strategia Naţională de Apărare a prevederilor care fac referire la mass-media, cei care au constituit Grupul de iniţiativă considerând că presa nu are ce să caute în atenţia CSAT şi nu-şi are locul într-un document de importanţa Strategiei Naţionale de Apărare.
 Ei bine, din acest moment, are şi mai mult  !

7 comentarii :

Anonim spunea...

Mananci cacat din convingere sau datorita idioteniei cronice? Xanax-ul te linisteste sa stii.

Riddick spunea...

Vezi, bey, am lăsat commentul ista, că ştiu că eşti un trombonist; ţi-am propus ceva la postarea anterioară, văz că faci (?) pe prostu'...

Crystal Clear spunea...

Vad ca se organizeaza tot felul de asociatii civile care au ca scop distrugerea statului.
Adica CSAT decide ca Romania are o vulnerabilitatea din cauza felului in care este folosita libertatea presei de catre trusturile de presa si imediat apar ONG uri care se cred deasupra CSAT..

Ca sa nu mai vorbesc de mercenarii postaci care au muschi in loc de creieri

Riddick spunea...

Nu mai au pe cine prosti, decât pe cei deja prostiţi. Vezi lista şi te lămureşti definitiv.

Crystal Clear spunea...

Cei deja prostiti n-au ce sa mai faca.
Sunt deja cumparati.Ei nu mai pot gandi.

O tin asa de-a-nboulea .Au creierul spalat

Anonim spunea...

lipseste santajistul bogdan chereac, halterofilul mental badea, jurnalista cu carnetel de psd vranceanu firea, si multi alti lingai...vezi sa ii dai peste bot jivinei astea de cristi, se screme si la mine pe blog dar nu il baga nimeni in seama, saracu, cand era mic, era lasat in cotetul porcilor si se juca cu caca porcesc, mai si inghitea din cand in cand, de asta sufera de puseele astea de isterita acum...

Riddick spunea...

"Cristi" e cam scump la vedere, deh... altfel, diagnosticul e bun.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: