30 august 2010

Cam asta ar fi sinteza


 Dom' profesor face iar o aroganţă (ca să uzez de un termen livresc de origine becalliană), şi dă un interviu în Adevărul. După declaraţia lui Antonescu, toată retorica "sectei" privind o alianţă PDL-PNL nu se mai susţine:



"I'm not a Lemon! I'm a meLon !"

"The Annoying Orange" parody with a honey melon.


Totuşi, câteva întrebări pentru dom' profesor:

- ce mai caută "în acest partid de pleşcari" ?
"Da, domnule, ceva mai mult de 40.000 de euro! Dincolo de iritarea pe care a trezit-o în rândul Opoziţiei, în PDL a creat nervozitate. Elitele locale ale partidului n-au o problemă cu gestul. Au o problemă cu suma. Pentru că 40.000 de euro înseamnă, pentru unii, mai puţin decât valoarea maşinii lor. Deci, dacă rămânem lucizi, vedem că asta e ecuaţia. Mulţi nu doresc decât un plus de finanţare la nivelul colegiilor, nimic altceva. Nu vor modernizarea statului, vor mai mulţi bani ca să-şi pregătească realegerea. Asta îmi e foarte clar".
- regretă declaraţia, sau motivele exprimării ei ? (întrebare retorică)
"Care e situaţia acum în PDL? Pe de o parte, Guvernul strânge tot mai multă nemulţumire, există taberele interne şi preşedintele deasupra, care a început să dea verdicte. Dumneavoastră ar fi trebuit să fiţi dat afară din partid, dacă ar fi fost după preşedinte. Regret această declaraţie, mai ales că n-a făcut bine nici preşedintelui".
- chiar e cert ?! (iar, întrebare retorică)
"O.N.: Ce aţi prefera, un preşedinte care să vă dea afară, precum Traian Băsescu, sau unul care numai v-a avertizat, precum Emil Boc?
A, unul ca Băsescu, asta-i cert!"
 - trebuie să înţelegem aceste afirmaţii ca pe un lobby pro-francez ?
"Eu cred că noi am greşit în momentul în care semnalul trimis de Franţa n-a fost luat în serios. Iar asta a creat iritare. Dacă Sarkozy îşi trimite un om aici şi spune că aşteaptă să numim un secretar de stat în această problemă, nu poţi să-l amâni şase luni, să zici „mă mai gândesc". Şi a mai creat iritare o anumită atitudine a unor ministere faţă de Franţa, în general, faţă de anumite companii franceze, în special".

9 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Ce-si mai doresc unii"razboi in PDL"

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-7740528-incepe-razboiul-pdl.htm?cfnl=

"Annoying orange" ar trebui pusa ca si comentariu la dom'profesor pe blog

Riddick spunea...

E parodie la Annoying Orange.

Clic, copy/paste şi gata, ce, asta-i problema?

Luminiţa Pîrvu de la HotNews e în echipa de atacuri la PDL.

Crystal Clear spunea...

Am pus si eu linkul:
Parodie la parodie :))))

DespinaVestea { 08.30.10 at 2:37 PM }

Parodie la parodie :

http://riddickro.blogspot.com/2010/08/cam-asta-ar-fi-sinteza.html

Your comment is awaiting moderation.

Riddick spunea...

Pâi nu prea-i bine, ziceam de linkul http://www.youtube.com/watch?v=7K1DeVl8FCw. :)

Crystal Clear spunea...

Nu vreu sa plagiez( este talentul tau de a gasit astfel de clipuri)

In sfarsit, data viitoare asa voi face :)

Riddick spunea...

:)))

Anonim spunea...

cristian preda, este akläturi cu drumul.

cred cä face parte din gruparea "mircea si teo"
CE FACE EL ESTE DEMENTZÄ:

Riddick spunea...

Capu' face, capu' trage.

Crystal Clear spunea...

Las' ca-i bine ca-i prost.
Asa s-a dat in spectacol si s-a facut singur de ras.
Cei mai periculosi sunt cei care nu actioneaza la vedere si fac tot ce pot sa sape PDL din interior...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: