30 august 2010

Cam asta ar fi sinteza


 Dom' profesor face iar o aroganţă (ca să uzez de un termen livresc de origine becalliană), şi dă un interviu în Adevărul. După declaraţia lui Antonescu, toată retorica "sectei" privind o alianţă PDL-PNL nu se mai susţine:



"I'm not a Lemon! I'm a meLon !"

"The Annoying Orange" parody with a honey melon.


Totuşi, câteva întrebări pentru dom' profesor:

- ce mai caută "în acest partid de pleşcari" ?
"Da, domnule, ceva mai mult de 40.000 de euro! Dincolo de iritarea pe care a trezit-o în rândul Opoziţiei, în PDL a creat nervozitate. Elitele locale ale partidului n-au o problemă cu gestul. Au o problemă cu suma. Pentru că 40.000 de euro înseamnă, pentru unii, mai puţin decât valoarea maşinii lor. Deci, dacă rămânem lucizi, vedem că asta e ecuaţia. Mulţi nu doresc decât un plus de finanţare la nivelul colegiilor, nimic altceva. Nu vor modernizarea statului, vor mai mulţi bani ca să-şi pregătească realegerea. Asta îmi e foarte clar".
- regretă declaraţia, sau motivele exprimării ei ? (întrebare retorică)
"Care e situaţia acum în PDL? Pe de o parte, Guvernul strânge tot mai multă nemulţumire, există taberele interne şi preşedintele deasupra, care a început să dea verdicte. Dumneavoastră ar fi trebuit să fiţi dat afară din partid, dacă ar fi fost după preşedinte. Regret această declaraţie, mai ales că n-a făcut bine nici preşedintelui".
- chiar e cert ?! (iar, întrebare retorică)
"O.N.: Ce aţi prefera, un preşedinte care să vă dea afară, precum Traian Băsescu, sau unul care numai v-a avertizat, precum Emil Boc?
A, unul ca Băsescu, asta-i cert!"
 - trebuie să înţelegem aceste afirmaţii ca pe un lobby pro-francez ?
"Eu cred că noi am greşit în momentul în care semnalul trimis de Franţa n-a fost luat în serios. Iar asta a creat iritare. Dacă Sarkozy îşi trimite un om aici şi spune că aşteaptă să numim un secretar de stat în această problemă, nu poţi să-l amâni şase luni, să zici „mă mai gândesc". Şi a mai creat iritare o anumită atitudine a unor ministere faţă de Franţa, în general, faţă de anumite companii franceze, în special".

9 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Ce-si mai doresc unii"razboi in PDL"

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-7740528-incepe-razboiul-pdl.htm?cfnl=

"Annoying orange" ar trebui pusa ca si comentariu la dom'profesor pe blog

Riddick spunea...

E parodie la Annoying Orange.

Clic, copy/paste şi gata, ce, asta-i problema?

Luminiţa Pîrvu de la HotNews e în echipa de atacuri la PDL.

Crystal Clear spunea...

Am pus si eu linkul:
Parodie la parodie :))))

DespinaVestea { 08.30.10 at 2:37 PM }

Parodie la parodie :

http://riddickro.blogspot.com/2010/08/cam-asta-ar-fi-sinteza.html

Your comment is awaiting moderation.

Riddick spunea...

Pâi nu prea-i bine, ziceam de linkul http://www.youtube.com/watch?v=7K1DeVl8FCw. :)

Crystal Clear spunea...

Nu vreu sa plagiez( este talentul tau de a gasit astfel de clipuri)

In sfarsit, data viitoare asa voi face :)

Riddick spunea...

:)))

Anonim spunea...

cristian preda, este akläturi cu drumul.

cred cä face parte din gruparea "mircea si teo"
CE FACE EL ESTE DEMENTZÄ:

Riddick spunea...

Capu' face, capu' trage.

Crystal Clear spunea...

Las' ca-i bine ca-i prost.
Asa s-a dat in spectacol si s-a facut singur de ras.
Cei mai periculosi sunt cei care nu actioneaza la vedere si fac tot ce pot sa sape PDL din interior...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: