14 mai 2010

Penelé vrea să inventeze perpetuum mobile



Crin Antonescu, preşedintele PNL, spune că partidul pe care îl conduce ar intra la guvernare cu două condiţii: organizarea de alegeri anticipate şi un guvern în care PNL să îşi asume toată răspunderea. Antonescu respinge şi varianta intrării într-un guvern de uniune naţională. ( REALITATEA.NET )

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjM-2Pg20YpJZqiIbDCsy-c-QUfzQOjvFk1M4kxzjioTYZYwIagCdvR-g0fK_Qs5pNjZnHfdBPGG2rTntfEEuSuJUUhFEELxBNCO2-lnNlEDSG3gpjTU6x_9PrsSOfWBv3Agdf_CwOZHQg/s640/LNN+NEWS.JPG

- Hăă-ăăă ! Ăăăăă-ăăă !

"Acum nu mai are niciun rost din punct de vedere politic şi din punct de vedere economic,  acum se discută ce trebuie făcut în afara acestui guvern, în orice caz nu cu participarea noastră acum la un guvern. Dacă mâine preşedintele împreună cu liderii celorlate partide îmi spun să fac guvern (făcea-ţi-ar popa, de şapte ani !), eu îl fac cu două condiţii. Se organizează alegeri anticipate ceea ce nu ne încurcă, e un proces care merge şi noi facem guvern cu prim-ministru, cu program, cu toată răspunderea. Nu pe combinaţii care, aşa cum am auzit astăzi, să păstreze răul şi să împartă doar execuţia acestor milioane de oameni".

Liderul PNL Crin Antonescu spune că PNL ar fi intrat într-un guvern chiar împreună cu PDL la finalul anului 2009, dar acum exclude total această opţiune. "Dacă vă referiţi la oferta publică de la finalul anului trecut, noi atunci am stat de vorbă şi am fi fost în stare să intrăm într-un guvern, nu de uniune naţională că mie nu îmi surâde formula asta, dar într-o combinaţie inclusiv cu PDL. Dar cu nişte condiţii pe care noi le-am enunţat, le cunoaşteţi", a spus Antonescu care a precizat că "Acum nu se pune problema şi nici nu există vreo ofertă".

Antonescu a precizat că respinge ideea intrării într-un guvern de uniune naţională, deoarece nu vrea să se certe "pe cota unică cu PSD". 

Hai, că asta din urmă e tare de tot ! 

8 comentarii :

bogdan spunea...

mai are cineva un dubiu ca personajul e complet idiot? da nu el strica saracu, atata poate, strica aia care se uita-n gura lui

Riddick spunea...

Las' să se uite, n-ai văzut ce "pălăriuţă" are ? ;-)

Anonim spunea...

cioara vopsita cu petrol, malai ieftin viseaza...din fericire aceasta cioara doar croncane fara ca nimeni sa se uite in pliscul lui de neam prost..

Riddick spunea...

Mă întreb ce-o fi prin scăfârliile ălora care încă îl mai cred...

Marius Delaepicentru spunea...

Ăştia sunt chiar tîmpiţi la cap. Programul lor de guvernare e ca şarpele care-şi mănîncă coada, ca corabia "ecologică" care-şi suflă singură în pînze, ca nebunul care-şi mînîncă propriile fecale, sau ca cîinele ce-şi linge copula.

Riddick spunea...

Partidul-balama, dorit de Patriciu.

A fost fraier Stolojan că n-a scăpat la timp de jigodii, pe când era preşedintele PNL. Acum trebuie scăpat PNL de parlament. ;-)

baricada spunea...

Ăsta "face cu capul" pe zi de mai multe ori decât colegul său de celulă, Vagin Tudor. Cu sau fără voie, o să îndeplinească planul Iliescu - Câmpeanu, din 90: desfiinţarea mişcării liberale

Riddick spunea...

Păi deja e deturnată, aşa că desfiinţarea nu ar mai fi o dramă.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: