14 mai 2010

Penelé vrea să inventeze perpetuum mobile



Crin Antonescu, preşedintele PNL, spune că partidul pe care îl conduce ar intra la guvernare cu două condiţii: organizarea de alegeri anticipate şi un guvern în care PNL să îşi asume toată răspunderea. Antonescu respinge şi varianta intrării într-un guvern de uniune naţională. ( REALITATEA.NET )

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjM-2Pg20YpJZqiIbDCsy-c-QUfzQOjvFk1M4kxzjioTYZYwIagCdvR-g0fK_Qs5pNjZnHfdBPGG2rTntfEEuSuJUUhFEELxBNCO2-lnNlEDSG3gpjTU6x_9PrsSOfWBv3Agdf_CwOZHQg/s640/LNN+NEWS.JPG

- Hăă-ăăă ! Ăăăăă-ăăă !

"Acum nu mai are niciun rost din punct de vedere politic şi din punct de vedere economic,  acum se discută ce trebuie făcut în afara acestui guvern, în orice caz nu cu participarea noastră acum la un guvern. Dacă mâine preşedintele împreună cu liderii celorlate partide îmi spun să fac guvern (făcea-ţi-ar popa, de şapte ani !), eu îl fac cu două condiţii. Se organizează alegeri anticipate ceea ce nu ne încurcă, e un proces care merge şi noi facem guvern cu prim-ministru, cu program, cu toată răspunderea. Nu pe combinaţii care, aşa cum am auzit astăzi, să păstreze răul şi să împartă doar execuţia acestor milioane de oameni".

Liderul PNL Crin Antonescu spune că PNL ar fi intrat într-un guvern chiar împreună cu PDL la finalul anului 2009, dar acum exclude total această opţiune. "Dacă vă referiţi la oferta publică de la finalul anului trecut, noi atunci am stat de vorbă şi am fi fost în stare să intrăm într-un guvern, nu de uniune naţională că mie nu îmi surâde formula asta, dar într-o combinaţie inclusiv cu PDL. Dar cu nişte condiţii pe care noi le-am enunţat, le cunoaşteţi", a spus Antonescu care a precizat că "Acum nu se pune problema şi nici nu există vreo ofertă".

Antonescu a precizat că respinge ideea intrării într-un guvern de uniune naţională, deoarece nu vrea să se certe "pe cota unică cu PSD". 

Hai, că asta din urmă e tare de tot ! 

8 comentarii :

bogdan spunea...

mai are cineva un dubiu ca personajul e complet idiot? da nu el strica saracu, atata poate, strica aia care se uita-n gura lui

Riddick spunea...

Las' să se uite, n-ai văzut ce "pălăriuţă" are ? ;-)

Anonim spunea...

cioara vopsita cu petrol, malai ieftin viseaza...din fericire aceasta cioara doar croncane fara ca nimeni sa se uite in pliscul lui de neam prost..

Riddick spunea...

Mă întreb ce-o fi prin scăfârliile ălora care încă îl mai cred...

Marius Delaepicentru spunea...

Ăştia sunt chiar tîmpiţi la cap. Programul lor de guvernare e ca şarpele care-şi mănîncă coada, ca corabia "ecologică" care-şi suflă singură în pînze, ca nebunul care-şi mînîncă propriile fecale, sau ca cîinele ce-şi linge copula.

Riddick spunea...

Partidul-balama, dorit de Patriciu.

A fost fraier Stolojan că n-a scăpat la timp de jigodii, pe când era preşedintele PNL. Acum trebuie scăpat PNL de parlament. ;-)

baricada spunea...

Ăsta "face cu capul" pe zi de mai multe ori decât colegul său de celulă, Vagin Tudor. Cu sau fără voie, o să îndeplinească planul Iliescu - Câmpeanu, din 90: desfiinţarea mişcării liberale

Riddick spunea...

Păi deja e deturnată, aşa că desfiinţarea nu ar mai fi o dramă.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: