19 aprilie 2010

PDL va câştiga primăria din Râmnicul Vâlcea la al doilea tur al alegerilor locale anticipate

Oare de ce Trusturile tac mâlc privitor la rezultate ?

Primarul interimar al municipiului Râmnicu Vâlcea, candidatul PDL, Romeo Rădulescu, se va confrunta duminică în turul II cu fostul prefect de Vâlcea din anul 2009, candidatul PSD, Remus Grigorescu.


Potrivit rezultatelor finale furnizate de Biroul Electoral de Circumscripţie, în primul tur al alegerilor pentru Primăria Râmnicului Romeo Rădulescu a obţinut 48,84% din voturi iar Remus Grigorescu a fost votat de 30,93% dintre alegătorii prezenţi la urne.

Pe locul trei s-a situat candidatul PNL, Bogdan Pistol, care a totalizat 17,87% din sufragii.

Următorii candidaţi au fost Valeriu Croitorescu, Partidul Verde - 0,68%, Lucian Trandafirescu, PER - 0,57%, Mihai Tăbârcă, Forţa Civică - 0,48%, Dumitru Cumpănaşu, Partidul Popular al Protecţiei Sociale - 0,38% şi Nicolae Pătru - 0,24%.

Din totalul celor 100.754 cetăţeni cu drept de vot din Râmnicu Vâlcea, s-au prezentat la urne doar 31.923, reprezentând un procent de 31,68%.

Cel mai târziu marţi dimineaţă va începe campania electorală pentru cel de-al doilea tur de scrutin, care se va desfăşura duminică. 

5 comentarii :

Satirikon spunea...

Iti spun eu de ce tac...pentru ca acum probabil n-au ce sa mai inventeze despre viitorul primar. Dupa ce le-au curs balele atacand in stanga si in dreapta, dupa ce s-au facut maro la gura de atatea spalaturi rectale adresate marelului limbist Felix, probabil ca in curand vor mai gasi ceva.

Riddick spunea...

Au dat ştirea la ora 12, când se ştia de azi-noapte.

Despina spunea...

Incepe curatenia.
Sper sa se raspundesca.
Doar PDL sa nu se "bolsevizeze".
A fsot azi o sedinta saptamanala.
Stii ceva declaratii?

Riddick spunea...

A cazut câteva minute platforma Blogger...

Nu ştiu nimic.

Satirikon spunea...

N-am informatii. Nu am vorbit azi la partid. Maine am sedinta...sa vad ce noutati mai aflu


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: