26 martie 2010

Propun desfiinţarea PNL !



Păi da, din moment ce PNL va propune desfiinţarea CSAT. Şi mai vorbesc şi "de alte şpăgi", de parcă nu s-ar şti că din cauza lui Tăriceanu, care vroia dotarea aviaţiei cu SAAB Gripen, nu s-a luat decizia tipului de avion timp de patru ani (oare de ce s-or agita atâta ăia de la SAAB, au nu cumva au dat "dreptul" prin 2005-6-7 şi acum nu le iese combinaţia ?!):

Partidul Naţional Liberal va propune desfiinţarea CSAT

CSAT ar trebui desfiinţat pentru că "este inutil şi consumă resurse", a declarat, vineri, deputatul PNL de Arad Mihăiţă Calimente.

Parlamentarul a susţinut că instituţia a fost creată "pentru a fi o jucărie în mâna lui Ion Iliescu", iar PNL va propune, la modificarea Constituţiei, desfiinţarea CSAT. "Băsescu ar fi trebuit să desfiinţeze CSAT, dar şi lui îi place să fie şef peste această jucărie. Instituţia a fost concepută şi creată pentru a lua decizii peste capul Guvernului şi peste capul Parlamentului. Asemenea tip de organizare nu mai există în nicio ţară europeană, este doar un model sovietic preluat la începutul anilor '90", a declarat liderul PNL Arad.

Calimente a adăugat că "CSAT este un instrument complet depăşit, folosit ca instrument politic" şi a spus că, la modificarea Constituţiei, PNL va propune desfiinţarea acestei instituţii. "S-ar face o economie importantă la buget pentru că şi aşa suntem în epoca economiilor. CSAT are un aparat întreg şi cred că sumele plătite acestui aparat înseamnă o economie serioasă la buget", a afirmat Calimente.

Deputatul a dat ca exemplu decizia CSAT de a achiziţiona avioane de luptă americane F16. "Dacă alegerea F16 s-a făcut în urma unui acord bilateral româno-american care are în vedere şi instalarea pe teritoriul României a rachetelor de intercepţie şi în urma relaţiilor privilegiate cu SUA, lucrurile ar putea fi satisfăcătoare. Sper doar să nu fie vorba despre alte şpăgi", a spus Calimente.

Machiavelli.ro

9 comentarii :

Anonim spunea...

Sa aiba legatura desfiintarea asta a CSAT doar cu avioanele sau si cu "reteaua" lui Voicu? Gino

Riddick spunea...

Dracu' ştie, e clar de-acuma că PNL este o oficină îndreptată contra României.

Alt fost ministru PNL (Daniel Dăianu, dar şi cu acordul lui Radu Vasile), au sabotat programul IAR-Bell Hellicopter în 1999, pentru producerea de 96 de elicoptere de atac Cobra ("nu sunt bani !").

Anonim spunea...

de acord,

desfintarea PNL,

o adunäturä de securisti, interlopi, rusofili,cartofori, alkoolici, filfizoni, etc.

te bufneste rasul cand vorbesc securistii de partid istoric.

deci, DESFINTZAREA PNL!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

ERAU DEJA ARANJAMENTELE FÄCUTE INTRE PNL-PSD, credeau castigä bulä.

ACUM SE OPUN; PIERD MILIOANELE COMISION:

ASTA II LEAGÄ- AFACERILE MURDARE

Riddick spunea...

@Anonim: sunt probleme la blog, aşa ca postez eu comentariile tale care nu apar:
1.de acord,

desfintarea PNL,

o adunäturä de securisti, interlopi, rusofili,cartofori, alkoolici, filfizoni, etc.

te bufneste rasul cand vorbesc securistii de partid istoric.

deci, DESFINTZAREA PNL!!!!!!!!!!!

2.ERAU DEJA ARANJAMENTELE FÄCUTE INTRE PNL-PSD, credeau castigä bulä.

ACUM SE OPUN; PIERD MILIOANELE COMISION:

ASTA II LEAGÄ- AFACERILE MURDARE

Riddick spunea...

Răspuns:

1. Prima etapă a desfiinţării o efectueaza conducerea actuală. trebuie ajutaţi cu o bună lege electorală, sa nu mai intre în parlament de pe poziţiile 2 şi 3.

2. Este clar că vor iesi la iveală multe chestii.

Riddick spunea...

Hei, Theo (21:38), s-a reparat blogul... apar commenturile acum ! :))))

Anonim spunea...

riddick,

eu sunt scarbitä, de acesti scamatori din CSM, iar travestita pivniceru si bärbuleasca, sunt bune de speriat

ciorile.

poate chiar desfintarea CSM, ar fi idealä.

Riddick spunea...

Mai greu de desfiinţat, s-a introdus în Constituţie după referendumul din 2003.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: