26 noiembrie 2009

Gulgute patriciene




Disperarea clicii roşii duce la înscenări groteşti, cum ar fi jegul de clip promovat de Patriciu prin foaia "Gardianul". Priviţi clipul, priviţi axul braţului şi cum se schimbă iluminarea si culoarea feţei copilului în momentul trucajului de studio când i se deplasează capul spre spate.









DE CE LE E FRICĂ, NU VOR SCĂPA !

Link-uri utile pentru tema trucajului: AICI , AICI şi AICI.

7 comentarii :

Despina spunea...

Riddick
De mulkt vreu sa te intreb ce insemna:
"The answer to 1984 is 1776 !"

Si mai nou, ce insemana:
dizolvare-60?

Riddick spunea...

"The answer to 1984 is 1776 !" - adică, daca se încearcă introducerea dictaturii (gen "1984" - cartea lui George Orwell, care descrie o societate sub dictatură), atunci se impune revoluţia (ca în coloniile engleze din America de Nord în 1776).

Dealtfel, Declaraţia Universală a Drepturilor Omului justifică actiunile violente contra regimurilor opresive, care interzic opoziţia "politică".

"DIZOLVARE - 60" : se fac 60 de zile pe 22 decembrie de când guvernul Croitoru a cerut votul parlamentului. Dacă resping şi cabinetul negoiţa (sper că o vor face), aştept ca Traian Basescu reales să aplice acel articol din Constituţie care stabileşte că dacă în maxim 60 de zile sunt respinse două guverne, SE POATE trece la dizolvarea parlamentului(prerogativă prezidenţială).

Despina spunea...

Iti dai sema ce iese daca nu castiga Basescu?

Incepe Piata Universitatii:"Dupa 20 de ani!"

Riddick spunea...

Aş vrea sa apară ceva gen "Contras" din Nicaragua - anii '80.

Daniel Ortega, totuşi, s-a reales acum câţiva ani. :(

Despina spunea...

Chiar daca acum iese Basescu,pericxolul rus RAMANE.

Romania trebuie sa fie extrem de bine mobilizata MEREU importriva acestor nemernici.
Nu ne este bpermis nici un moment de slabiciune in viitor.
Pericolul ramane mereu.
Asta ne este ISTORIA

Despina spunea...

Eu trebuie sa plec acum pentru cateva ore

Riddick spunea...

Aşa este. Week-end plăcut !


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: