14 octombrie 2009

"Iupaidia, iupaida, schnaps ist gut fur cholera!"



Declaraţia de la ora 17 a lui Traian Băsescu întoarce mingea la conjuraţi, care o ţin gaia-maţu' cu "guvern de tehnocraţi". Adică reţeta sigură de a pune pe butuci ce a mai rămas din democraţia RO.

Dacă tot se laudă ei cu majoritatea ce-au alcătuit-o, poate că guvernul ar trebui să reprezinte majoritatea reală din ţară, care se va dezvălui după turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. Băsescu joacă atent cărţile pe care le are, jocul intră în faza de temporizare.

Un singur lucru este clar pâna acum - Santa Klaus trebuie să-şi ia sacu-n spate şi să se care înapoi, peste munţi. Avem guvern.

6 comentarii :

Anonim spunea...

INTREBARE: Cine ne garantează că, după desemnarea lui Klaus Iohannis (care a avut discuţii personale şi secrete cu Geoană astăzi) acesta nu va veni cu guvern "tehnocrat" cu specialistul Vanghelie la Interne şi înţesat cu alţi "tehnologi" ai furăciunii pesedşti şi penelişti?

Riddick spunea...

Ce glumă bună! Ăştia şi garanţii!

Trebuie sa li se taie macaroana urgent.

Klaus spunea...

Ce amuzant esti. :)))))))
Oare iti dai seama? Nu cred.

Riddick spunea...

Ach was ?! Du schweinehund, dreckiger !

Anonim spunea...

Dar chiar nu-si dau seama ce ridico
li sant cand cer Presedintelui sa numeasca un P.M.,parca ar cere de la ILICI?

Riddick spunea...

Îi zoreşte Ivan, vrea guvern în România care să semneze asocierea la South Stream, ehe...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: