05 august 2024

Moşu' e beton...


Îl descoperisem recent.


În ce-l priveşte pe Becali, să-i ignorăm etnia (se dă român, da' şi aromân / "machidon") însă nu şi cum i s-a construit postamentul. Se uita dracu' la un derbedeu de bulevard şi bişniţar-oier, să-i dea lui în mod preferenţial terenuri "grele". Şi mai apoi alte chestii, mai puţin cunoscute ori deloc. Dar prin masonul Babiuc de la MAp"n" i s-a plasat astfel racheta de decolare în afaceri, iar pe parcurs a continuat să fie propulsat, mai pe faţă mai pe ascuns. Fiindcă trebuia construit becalismul, adică opoziţia controlată cu iz etnico-legionaroid (-soft). Ai semnat Pactul, Becali! Taaaci, c-aşa e, maimuţoiule ieftin...

S-a repetat apoi aceeaşi tactică, la scară mai mare şi pe repede-înainte, cu AUR. Folosind oaste de strânsură care parţial trecuse prin stagii Soros. Nu erau destule clone, becalismul eşuase în manelism politic steril, inutilizabil tactic. De, trebuia repede-repede găsit altceva şi au ars etapele, ignorând minima precauţie de a nu porni cu oameni deja compromişi prin participare în reţeaua Soros.

4 comentarii :

Riddick spunea...

Petre Negreanu ('Nea Petrică)

fost colaborator în formaţii rock (Phoenix dar nu numai)

fost model pentru pictură (la "Grigorescu")

fost fugar în Occident (anii '70, cam odata cu fenicşii - https://curaj.tv/2020/08/19/cum-am-fugit-din-romania-comunista-in-occident/)

fost puşcăriaş (https://curaj.tv/2020/07/30/inceputul-carierei-infractionale/)

semi-boschetar, în prezent

Scrie-i direct lui Petre: petrenegreanu51@gmail.com
Daca vrei sa-l ajuti: Petre Negreanu – RO10 BTRL RONC RT05 3730 1101

Riddick spunea...

Lui Becali i se plasase un "profesor", Dan Pavel. Din Reţeaua Soros, ca să-l mai şlefuiască pe cioban. Acelaşi Pavel la un moment dat preda şi-n Pădure şi se plângea că "studenţii de la SRI sunt majoritar naţionalişti, îmi fac observaţii şi-mi pun întrebări tendenţioase, lucrez foarte greu cu ei". Asta, ani în urmă, probabil că acum situaţia "s-a îmbunătăţit".

Riddick spunea...

"Se uita dracu' la un derbedeu de bulevard şi bişniţar-oier"

Dacă de la început îl propulsau cu bani peşin, "la sac",eventual chiar de-ăia nedeclaraţi (scoşi direct de la tiparniţă), l-ar fi legendat mult mai bine ca "Geniul Imobiliar ridicat de jos prin forţe proprii".

Riddick spunea...

Nu-mi dau seama ce căciulă poartă Nea Petrică, "sigla" nu-mi prea spune nimic. Totuşi nu pare "legionară" ci mai degrabă sârbească, de cetnic - deşi sigla ("cucul") ar fi trebuit să fie în acest caz un vultur bicefal + ceva.

Dar:

- a mai purtat şi "cilindru" (chipiu) de jandarm francez / de la Legiunea Străină (?): https://www.youtube.com/watch?v=y2NiSHAUvKk

- şi bască/beretă "de strungar" - la bază e strungar (dar... tot aşa este şi Ţiriac! "ehe, să nu se fi-ntâlnit el cu Maurer Sr..."): https://www.youtube.com/watch?v=Jmecac3_vV8 Sau... bască argheziană (vin bine aici mustaţa şi ochelarii).

- şi pălărie "steampunk": https://www.youtube.com/watch?v=qwKzmtHOHu4


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Cătălin Predoiu, 2013: "Cunoscuta 'axă' Washington - Londra - Bucureşti trebuie să includă şi Berlinul. 

Cătălin Predoiu, 2013: "Fundaţia Konrad Adenauer este un partener al României. A ajutat mult România, de exemplu, a furnizat experţi pentru elaborarea unor acte normative ale Ministerului Justiţiei. În prezent, derulează un program important de cursuri de guvernare publică, în care sunt implicaţi 120 de experţi în varii domenii. Vom coopta aceşti experţi în aparatul tehnic al Guvernului Alternativă PDL, ca staff de suport al miniştrilor noştri. Suntem un partid de centru dreapta care crede în proiectul european şi valorile europene."

 

Postări populare: