06 iulie 2022

pastila R (34)

 
"De pe net". Iar, deh... 
Monkeypox is a gay disease [...], study finds. If they were going to fake another pandemic, why would they choose one that only affects gays?
 
(Marian) Motocu îl promovează - soft, ce-i drept* - pe Călin Georgescu. Pe "VK". Şi este "infracţiune continuată", remarc la MM tendinţa asta de mai bine de-o lună. După vorbe, ăsta (CG) pare a fi mai potrivit decât Ciuciucă ori că_cîţu ori CholaqUE.
Doar semnalez anomalia. Doar una printre prea multele anomalii apărute de la o vreme prin tabăra naţionalistă. 
Dacă ele persistă şi se agravează, va fi semnalul că acele zone în care apar sunt contaminate şi că infiltrarea inamică - acolo - a reuşit.
- - - - - - -
* doar o chestie de stil, care nu atenuează cu nimic gravitatea "rătăcirii"
 
De pe un site haştag RO (dar franciză externă - nume "consacrat"). 
Cică dacă ajung la putere* "extremiştii", s-ar (putea) opri războiul**
Pâi, atunci... unde-i extremismul?!  Că prezentat aşa, apare drept antiteza "belicismului".
 - - - - - - - 
* în Vestul Colectiv (alegeri anticipate în Italia, în SUA "trumpiştii"...) 
** cel din "Ucraina" - prin sistarea ajutoarelor militare NATO; eu unul nu cred: Meloni (de la Fratelli d'Italia) tocmai ce-a declarat că susţine continuarea trimiterii "ajutoarelor", iar Salvini (tot din coaliţia "extremiştilor IT") chiar a semnat de trimitere, ca ministru (ante-2019)
 
Nu'ş' cum dracu' să zic, da' zic. 
Văz că acum apar* şi pe unele siteuri haştag reclame stridente, în genul celor cu tratamente contra viermilor intestinali, diverselor micoze, psoriazisuri, etc., care apăreau** până acum doar pe siteurile neconvenabile. Însoţite - evident - de imagini explicite cu viermi, diverse exfolieri şi excrescenţe, bătături, negi, unghii galbene, papiloame... Bleah! 
Dând click - deci - pe linkul... Ridică-ţi pulanescu (variantă şi "Nu mai decolează pulanescu?"***), apare ceva reclamă la un medicament (?) FERONEX, care cică le-ar rezolva domnilor (şi implicit, doamnelor)... problema aceea. Nu m-am obosit cu cititul, doar am parcurs în diagonală materialul. Bon. Deci s-a democratizat netul (?), sau e foame de bani de apar diversiuni şi pe acolo pe unde Oculta plasează material propagandistic propriu.
- - - - - - -
* ads-uri, reclame titlu-text-imagini, dubioase, cocălăreşti, gen nuca-n perete
** cu puţin efort, adminii siteurilor ar fi putut (?) bloca materialele plasate acolo (remote, "de cine ştim noi", sistem Google ads), evident cu scopul de a alunga cititorii şi de a bagateliza mesajele proprii postate; poate n-am fost clar: doar neconvenabilii  erau trataţi aşa, până acum
*** da-da-da, "sic!": cu "p" mic şi fără litera "ă" în ultimul cuvânt
 
Media de stat chineză avertizează: dacă baba Pelosi va vizita Taiwanul* intrând însoţită de avioane militare americane (ca escortă), armata chineză va reacţiona gradual dar prompt. În crescendo: 1) somaţii radio, 2) manevre de obstrucţionare / simularea atacului, 3) focuri de avertisment şi în final 4) engaging targets până la doborâre. Toate ţintele, inclusiv avionul VIP american, "civil".
Va fi interesant, în orice variantă. Media RO minimalizează dar treaba-i extrem de tensionată.
- - - - - - -
* Republica Populară Chineză şi Taiwanul spun una despre cealaltă că sunt aceeaşi ţară (divizată), însă fiecare îşi atribuie doar sieşi legitimitatea statală exclusivă; până acum, majoritatea statelor consideră numai RPC "ca fiind doar ea, China"
 
Era deja evident, dar "am asamblat-o" abia după ce am citit-o pe un site sârbesc (SRB->ENG). 
Odată ajunsă la gurile Dunării, Rusia are acces "sporit" la fluviul internaţional, cu porturi proprii (pe braţul Chilia, apoi imediat Odessa, etc.). Desigur în cadrul Convenţiei privind regimul navigaţiei pe Dunăre, în care ar intra invocând statutul de succesor al "statului ucrainean"*. Iar dacă unii lachei UENATO ar pune piedici legăturii navigabile netulburate între riveranii Rusia şi Serbia **, există şi alte soluţii. Prompte.
- - - - - - -
* după cum şi Ucraina a invocat succesiunea la Dunăre, de pe urma URSS
** desigur, o Serbie liberă şi demnă, nu actuala colcăială abia disimulată de agenţi ai globalismului şi ai intereselor Vestului Colectiv
 
Krauţii, planificaţi să treacă prin frig, foame (?), reducerea producţiei/exporturilor şi în general să suporte tăieri. Guvernul german joacă cu Licuriciul non-continental in lockstep. Verzii de la guvernare, daţi până nu demult de media-sistem RO drept "comunişti", ba chiar "eurosceptici" şi "făcând jocul Rusiei", susţin ideea războiului cu Ivan. Să vedem cât ţine cioaca asta gen "Versailles III"...
 
Trump, ca alibi pentru a se/te autojustifica în susţinerea unui stat-sistem străin şi străin (ostil!) intereselor româneşti. Alibi fals, fabricat şi livrat ca atare, în mod expres, spre folosinţă, nu "brusc descoperit" de unu' şi de altu'. Care şi-l însuşesc fie din naivitate fie în mod ipocrit/comandat. Victime (dar cu scuze la limită), ori pioni/complici. Ştiu bine ce zic, am trecut prin băsism şi abia în ceasul al unsprezecelea zecelea am sărit din #băsetrain. Bine, aveam (anumite) dubii încă de la îmbarcare şi deja începusem să scot bagajele pe culoar...
 
"De pe net", în original in limba română: 
"[...] Plăvanul - care în relaţia cu oficialii europeni nu vorbeşte de pe telefonul pus la dispoziţie de către STS, ci de pe un dispozitiv primit din Germania."
Indiferent cine i-o fi dat dispozitivul "alternativ", folosirea altuia decât cel oficial, "omologat", îl cam duce-n penal pe "abonat". Dar şi pe cei din stafful care a asigurat introducerea, instalarea şi funcţionarea. Bine, eu aici aplic mecanic ipoteza implicit-hilară-dar-unic-legală "STS lucrează 'numai' pentru România".
În context, "Germania" este doar un toponim plasat la derută* - şi Ioh-anus şi actuala guvernare din Germania joacă cu Licuriciu' (denumirea generică a Ocultei, ca să fie clar). 
- - - - - - -
* nu de către cel care a demascat lucrătura, ci de către conjuraţi: ca să ne deruteze în privinţa naturii microbului, când informaţia - iată... - ar "exploda" public

Deci aştept cu interes repatrierea bosc... ăăă... salahorilor RO. Care pe fondul recesiunii previzibile din Vestul Colectiv, vor avea dificultăţi majore cu slujbele. Cu traiul. Îi aşteptăm aici, la ieşitul la vot şi... la bărbuncă.

Paraschiv: "V-a convenit vouă o viaţă întreagă cuminţenia lui (Nilă)..."
În primul volum din Moromeţii, îl aflăm pe Nilă manevrând stupid imitaţia de puşcă din lemn, la premilitară.
În cel de-al doilea volum, aflăm că şi-a lăsat oasele pe la Cotul Donului (evident, câţiva ani mai târziu - acţiunea din primul volum se desfăşura în 1939).
Oare câţi wannabee îşi pun problema că ar putea să calculeze greşit "cantitatea de implicare" în cauze neclare (la care aderă în mod superficial, doar "fiindc-aşa-i acum trendul")?

20 de comentarii :

Riddick spunea...

Motto-urile pe care le pun pe blog. Cele mai recente sunt cele din partea de sus. Din formulări se pot deduce (retroactiv) "momentul şi subiectul tratat".

(iulie-august 2022)

Anonim spunea...

Zîua bună, oameni buni!

a be... shi(u)nzo vaităr...

Bat șaua ca să priceapă calu'.

Doamne ajută!

Muad'dib

Riddick spunea...

Buuună mutare. Sper să urmeze şi altele, preferabil cu titulari, nu doar cu foşti.

Anonim spunea...

O dovada in plus ca , daca cineva isi pune in minte sa reuseasca intr-o treaba....REUSESTE indiferent de cati sau de cine-i aparat ala in cauza . Ma gandesc ca , la noi cel putzin , plavanu-i mare iar "aia " nu prea au cum sa-l acopere la momentul oportun ... chiar dac-ar vrea ! Sa-i scoata pe nas crapelnitza si leafa de Presedinte pe care-a luat-o atatzia ani iar acu' viseaza la...mai mare , prafu' sa se-aleaga si de asta asa cum s -a ales de alalalt !!!

Riddick spunea...

"Amin!"

Anonim spunea...

Florin Mătrescu spunea, în „Holocaustul roșu”, că Japonia e una din pietrele de încercare ale globalismului. După proasta’mi gândire, lichidarea lui a be... e simbolică, la fel ca aruncarea în aer a făcăturii din Georgia. Japonezii cu greutate, care au mai rămas japonezi, nu au cum uita și ierta Hiroshima și Nagasaki. Acuma, dacă e să evaluăm evenimentul, se pare că lichidatorul e fost ofițer de marină, ceea ce spune multe, Tot ofițer fusese și cel care l-a pălmuit pe macrou. Io cred că doare rău de tot acolo, în tenebre, unde, lucrându-se cu simboluri întru demolare pentru „bbb”, vezi că ți se răspunde tot simbolic, cu ideea că doar Dumnezeu e intangibil.
Doamne ajută!

Muad'dib

Riddick spunea...

Să nu fie doar "un Bastien-Thiry", care a organizat un atentat (nereuşit) contra lui De Gaulle. Fără îndoială un patriot francez (Thiry!) dar oare n-a fost el manipulat pentru a-l elimina pe cel care va scoate Franţa din NATO câţiva ani mai târziu, şi despre ale cărui intenţii se ştia "unde trebuie", la vremea atentatului. De Gaulle a avut - fără îndoială - merite, dar ele au fost întrecute de propriile ticăloşii.

Era mult mai util "exerciţiul" pe premierul actual.

Riddick spunea...

"Testamentul politic" al colonelului Jean Bastien-Thiry - https://www.bastien-thiry.fr/-Declaration-du-2-fevrier-1963-

Anonim spunea...

Nu pricep neam , cum este posibil ca pana si-n China { dupa Tiananmen este o realizare a chinezilor } populatia a inceput sa iasa-n strada fara s a le mai pese de gaborii regimului si gloantele lor adica , ceva d e neimaginat pana in fenomenul Tiananmen iar la noi...astia-s bat joc de tot si d e toate , sfideaza inclusiv pe Dumnezeu si nu toate acestea...nema , nema ? Iar ne trebuie o scanteie , un indemn venit din alte zari ? Pana si amarastenii aia din Sry Lanka ...pana si aia au demonstrat ca ala care-i in frunte , ala FURA INTOTDEAUNA doar la noi...ne facem ca ploua ! La japonezi doar dracu isi pute a inchipui ca un muritor d e rand va incerca vreodata sa-si ridice ochii la un semizeu ce conduce tara darmite sa-l mai si puna la rece pe vecie !La noi...nema , nema si nema mai ales din partea militarilor , aia care au jurat s a apere tara , poporul asta d e cacaciosi dar nema nema !! Japonezul ala era fost militar parca nu-i asa ?

Riddick spunea...

"Tien-an-men" a fost printre primele revoluţii "colorate", am intuit asta încă de pe atunci deşi... nu cunoşteam termenul. Masele au fost doar urbane, "haştagi" avant la lettre, nu a avut ecou în rural. Desigur, scânteia fusese aruncată din afară, deşi existau şi cauze legitime de revoltă - citeam recent cum grupurile de "studenţi" protestatari de atunci au refuzat asocierea unor sindicalişti/muncitori ai căror lideri veniseră pe acolo pentru solidarizare şi luptă comună. Aşadar, nu "agenda socială" îi mâna pe tienanmeni, ci o agendă ascunsă, cunoscută doar de unii.

Japonezul fusese militar activ. Cât despre militarii "noştri", ei nu mai sunt demult ai noştri, iar în curând şi formal/legal ("Armata Europeană", etc).

Anonim spunea...


La DUDA ZILEI . Bài frate astia-s nebuni sau fac pe nebunii ? Scutea asta , a innebunit-o lipsa p...enisului ? Asta ne baga pe toti in kakat doar pentru ca-si doreste sa-i apara numele scris pe niste pagini de ziar sau net...eventual pronuntzat de-o tuta cititoare d e prompter la TV ? Adica...in Romania s-au terminat , e-n regula totul in materie d e hoti , de escroci , criminali , politzai ce abuzeaza de functii si grade MAGISTRATI SI CORUPTI SI RAUVOITORI CARE SE CACACA SI PE LEGE SI PE...LITERA EI ...CORUPTIE LA NIVEL INALT DE TOT asa incat , singura preocupare a PICCJ este , fix asta ai mai ramasese : sa-l puna sub urmarire pe VLADIMIR VLADIMIRIOVICI PUTIN OMUL CARE , LA ORA ASTA ESTE DUMNEZEU PE PAMANT !!! Scutea asta este sanatoasa la bina ? Cine-a pus-o si cine mortii ma-sii o tzine acolo frate c-am ajuns sa ma-ntreb daca eu sunt normal la cap si astia-s nebuni sau ... invers ?!! Da, 10 August , dosarul ala d e kakat , 13-15 Iunie alta labareala sau chiar 22 DECEMBRIE 1989 astea au fost rezolvate ? Chestia aia de la Caracal...aia a fost rezolvata si cate si mai cate care-s pe rolul justitiei , pe rolul PICCJ alea sant rezolvate toate si asta era ce mai ramasese ?Nu se gandeste nenorocita ca , daca da Putin o basina , ai baga toate neamurile in parastas ??????? Iarta-ma insa....este pur si simplu revoltator si ... m-am mai racorit si eu la dumneata pe blog caci , sa mai ies la mitinguri nu mai sunt in stare si nu mai am incredere in buna credintza a organizatorilor asa incat...

Riddick spunea...

Nu-i mai nebună decât ăia care i-au dat ordinele precise pentru a face aşa ceva. Dar mă bucur: înseamnă că au ajuns pe drojdie şi din disperare recurg la tiribombe d-astea.

* * *

DUDA ZILEI


Nu mi-ar fi trecut prin cap* să scot un titlu atât de tare:

Breaking News – Parchetul General, evacuat de urgență: Putin a confirmat că vine mîine la audieri!


Titlul este consecinţa ştirii că PÎCCJ s-a declarat competent în cercetarea "infracţiunilor ruse** din Ucraina":

Procurorii români încep urmărirea penală pentru ce se întâmplă în Ucraina (link Sputnik)

SCUTEA VREA SA-L BAGE PE PUTIN LA PUSCARIE – Demers uluitor al PICCJ impotriva Federatiei Ruse: “Parchetul s-a sesizat din oficiu cu privire la savarsirea de infractiuni contra umanitatii... [...] (link Lumea Justiţiei)

- - - - - - -

* desigur, titlul este sardonic, apare pe un site antisistem

** asta o declară implicit dar se va vedea că va trata doar vinovăţiile (reale ori imaginare) ale uneia dintre părţi - acea parte

Gabriel spunea...

Să nu mai facă planuri cu gurile Dunării, că s-ar putea să le piardă pe ale Niprului. Atâta incompetență și indolență într-un război n-am pomenit - i-a anunțat Zelenschi de vreo lună că va lua Hersonul, se știe exact ce armament au primit din vest. Iar rușii n-au făcut nimic. Probabil nici nu puteau cu forțele disponibile, căci doar ei nu sunt în război ci într-o operațiune specială. S-ar putea ca Hersonul să fie un Mariupol rusesc.
Mi se pare fenomenal să continue demersurile împotriva Ucrainei cu aceeași forță evident subdimensionată, chiar și pentru orice profan, deși la război participă aproape tot Occidentul. Crede Putin că va bate Occidentul cu 200000 de oameni?

Riddick spunea...

Nu-i "incompetenţă", este TRĂDARE. Cât o mai sta pe-acolo şobolanu' ăla de Putin şi celălalt şobolan, Medvedev, care a publicat o mâzgăleală numită harta "finală" a Ucrainei. Cu teritoriile (majoritar) rusofone înglobate în Rusia dar cu un rest de Ucraină pe la Kiev, alte resturi la România, Ungaria şi Polonia. ADICĂ LA NATO.

Nu cred că Ucraina mai poate face "întoarceri", numai dacă ruşii sunt sabotaţi masiv din interior.

Putin NU VREA, dar poate alţii iau taurul de coarne şi fac ce trebuie. Apoi - ba chiar simultan - trebuie intervenit în Kazahstan şi Armenia, latră unii pe-acolo deşi cică ar fi "aliaţii Rusiei".

Anonim spunea...

Karl Denninger:
https://market-ticker.org/akcs-www?post=246650

2 săptămâni pentru a încetini răspândirea, nu-i așa? Ce-ar fi să interzicem orgiile gay pentru următoarele șase luni, sub sancțiunea arestării? Au făcut asta cu cei care au vrut să se roage, țineți minte, așa că explicați-mi de ce buttfucking cu 50 de tipi într-o singură noapte este considerat un "drept civil", dar să te rogi într-o biserică nu este.

VOX POPOLI:
Satanic Clown Rule
https://voxday.net/2022/08/19/satanic-clown-rule/

Motivul este că SUA este acum condusă de sataniști globaliști. Aceștia inversează moralitatea; ei numesc binele rău și numesc răul bine. Ei creează păcate false precum rasismul, antisemitismul, ura și homofobia, în timp ce glorifică păcatele reale, cum ar fi blasfemia, desfrâul, lăcomia și lenea.

America a fost în trecut o națiune creștină puternică, dar acum este o națiune demoralizată, subjugată și ocupată, condusă de străini care se închină unui dumnezeu străin și malefic.

Riddick spunea...

Se apropie Marea Răfuială...

Să nu fim naivi, cum că "nu există aşa ceva". Toate semnele, într-acolo ne duc.

Anonim spunea...

Intrebare: ce se intimpla cu idiotii, securistii si dementii de pe
https://inliniedreapta.net/
?

Mi-am amintit de ei acum vreo zece zile si, tinindu-ma de nas, cu un kil de lamii la indemina - in caz de nevoie, am zis sa arunc o privire.

Serverul era DOWN. Am crezut ca e vreo chestie tehnica. De atunci am re-verificat de mai multe ori si tot asa e.

Sper ca i-a luat dracu pe toti. Sau, cel putin, ca au fost taiati de la bani, fiindca, la cit de dementi erau, banuiesc ca nu mai trecea nimeni pe la ei.

Stii ceva?

Riddick spunea...

Pare că siteul lor "a crăpat", tehnic vorbind. Probabil că n-au pierdut conţinutul, doar că nu-l mai pot pune în pagină pe linkul respectiv. Sper ca problema să rămână permanentă. ;-) Cândva comunicam cu ei, "eram în aceleaşi idei" cu ei. Ba chiar îmi propuseseră (2010, ehe...) "o colaborare", urma să fiu contactat (prin e-mail) şi să mă prezint la "şedinţa de constituire" a noului proiect (era vorba despre chiar acest site). Dar presimţisem ceva dubios şi am refuzat, apoi "m-am despărţit" de ei. Deşi nu i-am văzut niciodată la faţă... exceptând doi colaboratori, pe care i-am întâlnit - separat - "înainte de apariţia internetului", şi care mi-au creat încă de pe atunci impresii neplăcute, reconfirmate copios de "evoluţia lor ulterioară". Desigur, nu sunt dispus să dau detalii despre "cine, cum, când". Mortua est. Un rest din site "încă mai bâţâie": https://inliniedreapta.net/monitorul-neoficial/

Anonim spunea...

“The worst Queen of England in history. The day she took the throne England was 99.7% White English. She leaves this world with White English a minority of the population in London.”

Total de acord cu opiniile din textul de la adresa:

https://voxday.net/2022/09/09/a-comprehensive-failure/

Si o poveste grozava:

https://www.lewrockwell.com/2022/09/no_author/inside-the-command-structure-of-the-alliance-to-save-the-world/

Riddick spunea...

Având în vedere că pentru antiglobaliştii "ca noi" Marea Britanie este un stat INAMIC, paradoxal baba a făcut o treabă excelentă (era să zic... "mare") degradându-l continuu. ;-) So much for the british suckers... Că dacă se trezeau, n-ar mai fi fost stat inamic, ba încă unul dintre cele mai virulente.

Cu al doilea link, cred că-i clar că Trump e un impostor "impus" de globalişti-sionişti drept altceva, contrariul celui real. Din listă aş miza pe Xi ca autentic, Putin trebuie să mai dovedească una-alta, poate începe prin epurarea "elitelor" de stat din Rusia, unde colcăie infiltraţii, unii demascaţi vehement de ani buni de către patrioţii ruşi, dacă nu chiar de decenii (a ţinut de Ciubais până-n ceasul al doisprezecelea, încă mai ţine de Abramojmilovici). Saudiţii să iasă din Yemen, înainte de a pretinde că "au schimbat cursul". Asta doar ca măsură minimală, dar - bineînţeles! - nici măcar pe asta nu o vor aplica de bunăvoie.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: