22 martie 2022

Viziunea strategică




Rusia nu este dușmanul nostru, ci ultima speranță pentru ca Europa să supraviețuiască acestei degenerari nedemne și monstruoase / În acest moment în care asistăm la o inversare generală a valorilor, la o inversare completă a principiilor care guvernează viața umană și organizarea societăților, putem afirma fără greșeală că Rusia continuă să fie în domeniul Adevărului, în timp ce Occidentul are căzut în eroare şi decadenţă. Acesta este motivul pentru care Occidentul urăște Rusia. Și asta înseamnă că Rusia a devenit un model pentru europenii adevărați. Și rămâne o ironie supremă a istoriei că poporul rus, adesea disprețuit și denigrat ca națiune semi-asiatică, este astăzi poate ultima speranță a Europei de a supraviețui acestei degenerescențe nedemne și monstruoase în care este cufundată.

Guvernul a mințit. Nu pornește nicio capacitate pe cărbune / După ce Guvernul a anunțat că va redeschide capacități pe cărbune, nimic nu s-a mișcat. În fapt, singurul plus de energie din cărbune rămas în picioare ar fi cel de la CE Oltenia, de 300 de MW, care nu înseamnă nimic pentru sistem, dar nici acolo nu s-a început nimic. [...] "Nu vor să facă absolut nimic. Termoncentrala de la Mintia clar nu se va reporni, au și ieșit și au clarificat că este vorba despre Complexul Energetic Oltenia, dar nici acolo nu se pornește. Se merge tot cu 1.400 de Mw pe cărbune, iar ce spun ei că pornesc 300 de Mw în Gorj este o glumă. Cu ce mă ajută 300 de Mw, când eu import 2.300 de Mw la 3.500 de lei Mw. Cum să pornești doar atât? Practic, ei ne spun că mai pornesc un grup și atât”, ne-a declarat Cristian Iștoc, președintele Sindicatului Solidaritatea Hunedoara. Despre microcentralele nucleare, dacă se merge până la capăt cu această idee nefastă, nu poate fi vorba mai devreme de opt ani, iar construcția celor două reactoare de la Cernavodă ar dura și ea circa 10 ani, din momentul în care se va începe ceva în acest sens.

Update / Surse BEX PNL: Liberalii au votat protocolul de fuziune cu ALDE / La discuțiile din BEX PNL privind fuziunea cu ALDE, liberalii au spus că liberal-democrații vor primi o funcție de prim-vicepreședinte și două funcții de vicepreședinți naționali în PNL, ALDE venind cu o „zestre” de aproximativ o mie de aleși locali. Mai mulți lideri PNL au spus în BEX că „ALDE nu prea mai există” și li se acorda funcții prea importante în PNL în aceste condiții. În urma analizei BEX PNL, liberalii au decis să voteze protocolul cu ALDE.
* De-abia îl aştept pe Vosganian - dac-o mai fi încă în ALDE -, precis va veni cu "explicaţia potrivită", are şcoală grea pe linia asta. Între timp,  l-au semnat - "ne-am reîntors în PnL", fraza-tip pe care o auzim la fiecare regrupare a clicii, de 30 de ani încoace.
Gheorghe Piperea: „Păpușarii au ținut neapărat să probeze că au un comutator pornit/oprit.” /  Multă lume se întreabă de ce starea de alertă s-a oprit atât de brusc. Și cât vor ține libertatea și normalitatea. Un posibil răspuns: păpușarii au ținut neapărat să probeze că au un comutator pornit/oprit. Dacă pot opri brusc o plandemie, o pot porni brusc pe alta. Sau o pot înlocui cât ai clipi cu o altă stare de calamitate. Mesajul subliminal: încetați să mai puneți întrebări despre experimentele, crimele, malpraxisul, conflictele de interese, corupția, hoția și îmbogățirea nemăsurată și fără just temei a neo-feudalilor globaliști din plandemie, că vă putem “livra” alta … Nici nu vă dați seama când treceți din nou la măști, segregare socială, incitarea la ură contra “primitivilor” care refuză să se înțepe experimental… Uite, deja goliți farmaciile de iodură de potasiu, iar Arahat vă învață deja cum să vă faceți buncăr anti-atomic din pivnițele de murături și țuică. Și nu-i așa că ați auzit toți de valul 6?

Întâlnire de taină a lui Simion la Bruxelles. AUR sprijinit din umbră de conservatorii polonezi? / Pe piața media din România s-au tot vehiculat informații, sau mai degrabă speculații, cu privire la cine s-ar afla cu adevărat în spatele AUR. PSD și PNL mizează pe sentimentele negative pe care românii le au față de Rusia pentru a asocia partidul condus de George Simion cu statul ocupant condus de Vladimir Putin. Nicio informație scoasă în spațiul public în ultimul an nu a relevat însă că ar exista vreo legătura între AUR și Federația Rusă, ba tocmai invers, George Simion are cea mai radicală poziție față de intervenția militară a Federației Ruse în Ucraina. Poziția AUR și față de Ungaria s-a radicalizat, liderii partidului acuzând în ultima perioadă pe Vicktor Orban, premierul Ungariei, de acțiuni antiromânești în Ardeal dar și pentru susținerea oferită lui Vladimir Putin privind atacul militar asupra Ucrainei. Surse interne partidului spun că prima vizită internațională a fost făcută de către George Simion în primele 3 luni de la intrarea în parlament și aceasta a fost în Polonia. Vorbim de iarna-primăvara lui 2021 iar deplasarea a fost păstrată sub un con de umbră. Au urmat apoi mai multe întâlniri oficiale, ultima fiind chiar o conferintă internațională organizată la București de către AUR și la care au participat zeci de parlamentari din partidele politice conservatoare și patriotice din Europa. Interesant este că George Simion nu a optat pentru o mediatizare națională a evenimentului, în ciuda faptului că în ultimii 10 ani PNL sau PSD nu au organizat astfel de întâlniri, fiind absenți total de la jocul internațional.

Ilie Neacşu: Vladimir Putin le-a dat occidentalilor peste cap toate visurile expansioniste, gândite imediat după destrămarea URSS. Strigoii  din Washington, atenți  la toate efectele planurilor lor, și toți vătafii lor de pretutindeni au crezut că le-a pus Sarsailă, stăpânul lor, copita pe cap și au trecut la planuri  pentru dezintegrarea  întinselor teritorii rusești, dintre Atlantic și Pacific, înțesate cu  imense bogății naturale. După ajutorul, greu explicabil și azi, al lui Gorbaciov, în dărâmarea Socialismului european, creatorii globalismului sexo-marxist  au crezut că  vor reuși să găsească un alt lider rus, dispus  să trădeze. Pe Elțân l-au  măgulit și l-au înconjurat cu o atenție  unică. Clinton s-a împritenit cu el, vorba vine !, în America lucrau zeci de cazane  de Whisiky, doar  pentru Elțân. Numai că Boris, una promitea  la beție și alta spunea a doua zi pe trezie. E drept că și mareșalii ruși și șefii KGB erau cu ochii pe alcoolicul lor președinte. Până să-l aducă pe  Vladimir Putin la Kremlin, mai întâi ca vicepreședinte al lui Elțân, apoi, din ultima zi a anului 1999, ca președinte. Luați prin surprindere de rocada de la Kremlin, chiar  înainte de ciocnirea șampaniei, cu ocazia Revelionului 2000, aprozarele  din lista CIA nu stăruiseră prea mult pe dosarul de cadre al noului lider de la Kremlin. Cu timpul, și-au dat seama că Putin nu seamănă nici cu Gorbaciov, nici cu Elțân și că planurile trebuie resetate complet. Nici Putin nu le-a arătat ce și cât poate, pe plan extern, axându-se  pe problemele  și dificultățile în care se afla Rusia la începutul mandatului său. Noul țar de la Kremlin și-a dat aeama că dușmanii Rusiei  sunt mai mulți și mai uniți ca niciodată. Așa că a acordat cercetării militare o prioritate firească, ajungâmd  după douăzeci de ani de efort, pe primul loc în dezvoltarea  tehnicii militare. Când Federația Rusă  a fost echilibrată pe toate planurile, Putin le-a cerut liderilor din Vest  să nu încalce linia roșie, stabilită de Kremlin. Aroganții Occidentului și chibiții lor, printre care și România, nu au tratat cu respect solicitările  lui Putin și acum asistă neputincioși la ascaladarea unui conflict militar, care nu doar distruge imobile de tot felul și ucide  ființe umane, ci  generează falimentul multor societăți economice, crize alimentare, creșteri uriașe de prețuri  la energie, gaze și combustibili, exod de refugiați, sărăcie, nesiguranță și foamete.

Mircea Hamza: Canalele de știri tv sunt niște canale de evacuare a tuturor mizeriilor: fecale, pișat, hârtie igienică și tampoane folosite și discursurile unor politicieni hoți, corupți și mincinoși care au luptat din greu să obțină diploma de bacalaureat! Tot pe aceste canale se scurg și manipulările ordinare și nerușinate ale unor analiști, experți și specialiști care au păreri despre tot și despre nimic, păreri care au la bază minciuni gogonate, știri false și zvonuri, dar și știri inventate în redacțiile tv. Mi-e greață!

PUTIN’S RUSSIA: Perfect Foil To The Anglo-American Axis And Their New World Order - Secret History Revealed — Putin Played Critical Role after the Pre-Planned Collapse of the Soviet Union / One of the best kept secrets which predicated the inevitable collapse of Soviet communism and the subsequent breakup of the USSR is that it actually occurred in a manner not too unlike a carefully controlled demolition. Only in this case they were bankers and politicians, investment brokers and power-brokers who actually pressed the buttons. All of the plans toward that end were fastidiously laid by these stakeholders, each of whom had the greatest interest in exploiting the vast wealth of the Russian Motherland. The fall of the Berlin Wall and collapse of the USSR were not the spontaneous series of momentous events that the Mainstream Media (MSM) would have us believe. Neither were they the result of President Ronald Reagan’s request: “Mr. Gorbachev, Tear Down This Wall”; although, his Hollywood background certainly made for some great (and convincing) political theatre. “Perestroika” and “glasnost” were simply buzzwords bandied about to present the appearance of a fundamentally changed USSR. Yes, Russia did become liberalized especially in contrast to Soviet Communism, but only so it could be neo-liberalized by the banksters. [...] It should now be clear why all the Russian oligarchs ran to London, Tel Aviv and New York City. What better way for the oligarchs to shield themselves from Russian indictments than to seek the full protection of the CIA, MI6 and MOSSAD crime syndicate deep within the bowels of the Anglo-American Axis (AAA). Even the recently freed ex-president, Mikhail Kodorkovsky[1], of the now defunct Yukos Oil has been spending more time in the good ole USA stumping for a new Russian revolution. The CIA’s other Russian political plant, former world chess champion Gary Kasparov, has also been working overtime to supplant Putin as “Protector of the Realm” as he preaches incessantly to the American political establishment about the ‘grave danger’ of Putin’s truly enlightened leadership. It seems that neither of these Western dupes understands that this is not 1917. And that Vladimir Putin is not Czar Nicholas of Romanov fame. They also fail to realize that many of their fellow oligarchs abroad, as well as political pawns at home, have met with disastrous fates; such are the forces from on high which have aligned with Putin’s master plan for a strong and sovereign Russia.

Jim Stone - It's All Over for Ukraine (Updated) / "The Ukrainian forces are not allowing any foreign volunteers to leave, and countries like Britain have resorted to using medical cover to get them out. If they get caught the Ukrainian forces seize them and send them right back to the front line, even if they are foreigners. Once caught Ukraine shreds their passports. Russia is absolutely smashing volunteer forces and all of them are trying to escape". As it turns out, now that Russia is positioned for the python squeeze, the Ukranian forces vastly underperformed considering how well they were equipped. Never at one point ever, NEVER ONCE did Ukraine actually issue a defensive response that had a chance of being meaningful. All of the actions Ukraine took were disorganized and isolated, the armed forces never once united nationwide to accomplish an objective. One could say that's because Russia wrecked communications but that's a tough claim to make when all the cell phone providers were owned by Russia's enemies and the cell phone systems kept working. There is no excuse whatsoever for the pathetic performance of Ukraine, which never once scored a meaningful victory or put up meaningful resistance at all.

A Little Math / I am told everyone supports the war against Russia. But who is this everyone? The paid Tiktok jerks posing with their flags? The government agents on Facebook and Youtube? The creeps on The View or CNN or some other TV show no one watches? The people in Congress, who collectively have an approval rating of something like 9%? Like the Antifa aholes, none of those people are real. Like all those people arguing in favor of Critical Race Theory or sex education for five year olds or whatever, these people on TV and online aren't even real. They are paid agents, hired to create support for the latest fake and scare you off the streets. They are desperately trying to nip this revolution in the bud, and this is how they do it: they make you think half the country is against you. They make you think these policies have some support, by hiring a few Colberts and Whoopi Goldbergs and Cynthia Nixons to promote them, but no one outside of DC or Hollywood really does support them. The New World Order and Great Reset have almost zero real support. Maybe 2% support, from the already very wealthy. So it isn't you that can be ignored, it is them. If the 98% decide to move against them, all the militaries of the world will not help them. After a few initial skirmishes (which, yes, you may lose), the soldiers will join you. So quit being bluffed into thinking you can't win.

Sharp Polish-Hungarian Differences Over Russia Threaten The Visegrad Group’s Unity / Poland and Hungary are now realizing that they have some irreconcilable differences over their respective visions, whether domestic or foreign depending on whichever government rules the second-mentioned country after next month’s elections, so they’ll have to reach some kind of compromise with one another if they want to preserve what they’ve already achieved thus far in this new reality. [...] The supreme irony is that while Poland and Hungary stood in solidarity with one another against Brussels’ meddling in their internal affairs, now Hungary must stand against Poland’s meddling in its foreign affairs. Despite their leaderships’ ideological closeness when it comes to their shared conservative-nationalist vision at home and for the rest of CEE more broadly, there’s no denying that their differences over Russia are irreconcilable and will very likely lead to some level of distrust developing between them with time. That’s because Poland is resorting to the same sort of hegemonic pressure upon its regional partners as it hypocritically accuses Germany and Russia of exerting upon the 3SI countries, which was one of the reasons behind why it called on them all to come together in the first place, while Hungary’s current leaders won’t sacrifice their national interests for anyone else.

Revelations on Rafik Hariri’s assassination / Thierry Meyssan posits that the weapon used to assassinate former Prime Minister Rafik Hairiri was supplied by Germany. Former German prosecutor and first commissioner in charge of the UN probe, Detlev Mehlis, seemingly doctored evidence to cover up his country’s involvement. These revelations embarrass the Tribunal and reverse the tide in Lebanon. [...] So, what really happened? The explosion generated a blast of an exceptionally intense heat and exceptionally brief duration. Thus, the flesh exposed to the blast was instantly carbonized, while the body underneath was not burnt.  High-density objects (such as the gold watch) absorbed the heat and were destroyed. Conversely, low-density objects (like the delicate fabric of Hariri’s shirtcollar) didn’t have enough time to absorb the heat and were unaffected. Moreover, the videos show that a number of limbs were severed by the explosion. Oddly, the cuts are clean, as if made on clay statues. There is no sign of shattered or jutting bones, nor of any torn flesh. The reason is that the explosion sucked up all the oxygen and dehydrated the bodies, rendering them friable. In the hours that followed, several on-the-spot witnesses complained of breathing ailments.[...] When we asked a number of military experts what kind of explosives would be capable of generating such damage, they mentioned a new type of weapon which has been developed over several decades and is featured in reports appearing in scientific journals. The combination of nuclear and nonotechnology science can trigger an explosion the exact strength of which can be regulated and controlled. The weapon is set up to destroy everything within a given perimeter, down to the nearest centimeter. Always according to the same military specialists, this weapon can also produce other types of effects: it exerts a very strong pressure on the area of the explosion. The minute it stops, the heaviest objects are propelled upwards. Accordingly, cars were sent flying through the air.

 

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: