14 martie 2022

Stan-"Laptop" e viu, la fel şi TucăShow - numa' că acum nu mai apar la Alifie News

Marius Tucă a plecat de la Aleph News Alifie News, şi nu mai dădeam de cei doi în show. Acum e pe la Gândul - tot o oficină dubioasă, dar dacă îl invită în continuare pe Stan-"Laptop", nu-i ceva rău.

 


4 comentarii :

Anonim spunea...

Pai cam toata lumea stia ca la Aleph News este proprietar sau ca este macar actionar majoritar , Marius Tuca . Ma rog , cel putzin asa dadea de inteles in unele emisiuni si el si , robo...tesele alea de citeau prompterul . Pacat deoarece omul cu laptopul cam stie ce vorbeste in multe cazuri insa , pe buna acum , multe dintre emisiunile lor { Tuca si Stan } parca prezentau amintirile alora de beau pana cadeau latzi la carciuma Motanul Negru din Uranus : aiureli ce , dupa ce le urmareai atent constatai ca n-ai ramas cu nimic din ele .Daca-ti amintesti si lui Vadim ai pusese la dispozitie un post TV , un tip de era senator la Romania Mare .Dupa figura asta Romania Mare s-a dus in cap in cam toate sondajele iar Vadim..a cam murit . Poate unde postul TV era situat intr-o fosta Casa de Cultura a Sindicatelor si foarte aproape d e cimitirul Bellu la intretaieria Serban Voda cu Cutitul de Argint adica , la fel de aproape de Mausoleul unde Vadim isi exersa pe vremuri ...poemele .Morala : nici un om cu capul pe umeri si mintea la el , n-are ce cauta la niciun post TV caci , se-alege praful si d e el si de post !

Riddick spunea...

Nuuu, e o firmă jid... ăăă... israeliană.

Da' dacă-i "analist", poate veni la TV. ;-)

Simeone spunea...

Ucraina, mastile revolutiei

https://rumble.com/vxdgxn-ucraina-mastile-revolutiei-documentar-romana.html

Riddick spunea...

Mulţam! Vedem, "embedăm".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: