26 septembrie 2021

Nu-i destul să "nu mai existe" parteneriatul dintre LOrban şi Ioh-anus. Va trebui o repliere tactică şi trecerea rapidă în dispozitiv de contraatac, orice altceva e gargară.

.

  • Iulian Capsali: GROTESC Ați văzut vreodată un closet care a refulat la parterul unui bloc, din care dejecțiile de pe coloană țâșnesc în apartamentul unui nefericit ca o arteziană? Senzația asta mi-o dă Congresul PNL. Apartamentul este, din păcate, România. Iar PSD-ul este cel care pune vidanja pe geam, nu ca să scoată infecția pestilențială, ci ca să o sporească.
  • Aurelian Pavelescu: VICTORIA LUI CÎȚU - VAI DE EI! Cum e mai rău. E foarte bine. Nu că Orban ar fi fost mai bun pentru țară, dar măcar pentru liberali ar fi fost o moarte mai onorabilă. Iar Orban e un mincinos mai mare, profesionist, prin urmare un pericol mai mare pentru cetățenii onești, gloata de sacrificiu! Dumnezeu are grijă de toate! Îndrăzniți, nu vă fie frică!
  • Marian Munteanu: România este condusă de partidul-stat, care are comandă din afară / În altă ordine de idei, Marian Munteanu a spus că protestele din 2017 împotriva PSD au fost „pregătite timp de 10 ani”.  În ceea ce privește zona politică, Munteanu spune că în România există un singur partid, respectiv partidul stat. Domnia sa afirmă că acest „partid stat” este condus din afara României. „Bătălia nu este în PNL. Ci mai sus. Ca și în PSD: în România există un singur stat, partidul-stat. Înseamnă o structură umană, în care oamenii fac parte dintr-o anumită categorie, anumit nivel cu anumite capacități de intervenție, cu anumită mentalitate sau inclinații. Partidul stat din România nu este condus din România. Dacă ar fi din România, sunt convins că ar face ceva. E condus de către oricine este agreat de cei care au câștigat războiul. Pașalâc nu am fost niciodată, acum am devenit. În timpul așa zisei ocupații otomane, otomanii nu aveau dreptul să cumpere pământ, să dețină proprietăți și n-aveau voie să se amestece în religie. Acuma, că s-au luat toate, dar se intervine și în constituția internă a țării. Polonezii au reușit să-și apere identitatea culturală și națională”, a mai adăugat Marian Munteanu la emisiunea lui Marius Tucă.
  • Nici MM nu-i în afara suspiciunii: nu mai reiau toate "inconsistenţele" traiectoriei sale. Pornind de la grupul de "discipoli ai lui Ţuţea" de dinainte de '90, din care făcea parte (ca şi I. Coja). Grup controlat / infiltrat de regim, cu misiunea de a-l izola pe Ţuţea de publicul larg sub masca "audienţei maxim-posibile în condiţiile date". Că "acum le zice bine"? Hm.
  • Greșeala lui Ludovic Orban e că nu a încheiat “parteneriatul” PNL cu Iohannis acum câteva luni / Una dintre cele mai mari greșeli ale lui Ludovic Orban este că a anunțat încheierea parteneriatului cu Klaus Iohannis abia astăzi la finalul congresului, când el nu mai însemna nimic, când redevenise doar un simplu deputat și membru al PNL. Dacă Ludovic Orban ar fi întors partidul împotriva lui Iohannis acum câteva luni, probabil că alta ar fi fost soarta sa astăzi. Dușmanul PNL este Presedintele României, căci el vede acest partid doar ca pe un breloc politic. PNL nu câștigă nimic din menținerea lui Cîțu la șefia partidului, nu câștigă nimic nici din menținerea lui ca premier și nu ar fi câștigat nimic nici dacă Ludovic Orban ar fi rămas președinte. Problema PNL este și problema PSD: o dorință enormă a șmecherilor liberali și a smardoilor pedeliști de a NU reforma sub nicio formă partidul. PNL a arătat astăzi ca un PDL din anul 2008, aveam parcă un deja vu, atât doar că pe scenă nu mai erau Blaga și Monica Macovei, Elena Udrea sau Traian Băsescu.
  • Greşeală a fost încă din 2014, că nu l-a blocat pe kraut când a fost adus la PnL. Sau, poate că nu avea ordin s-o facă. Acum, LOrban ar mai fi relevant doar în eventualitatea în care ar rupe PnL.
  • O ipoteză: Băieții care se află la butoane au destule sondaje făcute pe bune, nu pielea lui Pieleanu care arată că Dragnea are potențial, îl vrea lumea, are profil de lider. După castingul reușit cu Georgică auriferul care e exact ce trebuie pe target e mai simplu sa rebranduiești decât să faci ceva din temelii. Nu in ultimul rând obiectivul serviciilor e să nu lase pe piață partide cu mai mult de 20%, orice structură masivă fiind mai greu de gestionat și manipulat așa că Dragnea e omul ideal pentru obiectivul ăsta, care poate fura și de la pesedaci și de la auriferi.  Pentru că, nu-i așa, înțelepciunea romană ne zice ca ăla care dezbină stăpânește mai bine, nu ăla care unește. 
  • Da: o ipoteză perfect plauzibilă. Totuşi, deocamdată, doar o ipoteză. Dar poate şi o intoxicare subtilă, strecurată abil sub masca "postărilor de avertizare antisistem". Da, este acest obiectiv, "sub 20%" - dovadă "topirea" USL şi a PP-DD şi recurgerea la tehnocraţi la doar trei ani de la "înfrângerea (parţială a) băsismului". Să vedem, concret, ce vor face cele două partide "care încep cu litera A".
  • Jurnalistul Sebastian Zachmann detaliaza cum va reusi sa ramana Citu premier cu ajutorul PSD: „PSD va vota propunerile tehnocrate ale premierului Citu” /  „Un mic scenariu politic:  Pasul 1. Florin Citu castiga sefia PNL. Primeste si un vot de incredere pentru a ramane premier.  Pasul 2. Ii invita pe liderii USR PLUS sa propuna un nou ministru al Justitiei si sa se intoarca la guvernare. USR PLUS refuza.  Pasul 3. Florin Citu e obligat sa vina in fata Parlamentului pentru un nou vot de incredere, pe care il poate obtine doar cu ajutorul PSD. Prin urmare, le ofera partenerilor din UDMR doua portofolii lasate libere de USR PLUS – Cercetarea si Economia. La Justitie, Transporturi si Fonduri Europene numeste tehnocrati comozi.  Pasul 4. La mijlocul lunii octombrie, Romania va inregistra in jur de zece mii de noi cazuri covid, un motiv suficient ca PSD sa clameze responsabilitatea politica si sa voteze propunerile tehnocrate ale premierului Citu. “In momente ca acestea nu putem lasa tara fara guvern si mai ales fara un ministru al Sanatatii cu puteri depline”, va declara unul dintre liderii PSD.  Pasul 5. In paralel, CCR hotaraste ca nu s-au respectat procedurile la depunerea motiunii de cenzura USR PLUS – AUR.  Pasul 6. PSD invita USR PLUS sa semneze motiunea sa. USR PLUS sovaie. In final, semneaza alaturi de AUR si PSD.  Pasul 7. Florin Citu sesizeaza CCR, pe motiv ca parlamentarii USR si AUR au semnat doua motiuni de cenzura in aceeasi sesiune parlamentara incalcand legea. Vine vacanta de iarna si guvernul ramane in picioare. Vine primavara si tot asa.  Vi se pare utopic?”, a explixat Zachmann pe pagina sa de Facebook.
  • Paşii 3,4 şi 5 sunt critici, primii doi obligatorii pentru a se aplica planul.
  • Mihai Mălaimare: Dragnea a marcat puternic și nu trebuie să-i lase să se dezmeticească, trebuie să revină și să arate clar cine sunt vinovații, cu nume și statut (îi știm și-i putem înșira și noi, dar afirmațiile lui sunt mai necesare decât oricând). Sper că o va face și că APP va crește și va avea în interiorul său mai mulți oameni normali decât securiști. Acest raport trebuie menținut cu orice risc deoarece atunci când securiștii depășesc cu unul pe cei ne securiști orice formațiune politică devine un soi de psd actual care stârnește mila și disprețul oricărui om care a crezut vreodată în valorile social democrației. Năstase vorbește duios despre trecut, dar nu scoate niciun cuvânt despre ce se petrece acum în psd. Nici nu are importanță, acest partid este istorie (n-aș fi crezut niciodată că va putea părăsi scena politică înaintea pnl și atât de rușinos), acum se cade să vorbim despre prezent și, mai ales despre viitor și, cel puțin în această conjunctură, după părerea mea umilă, viitorul, în sensul pozitiv al cuvântului, îl reprezintă Dragnea și APP. Dacă ne vom înșela, dacă vom fi din nou păcăliți și umiliți, atunci nu ne rămâne decât construirea unor redute personale (familie, profesie, credință). Vor cădea rând pe rând, dar măcar le încetinim înaintarea, măcar îi enervăm, mama lor de bandiți! 
  • Să vedem politica de cadre de la APP. Dacă vor aduse în faţă vechi şulfe combinatoare şi compromise, va fi indiciul că acolo este făcătură.
  • Tribunalul Bucureşti a respins acţiunea cu privire la înregistrarea fuziunii dintre Partidul Popular Maghiar din Transilvania (PPMT) şi Partidul Civic Maghiar (PCM), ca fiind neîntemeiată / Decizia cu privire la fuziunea dintre PPMT şi PCM a fost luată la 18 ianuarie 2020, la Miercurea Ciuc, de către delegaţii celor două partide maghiare. Organele de decizie ale partidelor au hotărât, de asemenea, ca noul partid să poarte denumirea de Alianţa Maghiară din Transilvania (AMT). Sub aceeaşi denumire, partidele au înregistrat în instanţă şi o alianţă politică, astfel încât să poată candida împreună la alegerile locale din 2020. Înregistrarea noului partid creat prin fuziune a fost iniţiată numai după alegeri, astfel încât posibilele proceduri judiciare îndelungate ale înregistrării fuziunii să nu pericliteze participarea la alegeri.
  • Sistemul lucrează contra unui concurent al UDMR-ului pepeist, e clar. Cică este "neîntemeiat" dreptul la asociere, fie el şi al persoanelor juridice care funcţionează legal. PPMT şi PCM au făcut apel împotriva deciziei instanţei. Dar mai bine ar trece la fuziune "om cu om", pur şi simplu demisionând dintr-un partid şi intrând în celălalt, pe anumite funcţii de conducere trecându-se prin înţelegere prealabilă. Şi adoptând noua denumire, la "partidul-gazdă", partidul "suplimentar" urmând a fi dizolvat dar păstrându-se denumirea (marca înregistrată, spre a anihila o eventuală diversiune de "repornire" - de către Sistem, evident). Dar încă şi mai bine ar fi renunţarea - în componenţa denumirii - la cuvântul "Transilvania".
  • Gabriel Oprea a incercat sa o violeze pe Kovesi in biroul lui Ceausescu de la Ministerul de Interne cu cateva saptamani inainte de moartea politistului Gigina / Participantii la chiolhan au plecat unul cate unul si la chef au mai ramas doar Oprea si Laura Kovesi, care a zis ca mai sta la un pahar de vin, dar ca merge pana la baie sa se aranjeze. Putin lovit de vin, Oprea a inteles din vorbele LCK altceva si a devenit febril. Pentru conesiori, Gabriel Oprea, in ciuda hadoseniei fetei sale, se crede mare macho, ba chiar are o istorie intreaga de abuzuri sexuale comise impotriva subordonatelor sale. Intamplator, LCK a zabovit mai mult la baie, asa ca Oprea pur si simplu a navalit peste ea, pregatit sa ii bage sub roba de procuroare bastonul de general. Femeia a fost pur si simplu socata. Lucrurile au devenit si mai nasoale cand Oprea a agresat-o fizic pe Kovesi, cu ochii incetosati de dorinta. Daca LCK era firava, si nu baschetbalista, nu ar fi scapat din ghearele lui Oprea. LCK s-a simtit atat de suparata si de jignita, incat a transmis tututor greilor din “sistem”, inclusiv lui Florian Coldea, ca Oprea e mort pentru ea, in ciuda scuzelor si insistentelor pentru impacare. Cateva zile bune, baietii din “sistem” nu au dat semnale ca ar intelege situatia si avertismentele lui Kovesi, dar ea a plusat si a spus ca se ocupa personal de Oprea, daca “sistemul” nu il elimina. “Norocul” a fost accidentul lui Gigina, care a fost folosit drept motiv oficial pentru ca si “baietii” sa ii spuna lui Gabi Oprea ca e vremea sa se carabaneasca.
  • Să fi fost de la bun început o provocare iniţiată de Chioveşi, cu ţintă Oprea? Asta ar sugera-o "ambiguitatea situaţiei" când cei doi rămân singuri. Aia n-avea cum să nu ştie că Oprea este un tip rudimentar, şi nu trebuia să lucreze prea mult ca să-i provoace o reacţie. Dar dacă Oprea făcea apoi scandal, "aia a încercat să mă seducă"? Cam mare dandanaua pentru a anihila o piesă deja şubredă, care avea nenumărate alte fisuri. Totuşi: să fi fost "incidentul Gigină" provocat? Prea a venit "imediat după". Oprea mai era şi viceprim-ministru pentru securitate naţională.
  • Partidul Vadimist - calea spre o Românie măreață / Cu toate aceastea însă, noi am mers mai departe și, din fericire, am găsit oameni care împărtășesc întru totul valorile noastre, așa că am făcut un nou pas în demersal nostru: înființarea Partidului Vadimist Român și lansarea suplimentului ,,Tribunul”, publicație independentă în mediul online, dar care, în varianta print, va apărea, într-o primă fază, ca supliment al Revistei ,,România Mare”. Un alt proiect de viitor este înființarea unui muzeu Corneliu Vadim Tudor, prin care să aducem un permanent omagiu tatălui meu. În acest sens, sîntem deja în căutarea unor resurse, precum și a unui spațiu generos.
  • Bune, iniţiativele cu ziarul şi cu muzeul, nu însă şi cea cu "partidul". Cred că sunt elemente toxice în anturajul fiicelor lui CVT, care le induc asemenea iniţiative - partidul ar avea o denumire nepotrivită, de "mausoleu politic", şi ar sparge din votul naţionalist (să fim realişti - în veci nu va trece de 5%). Iar pentru muzeu vedem că trebuie resurse, care ar fi mai utile la publicaţie şi... la partid. Fetele Tudor au uitat că au fost nevoite să vândă o parte din colecţiile adunate de tatăl lor... 
  • Parlamentarii aruncă școlile în apele rechinilor imobiliari / Senatorii PNL și UDMR au îmbrățișat o inițiativă a colegilor din PSD care le-ar permite administrațiilor publice locale să schimbe după bunul plac destinația clădirilor și terenurilor grădinițelor, școlilor și liceelor, după trei ani în care nu s-au mai susținut activități didactice în aceste spații, fără ca edilii să mai aibă măcar nevoie de avizul ministrului Educației. Afacerea este acum una cât se poate de simplă. Dacă ești un primar care visează la înstrăinarea unei clădiri față de care “rechinii imobiliari” manifestă interes și care este ocupată acum de niște elevi și profesori, nu trebuie să faci altceva decât să tai investițiile în acest imobil, îl lași să ajungă în paragină, scoți o expertiză care să arate că a devenit un pericol pentru cei care intră în el, îl închizi trei ani și… Gata! Clădirea poate fi vândută fără emoții. Până când edilii își vor vedea cu adevărat visul în fața ochilor mai este nevoie de un vot în Parlament, dar având în vedere dorința tot mai arzătoare a liderilor marilor partide politice de a-și apropia câți mai mulți primari și baroni locali, misiunea pare aproape îndeplinită.
  • La fel, clădirile şi terenurile Poştei Române, pe care au pus ochii alţi rechini - sunt bune pentru sediile lor, existând deja în fiecare localitate.
  • US Betrayal Of France Over Nuclear Subs for Au Signals Huge Geopolitical Shift in US Strategy / Europe is no longer strategically relevant to the US in the way it was for decades, not only with regards to Russia but also to the Middle East. This is a new era, and the new Cold War is not like the last one because the centre of gravity is not in Europe, it’s in Asia.  Yet there is a deeper precedent at work here. The US has always actively undermined the critical industries of European countries when it has seen fit to do so. As some notable examples, the US has co-opted European intelligence agencies to spy on their own countries’ defence programs to ensure that the US doesn’t miss out, such as what it did to Denmark and the Eurofighter program, or getting them to spy on the chancellor of Germany too, or engaging in industrial espionage against Berlin. The list goes on. Europe seems to have a sense of delusion about what America is and failed to calculate what Biden’s real intentions were, mostly due to a distraction caused by the last president, which made them complacent about shifting US attitudes to Europe. But it has also repeatedly been unable to to recognise that Washington has a long history of bad faith behaviour towards the continent. America is not the “saviour” of Europe, and whilst the EU itself has been spoken of getting in on the ‘Indo-Pacific’ mantra too, the writing is on the wall for them as the US doesn’t see them as important and has relegated them, at best, to the substitute’s bench.
  • Bug-out options / As the West spirals towards inevitable economic and social destruction many minds are turning to the subject of fleeing to a bug-out country. But to where do you move? No matter where you go globohomo will follow you, assuming its not there already. Same goes for the parasitical Rothschild central banking system which will inevitably fleece you of your hard-earned money. Well here’s a suggestion: Afghanistan. Now at first glance this might appear an unpromising option but bear with me because none of the things you fear and hate about the West will be found over there. Globohomo, with queers and other perverts strutting down the street in thongs? No. Transvestites lecturing and flaunting themselves before school kids? No. Blacks mugging, raping and bleeding the welfare system dry? No. There are no blacks in Afghanistan – justification alone for a move – and even if there were, any chimping out by Leroy and Shaniqua….well the Afghans know how to deal with that kind of thing. In Afghanistan there are no feminists, no divorce-rape, no George Floyd murals (not any more), no rainbow flags, no rap ‘music’, no ‘human rights’ NGOs haranguing you and looting your taxes, no talmudvision or Hollyweird spewing their poison, no films featuring brilliant blacks, queers or women giving the shaft to puny White men, no lockdowns, no forced vaccinations, no Rothschild central bank, no affirmative action imbeciles parachuted into positions of wealth and power.
  • United Eurasia: Russia is Betting the Days of Total U.S. Economic Supremacy are Ending / The centre of the world is moving. While once it sat somewhere within the Atlantic, balanced between Europe and the US, it is now moving east. With Asia on the rise, Russia is now planning its role at the heart of two continents. The Greater Eurasian Partnership is considered a more feasible strategy, in which partnership with China aims to enhance economic connectivity to integrate Europe and Asia into one large, united continent. This is an appealing strategy for Russia, as it has found itself at the dual periphery of economic development in both Europe and Asia, while the concept of Eurasia allows Moscow to position itself at the epicentre of both East and West.
  • Ahmad Massoud has fled Afghanistan / Contrary to denials by the international press, Tajik leader Ahmad Massoud and former Tajik head of the Afghan secret service, Amrullah Saleh, have left Afghanistan. This marks the end of resistance to the Pashtun Taliban government. Ahmad Massoud, the son of “Commander Massoud” was supported by the CIA. Massoud and Saleh were given political asylum in Tajikistan just days after the convening of the Shanghai Cooperation Organization and Collective Security Treaty Organization summits.
  • 911 conspiracy theories finally put to rest / Now some have questioned how terrorists unable to fly Cessnas were able to achieve what they did, manoeuvres deemed impossible by experience 747 pilots. But you must remember that these hijackers were extraordinary people. They also outwitted the Israeli airline security specialists and, most remarkable of all, seven of them survived the conflagration and now live happily in various Arab countries, none the worse for wear.  The foregoing offers all the proof you need in support of the official Government version of the attacks. But I’ll give you more. Two days after the attacks the FBI discovered in Dulles Airport a car used by one of the hijackers and in it they found…….a flight manual for the Boeing 747. It gets better. In the smouldering wreckage of the buildings the FBI found a still intact passport for one of the hijackers. If all of that doesn’t convince you then, quite honestly, nothing will. You are indeed the deranged tinfoil hat-wearing conspiracy theorist you’re seen to be by all intelligent well-informed people.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: