05 septembrie 2021

A început Operațiunea „Nu votați moțiunea!”

 

  • PSD face eforturi disperate sa salveze “Guvernul meu” si aparentele / In Kiseleff 10 se pare ca au venit ordinele pe unitate via Cotroceni si s’a trecut de urgenta la mobilizarea trupelor pentru salvarea “Guvernului meu” sub masca aparentelor unei motiuni de cenzura care nu are nici cea mai mica sansa sa treaca avand in vedere faptul ca acea motiune nu va fi semnata in vecii-vecilor de USR fara de care nu se poate rasturna guvernul, Ciolacu facand un joc la cacealma pentru a mentine guvernul la putere si a salva aparentele ce sa ii mentina urcarea in sondaje. Nu e un joc politic inteliget a lui Ciolacu cum s’ar crede, sunt doar ordine pe unitate primite de securistii mutati in fruntea acelui partid, care acum sunt luati prin surprindere de factiunea care controleaza USRPLUS.
  • Acești patru PSD-iști au blocat moțiunea de cenzură împotriva lui Florin Cîțu / La ședința Birourilor pemanente ale celor două camere ale Parlamentului de duminică, aceea în care urma să se stabilească data citirii moțiunii de cenzură depusă de USRPLUS și AUR, n-a întrunit cvorumul necesar și, drept urmare, totul s-a amînat, inclusiv votul atît de așteptat de întreaga opinie publică. Au lipsit de la această ședință Florin Roman, Cristian Buican, George Tuţă, Alina Gorghiu, Nicolae Neagu, Eugen Pârvulescu, Eugen Ţapu (de la PNL), Seres Denes, Laszlo Attila (de la UDMR), Ovidiu Ganţ (de la minorități), dar și Gabriela Firea, Robert Cazanciuc, Alexandru Rafila și Daniel Suciu (de la PSD)!  Dacă doi dintre cei de la PSD ar fi fost prezenți prin online, ședința ar fi avut loc și am fi avut certitudinea că moțiunea de cenzură intră în linie dreaptă spre votul final de după citirea în parlament. Cvorumul necesar era de 14 membri prezenți, dar au intrat online doar 12! În mod ciudat, absența celor patru PSD-iști vine exact în momentul în care atît Florin Cîțu, cît și Klaus Iohannis au cerut celor de la USRPLUS să renunțe la moțiunea de cenzură și să se întoarcă la dialogul cu PNL!
  • A început Operațiunea „Nu votați moțiunea!” / Dacă am fi trăit într-o societate normală, la ora aceasta Florin Cîțu ar fi fost deja amintire. Fără moțiunea de cenzură. După dezvăluirile din SUA, privind dosarul său de infractor, dacă avea bun simț, Cîțu ar fi cerut singur să plece din fruntea guvernului, iar dacă nu avea bunul simț, președintele Iohannis trebuia să-i ceară imperativ să plece. Dar, așa cum a văzut o țară întreagă, nici Cîțu n-a plecat, nici Iohannis nu l-a gonit! Ba, după cîteva zile de emoții, Florin Cîțu părea și mai sigur că va cîștiga bătălia internă din PNL și chiar ne anunța că vrea să candideze pentru funcția de Președinte al României în 2024! Era clar pentru toată lumea că și dacă s-ar fi descoperit că Jack Spintecătorul era, de fapt, Florin Cîțu, nu i s-ar fi clintit nici măcar un fir de păr din cap. Ce înseamnă asta? Că în spatele lui Florin Cîțu se află structuri puternice care-l fac intangibil în fața oricăror dezvăluiri! Și nu numai Marcel Ciolacu și treimea din conducerea PSD au devenit acum apărătorii lui Florin Cîțu, ci și presa care susține PSD-ul, devenită brusc extrem de agresivă la adresa AUR pentru că dă mîna cu neo-marxiștii din USRPLUS.
  • Politica de sabotare a României a fost bine pusă la punct / Primarii au avut sarcina să distrugă buticurile de cartier, pe motiv că dau un aspect necivilizat străzii și urbanismul este în suferință. În realitate, eliminau orice urmă de concurență făcută supermarketurilor. Am dărâmat tradiționalele fabrici de pâine și i-am lăsat pe turci și arabi să ne învețe panificația și patiseria făcute la colțul străzii. Apoi am importat aluatul congelat, de parcă aici nu mai existau ingredientele din care să-l preparăm. Treptat, rafturile din supermarketuri s-au umplut cu produse de import. Porcii românești se îmbolnăveau periodic de pestă, așa că în locul lor au apărut cei din Germania, al căror gust seamănă cu orice, mai puțin cu carnea de porc. Lucrurile nu se opresc aici. Guvernul vrea ca țăranul să nu crească mai mult de cinci porci în bătătură, deci la revedere ferma proprie. Vor mai mult? Atunci să construiască sală de consultații, să angajeze veterinar, să mai facă și o sală de autopsie, încă una de tranșare. Plus alte neghiobii inventate cât să ne piară cheful de independență alimentară. Cum să mănânci din ceea ce ai produs din propria ogradă? Nu e voie.
  • Lepra a nenorocit ţara pentru controlul pe marile parchete / Acest Klaus Iohannis, sluga marilor puteri, ne-a aruncat in cea mai mare prapastie. Ne-a distrus economic, politic, ne-a pus rau cu Rusia si China (sa fiti siguri ca daca vom intra in conflict cu aceste mari puteri, actualii aliati ne vor lasa instant de caruta), ne-a adus tara in incapacitate totala de aparare denaturand rezultatul votului de la ultimele alegeri generale si bagandu-ne pe gat un guvern de neaveniti, la fel de idioti ca si el, din pura ambitie bolnava de a avea “Guvernul Meu”. Ca si cand el ar fi instare sa conduca ceva... A instigat continuu la linsarea publica a celui mai puternic partid din Romania, a incurajat politia politica, ne-a vandut strainilor si ne-a impus contra naturii cea mai toxica guvernare din istoria moderna a Romaniei: PNL-USR-PLUS. O adunatura de golani pusi pe furat si distrus natiunea romana. Niste golani, care n-au nimic sfant afara de LGBT, trasul pe nas, betia la volan si coruptia la cel mai inalt nivel.
  • Imperiul secret al UE /  ”Împotriva logicii și justiției, 340 de milioane de vest europeni bogați îi sug pe cei 103 milioane de estici săraci. Elitele din Europa Centrala și de Est nu se revoltă, pentru că nu suportă să recunoască realitatea, iar mulți dintre membrii elitei din Est au fost cooptați de vestici sau au fost intimidați. Însă resentimentele nu pot să nu răbufnească. ”Nu suntem o colonie, nu suntem membri de  mâna a doua”, a transmis Comisiei Europene premierul Sloveniei. Până și Clotilde Armand, primărița franțuzoaică din București, a spus limpede că ”o mare parte din bogăția Europei se scurge din țările sărace către cele mai bogate”.
  • Former Asst. Sec. of Defense: Military had Predator Drone LOCKED-ON to Kabul Bomber Vehicle; DENIED PERMISSION TO FIRE / The United States knew who the Kabul Bomber was and had a Predator Drone LOCKED-ON to his vehicle before the blast, but DENIED PERMISSION TO FIRE, allowing the bomber to kill 14 US military troops and 140 civilians. Such is the claim by former Deputy Assistant SecDef Roger Pardo-Maurer, who made the stunning revelation during a TV News show.
  • Fiindcă Licuriciul "trebuia" să facă intrarea în scenă a grupării stay behind [the enemy lines], adică ISIS-"K". Care în lipsă de americani (coordonatorii, inventatorii grupării), se va lupta cu talibanii afgani (cam de câte atacuri ISIS-"K" aţi auzit, contra fostului regim-marionetă afgan?).
  • Are Walmarts Secret Military Bases Linked by Hundreds of Miles of Underground Tunnels? / We have questions and we need answers.  In particular, we need an answer to this question: Are Walmarts all secret military bases that are linked by hundreds of miles of underground tunnels? Some people say so. Here’s a video of a bunch of different clips of Walmarts which suggest this is the case. Many people have been asking the Walmart Question. That includes this woman from QAnon, who posted this video in April proving that Walmart is a part of the conspiracy. All these Walmarts that are getting shut down everywhere will be turned into FEMA camps, she says.
  • George Soros’s dream: To turn China into a neoliberal grabitization opportunity / George Soros is obviously upset that President Xi is not Boris Yeltsin, and that China is not following the kleptocracy dependency that warped Russia’s economy. Soros thought the ending of the Cold War would simply let him buy up the most lucrative rent-yielding assets, as he has aimed to do in the Baltics and Ukraine. China said “No,” so it is not deemed to be a “market economy,” Soros-style. It has not made its social organization marketable, and has avoided the financial dependency that makes “markets” a vehicle for U.S. control via sanctions and foreign buyouts.

7 comentarii :

Anonim spunea...

" A început Operațiunea „Nu votați moțiunea!” " Pe bune acu' , chiar crezi ca , poporul " al dracului popor , nu s-a prins de ceva vreme d e faptul ca , tot ce se-ntampla pe scena politica de cateva zile incoace nu-i altceva decat praf in ochi ?fara suparare insa , multumindu-ti pentru video , n-am putut sa-l vizionez pana la capat : sti bine care este pareea mea despre madamme Sosoaca .

Anonim spunea...

La my angry rants : LOrban chiar n-a realizat ce monstruozitate a scapat din gura ? "Atât timp cât sunt preşedintele PnL, nu voi permite niciunui parlamentar liberal să voteze împotriva propriului guvern." Pai , nici macar Lenin nu-si putea permite nici macar sa gandeasca , darmite sa si spuna prin viu grai asa ceva ! Numai a liberalism nu suna ...chestia asta si , daca astia erau cu adevarat liberali , la ora asta , LOrban era doar o amintire ... din istoria murdara a PNL-ului dar , de unde atata liberalism pe capul lor ?!? Vorbesti de liberalism la " liberali " cu Flutur , Boc , Rares Bogdan , Alina Gorghiu si alte asemena specimene pe care le ai INCA in partid ? Asta-i incumetare , cum ar spune popa Cacalau de la Schitul cu Maici !

Anonim spunea...

La DUDA ZILEI Dar CACATZU insasi este o duda caci , daca ar fi avut habar de ceva politica sau l-ar fi interesat macar sa stie , ar fi inteles ca ACESTA-I MOMENTUL , daca ai ceva patriotism in minte sau in constiinta insa , la àsta... se asteapta omu' la , cam orice...DUDA !P.S. Ma bucur deoarece vad ca , in sfarsit , si elefantul ala de Mircea Cosa { are minim 1.90 inaltime si vreo suta cincizeci d e kile greutate } a inteles ca....CACATZU este un produs absolut toxic oriund e s-ar afla . Nu uit ca , Mircea Cosa din inalta-i pozitie de fost ministru si mai ales din cea de actual profesor universitar pe la ASE , lauda expertiza profesionala a lui CACATZU nu mai departe de , vreo opt luni in urma . Bine ar fi daca el personal n-ar uita asta .

Anonim spunea...

" Dacă doi dintre cei de la PSD ar fi fost prezenți prin online, ședința ar fi avut loc și am fi avut certitudinea că moțiunea de cenzură intră în linie dreaptă spre votul final de după citirea în parlament. " Te-am mai intrebat de cateva ori si te intreb si-acum : ce-ar fi daca hotararile in ceea ce privesc mersul tarii spre " un viitor luminos " ar fi asigurat de catre intreg poporul din online ...pe FB ? Oare n-am face astfel o importanta economie la buget la banii pe care-i halesc javrele astea nesatule ?

Anonim spunea...

" Și nu numai Marcel Ciolacu și treimea din conducerea PSD au devenit acum apărătorii lui Florin Cîțu, ci și presa care susține PSD-ul, devenită brusc extrem de agresivă la adresa AUR pentru că dă mîna cu neo-marxiștii din USRPLUS. " Parca trebuia s a fie cineva Petrache Lupu pentru a prevedea sau macar pentru a se prinde de figura asta ? Cat d e prost sa mai fie cineva AZI , incat sa creada macar ca , Marcel Ciolacu are alt rost in fruntea PSD , decat acela de-a tine membrii mai refractari , mai agresivi din PSD in lesa inclusiv filialele mai rebele din tara unde , inca exista oameni care gandesc cu mintea lor proprie fara sa se ia dupa...indicatiile pretzioase venite de la Bucuresti ?Marcel Ciolacu are fix rolul ca , NIMENI sa nu tulbure linistea aluia de sta-n chirie gratuita in curtea Cotrocenilor ! Daca mai exista INCA oameni care , cred ca nu-i asa iar Ciolacu-i un sfant in viata...

Riddick spunea...

S-a prins, da' uite că n-are oameni destui în parlament...

LOrban joacă la două capete dar tot şi-o va lua, n-a învăţat Lecţia Dragnea - cu ăştia nu merg "concesiile", ăştia vor numai oamenii lor, şi numai pe reţeta lor.

Nu banii consumaţi cu parlamentul sunt problema, ci legile proaste scoase de acolo, şi susţinerile guvernelor trădătoare. Cine garantează că datele trimise de oameni, online, nu ar fi ulterior falsificate?

Anonim spunea...

" Cine garantează că datele trimise de oameni, online, nu ar fi ulterior falsificate? " Ai dreptate iar experientzele neplacute din ultimii ani { vezi " alegerea " knautului de catre poporul muncitor in detrimentul altui impostor numit doar...Victor Ponta } si , mai ales cea a ultimelor opt luni , iar aici mi-amintesc cu mare oftica de rezultatul voturilor de la Primaria sectorului 1 dar si de cele de la PGMB { nu ca Firea ar fi fost vreo lumina pe-acolo }, ma fac sa cred ca , ai dreptate insa , vazand ca TOTI , inclusiv sasalaul , "comunica " mai mult pe FB... Fix asa cum am mai spus : p'astia ai intereseaza " tarisoara , fericirea ei , progresul ei , viitorul ei " - vorba lui domn Nae Catzavencu , asa cum ma intereseaza pe mine daca aia din Tailanda au suficienta fasole cat sa treaca iarna . Pana la urma , cred ca se vor prinde si altii d e faptul ca partidele politice nu-s altceva decat niste SRL-euri iar politicienii doar niste escroci...legali acceptati .


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: