02 mai 2021

pastila R (27)

 
"N-au ştiut" că proteina-spike este (şi ea!) tot o toxină. Măcar unii recunosc în ceasul al treisprezecelea, dar Păpuşarii din Umbră continuă netulburaţi mascarada (acolo unde li se permite: 'aide, domn'e...). Iar noutatea-bombă (cu eroarea de proiectare a "vaccinurilor" mARN) nu-i dezbătută pe televiziuni şi-n parlamente - ceea ce arată că NU ESTE O EROARE, CI O INTENŢIE.
În sistemul judiciar se mai numeşte tentativă de omor cu premeditare, în formă continuată şi calificată, cu circumstanţe agravante. Şi asta, când nu se mai şi materializează "tentativa". Timpul va spune cât de calificată a fost: efectele critice, letale, nu apar imediat.
 
Concertarea celor două* mainstream, "de stânga" şi "de dreapta" pentru transferul imagologic al identităţii inamicului. Se vede mai bine la americani, dar se poate generaliza pe întreaga zonă de propagandă controlată de globalişti.
Primul l-a acuzat permanent pe Trump că "este omul ruşilor" deşi a denunţat unilateral tratate de control al armamentelor şi a iniţiat sancţiuni şi campanii de propagandă împotriva Rusiei (ba chiar şi campanii militare prin proxy împotriva aliaţilor Rusiei). Scopul: "transferul de ură" de la un inamic politic intern, "comun", către un inamic extern construit (Rusia) dar care în mod real este inamic al globaliştilor, nu al boborului.
Al doilea (cel "de dreapta") îl acuză pe Bideu că "este vândut chinezilor" deşi el a început o campanie de propagandă oficială (covidică) anti-chineză, declarând-o aproape explicit. De asemenea, a continuat şi a accentuat acţiunile anti-chineze iniţiate de Trump. Scopul: "transferul de ură" de la celălalt inamic politic intern către inamicul extern construit (acum, China).
Transferurile nu mai conţin motivarea iniţială (subiectivă sau obiectivă) a urii concentrate pe un inamic "consacrat", ci sintetizează ad-hoc un narativ de înlocuire. Hai s-o zic direct: inducerea şi impunerea mentalului colectiv de război, în spirit pro-globalist.
- - - - - - - 
* este, desigur, unul singur: globalist (v-oţi fi dat seama...), dar care "acţionează divizat" 
 
Bă, penelacilor cu care "mă" polemizam pe net, cei de-acum mai bine de-un deceniu!
De-abia aştept să vă văz lăudându-l pe EBoc (cel din Tandemul Cîţu). Hai, că azi-mâine iese la bărbuncă (da' ce zic io, pe unii v-am văzut deja). Luaţi cu lămâie, este acelaşi pe care-l înjuraţi voi pe vremea când eu îl apăram*.
Culmea, toţi greşeam: voi atacându-l cu argumente inadecvate şi pe zone irelevante (nepunând în cauză globalismul ci "băsismul"), iar eu apărându-l pe teze PPE pe care atunci le consideram... oarecum-conservatoare.
 - - - - - - - 
* mi-a trecut relativ rapid, şi - acum îmi dau seama mult mai bine - o făceam încă şi mai mai îndoit decât eram în privinţa lui EuroBăse ("denumirea târzie" din 2010, căreia îi revendic... paternitatea) - gnomul era doar o hologramă, reproducea piese precum o pianină mecanică 
 
"Cîţu preşedinte". Trecând prin mica preşedinţie, cea de la PnL. Boc a zis-o deunăzi, declarând un tandem în care el şi-ar rezerva* Palatul Victoria.
N-aş exclude cu totul "evoluţia lui Cîţu": l-am mai minimalizat pe Ioh-anus, prima dată când am auzit de el** la PRO TV. La "Mândruţă & Brucan", circa 2000 (Brucan chiar "a profeţit": ar putea ajunge preşedinte!). Ca apoi să mă alarmez când apare cu adevărat în prim-plan, ca propunere de premier din partea "USL-ului avant la lettre" (2009, coaliţia PSD-PnL-PC) - şi să mă "liniştească inutil" eşecul... de moment.
- - - - - - -
* dar să nu-l uităm pe Ciuciucă, omul Licuriciului: chiar, va mai figura într-un guvern "post-Cîţu", cu LOrban rămas înşurubat la vârful PnL?
** la primul mandat câştigat ca primar de Sibiu, m-am întrebat dacă românii sibieni ultramajoritari sunt cumva şi handicapaţi; la următoarele - am ştiut răspunsul 
 
Se face caz pe televiziuni cu speculaţia că ar fi fost şi la Arad un fel de Umbrella Man* misterios, de genul celui văzut la Dallas, în 1963. Dacă nu autorul, atunci un complice însărcinat cu obţinerea kill confirmation - dovada că atentatul a reuşit 100%. Dar asta nu ar fi fost necesar: bomba avea - clar - şi o componentă incendiară care "a finalizat lucrarea". Iar dacă cel vizat** ar mai fi trăit n-aveai cum să-l mai rezolvi sub ferestrele unor blocuri de mai multe etaje, în weekend, cu toţi locatarii acasă şi alarmaţi de zgomotul exploziei. Nemaivorbind de camerele de supraveghere, imposibil de ocolit. Deci era suficient de urmărit ştirile, nu trebuia "trimis un reporter de teren". 
- - - - - - - 
* misiunea ăluia ar fi fost darea "semnalului de sincronizare" (a trăgătorilor, 2-3-4): umbrelă neagră, "de ploaie", deschisă în plin soare texan (20 de grade la sfârşit de noiembrie - climă subtropicală) 
** merg aici pe ipoteza atentatului - dar ar fi putut fi vorba şi despre "un pachet special" pe care îl ducea cu scop undeva, şi care s-a vărsat în mod neaşteptat.
 
Bănuiam eu ceva. M-am apucat să bat "Dragnea vaccinat", şi... am găsit. Foarte recent şi-a luat a doua doză (Pfizer). Chestiunea a fost plasată de către surse publicului, ca "obligaţie": cică dacă ar fi refuzat ar fi fost mutat în celulă cu "deţinuţi cu risc", nevaccinaţi, şi ar fi putut pierde dreptul de a fi scos la muncă (?).
Una peste alta, Dragnia apare poziţionat pe partea opusă conservatorilor şi antisistemilor, aparent pentru confortul personal - discutabil, dacă miza pe eliberarea condiţionată. Dar a trecut prin COVID, deci avea deja imunizare naturală. "Chiar şi-aşa", apare detaşat de Marea Dezbatere Din Jurul Vaccinurilor. Încă "o lipsă" contabilizată la un lider dat drept "naţionalist", "suveranist".
Cam gata cu iluziile în privinţa acestui personaj*, care (doar) dădea din gură foarte credibil dar când era vorba şi despre implementare, ce să vezi?! Mereu ieşea altceva, ori exact pe dos, ori deloc, ori parţial şi în ceasul al doisprezecelea. Atât cât să rămână "în lucru", neterminate, chestii esenţiale care să fie mai uşor demolate de noua majoritate (ajutată pe faţă de PSD să se instaleze).
- - - - - - -
* Precum în cazul Adrian Năstase, avem o regie prin care este "deranjat în mod consimţit**" un politician cu voturi în spate, ca prostimea să bage la cap că "nu-i bine aşa". Cum ar veni, "îi amăgesc c-aş face ceva, ăia pun botu', apoi zbang! - vine regia şi ălora li se sugerează că au apucat pe un drum care li se închide oricum": procedeul se mai numeşte demoralizare.
** pe căcaturi, nu pe chestii de notorietate: ca să apară ca "hărţuiţi" - dar, mereu, ce să vezi? nu li se umblă la averi, la care se întorc după micul show 
 
Observ - prin jur - cum scot capul* vaccinaţii, regăsindu-i pe aproape toţi exact acolo unde dinainte ştiam că sunt jigodiile. Încă o confirmare (se suprapune aproape perfect cu zona cunoscuţilor care votează cu USR/PnL). Parte vaccinându-se mai încoace, indicând astfel că o fac nu din teama de carcalac, ci ca să se conformeze, "cum să iasă ei din rând?!". Par - şi sunt încă - puţini, circa 25%. Dar în mediul urban au trecut ici-colo de 40%, facilitând pseudo-relaxările care se aplică ostil unei majorităţi nevaccinate dar în scădere non-neglijabilă ("în urban"). Se aleg apele, acum "pentru totdeauna". Jegoase, jegoase specimene... dar măcar acum îi ştim pe mai toţi.
- - - - - - -  
* ca goarne repetitive ale propagandei vaccinist-globaliste, şi ca factor perturbator în colective în care nu te poţi tu debarasa de ei 
 
Să vedem ce va face şi va spune Dragnea dacă va fi eliberat condiţionat (formal, legal, ar trebui să fie). Până acum nu a semnalat clar o desprindere de pesedeul euroreformat, şi ar fi o confirmare a pactului său cu Sistemul, re-asocierea sa (sub orice formă!) cu ciolacii. 
 
Începe să se contureze încă o soluţie la problemele actuale prin care trecem: România are nevoie de un război pierdut. Ironic, în el ar intra tocmai prin acţiunea la ordin extern a establişmentului. Ştiţi... continuarea aia la "când şarpele iese la drum..." (aţi înţeles, da? n-ar fi vorba despre un război al nostru).
Doar nu ne închipuim că stratul-suprapus-conectat-extern ar ceda de bunăvoie poziţii, obişnuinţe şi locul la troacă. În plus, aşa ar fi implementate mult mai rapid "antireformele de revenire la normal", pe care pseudodemocraţia parlamentară le-ar ocoli, amâna, dilua ori şi le-ar subordona sieşi.
Ce, "gândesc ca un trădător"?! Ia mai uitaţi-vă unde se află trădătorii. Mai ieşiţi naibii din negare - ei nu "împart" nimic cu voi în afară de riscuri şi ponoase.
 
Mergând pe stradă, "dau" peste un (auto-)dric parcat, închis şi nepopulat (nu era pe-acolo vreun magazin de profil, probabil şoferul oprise în cine ştie ce alt scop). Nici prea nou, dar aspectuos: un gri-metalizat, curăţenie-lună (lucea, vă-nchipuiţi...). Cutele perdeluţelor bine plisate, pluşul negru (grena-închis?) de pe platformă* fără nicio scamă. Totul de bun-gust, ce mai - să fi fost pe crem şi decapotabil, l-ai fi putut închiria pentru voiaj de lună de miere (era merţan).
"Cum?" (îmi zic) "Uite - în sfârşit! - unu' fără inscripţionarea laterală cocălărească, cu litere mari (tel. nr., Casa Funerară 'Amurgul' - plus logo-ul stupid aferent)". Mai merg câţiva paşi, şi vine concluzia ("Mda. Tot de-ăsta nescris vreau, când o fi. Să nu uit să las vorbă...").
- - - - - - - 
* n-aveam cum să nu văd şinele şi mini-chingile; brrr... 
 
După aproape două generaţii de la apariţia pericolului globalist - în întruchiparea sa mai evidentă, mai ante portas - sub forma gorbaciovismului, nici acum nu ne-am dezmeticit pentru a defini momentul, fie şi măcar a posteriori.
Fiindcă el trebuia combătut încă de pe atunci dar nici "în numele socialismului"*, nici (în cazul RSR) "în numele lui Ceauşescu". Nu. Trebuia intuită exact natura pericolului. Şi totuşi, extrem de puţini au făcut-o atunci, probabil nici până azi mediatizaţi.
Mulţi au halit minciuna sperând că "va cădea socialismul" (şi-a şi căzut dar... n-au ajuns ei în capul mesei, ba nici măcar n-au ajuns a fi invitaţi în salon).
Alţii, ceva mai mulţi, au aşteptat un "comunism cu faţă umană", împingând mai mult sau mai puţin "în acea direcţie" sau aşa crezând c-o fac. Până au desluşit prin ceaţă panoul cu denumirea reală a... gării de destinaţie.** Unde au mai descoperit că sunt trataţi drept "călători frauduloşi", naivii de ei având doar bilete clasa a III-a, "expirate".
O altă parte, "dăştepţii" din Sistem (cei neiniţiaţi ) au crezut că "treaba se va mişca mai bine aşa", că se pot adapta din mers ba chiar le va merge mai bine, "urmând să manevreze tot ei". Dar au descoperit la rândul lor că au apărut pe lista disponibilizaţilor.
- - - - - - -
* Ceauşescu însuşi l-a apostrofat "public" pe Gorbaciov, numindu-l "trădător al socialismului" (el tot nu pricepea că totul era în joc, nu doar "socialismul"). Şi asta era la o reuniune la vârf a statelor socialiste, numai acolo a existat reacţia: în rest doar aluzii vagi şi numai în presa tipărită (şi doar în cea "de nişă" gen Luceafărul, Săptămâna - în Scânteia extrem de rar), din partea unora mai mici, de la eşalonul 3 în jos. Târziu de tot, când deja era prea târziu, Ceauşescu a rostit în discursuri televizate expresia "anumite cercuri". Nici atunci nu le-a zis pe nume...
** Sau, mai exact, locul în care epava industrializării s-a oprit, în urma sabotajului sistematic.
 
"Detaliul" strident: Dragnea nu a reuşit să obţină viză pentru SUA, care i-a fost refuzată fiindcă cererea "nu era completată corect". Adică, "nu exista" evenimentul menţionat* (întâlnirea cu vicepreşedintele Pence).
Aloo! Deci unui ditamai demnitar al statului-partener strategic România i se refuză viza SUA la cererea Casei Albe, pretextul servit fiind "declaraţia scopului vizitei, este eronată". Şi nici măcar după această smetie (au mai fost şi altele - nu menţionez decât lătrăturile ambasadei), PSDragnea n-a ieşit din adoraţia faţă de Licurici. România nu solicită vize de intrare cetăţenilor americani, în condiţiile în care nu există reciprocitate - o anomalie jenantă.
- - - - - - -
* Dragnia a fost îmbrobodit de propriul staff: să persişti tu în ideea că "ai obţinut audienţa" la Pence, când de fapt era vorba doar despre doi inşi din staff (n-are importanţă cum a fost falsificată "confirmarea", ci lipsa unui canal propriu de confirmare) 
 
"Din ce mai trăieşte Bitchall, acum?" Ei, asta-i, ce mai întrebare: tot aia face, pe alte ştate. 
 
Condamnarea* lui Vanghelie este un semnal către stânga "nereformată": "Staţi cuminţi. Că de nu, vă dăm la cap. Scurt!" 
Pe centru-dreapta, vedem atacurile la Barna şi la LOrban (aici, deocamdată doar oamenii de bază).  
Pe antisistem/dreapta (?), atacuri ţintite la anumite personaje "din zona AUR". Iniţial lansate ca subiecte mediatice, acum în curs de concretizare. 
- - - - - - - 
* deocamdată "maximă" şi doar în primă instanţă, pe probe discutabile şi disputabile; deşi nicidecum vreo "uşă de biserică", despre Vanghelie se spune că este parte dintr-un proiect de stânga dar care nu-i clocit de cine trebuie 
 
Când văd deturnarea asta, plasarea dezbaterii pro- şi anti-vaccin "pe teritoriul ştiinţifico-medical"...
Opţiunea - într-o parte sau în alta - ar trebui să aibă în vedere în primul rând aderarea sau nu la o iniţiativă a Sistemului. Mai ales când este vorba despre propriul corp. "Bă, tocmai de-aia nu vreau să mă vaccinez: fiindcă zic ăia s-o fac". 
 
Pe actuala componenţă a parlamentului, o altă majoritate guvernamentală nu poate omite PSD, UDMR şi AUR. Ultimii doi se dau "incompatibili", dar nu-i obligatoriu ca ambii să figureze cu portofolii în guvern: poate fi un guvern minoritar, cu unul dintre partide nereprezentat prin miniştri proprii.
PSD vorbea (vorbeşte?) despre un guvern "de uniune naţională" dar ăsta-i doar un limbaj fals-sofisticat care este folosit în locul expresiilor "fără AUR" şi/sau "cu gruparea pro Ioh-anus din PnL".  
Iunie este ultima lună din prima sesiune parlamentară. Moţiune de cenzură se poate introduce şi în eventuala sesiune extraordinară, dar mai întâi ea trebuie convocată.
Cea mai convingătoare majoritate, însă, ar fi una anti Ioh-anus. Şi nu-i obligatoriu să se "valideze" ea prin suspendarea krautului, urmată de desemnarea premierului propriu, "corespunzător-deci-neagreat-de-kraut". Mai ştii? poate chiar ar accepta "evidenţa noii realităţi" şi va respecta (pe acest punct...) Constituţia. 
 
"Tot de pe net", recentă, şi foarte adecvată în contextul actual.
"Notebooks Of Lazarus Long - Aesop* version"
Every human being should be able to swim a river, cross a river, make a target, shell a target, storm a beach, surf a beach, comb a beach, cause bleeding, stop bleeding, make a baby, deliver a baby, feed a baby, build a boat, sink a boat, salvage a boat, build a building, tear a building down, teach a lesson, learn a lesson, make money, save money, spend money, use language, speak another language, play an instrument, shovel bullsh*t, detect bullsh*t, win an election, subvert an election, lead people, follow people, ignore people, do the math, ignore the math, start a heart, stop a heart, know what matters, when it matters, why it matters, and when nothing matters.
Specialization is for everyone.
Every human being should be able to find water, store water, purify water, make fire, put out a fire, build shelter, hunt food, gather food, grow food, store food, preserve food, cook food, harm people, heal people, gather knowledge, disseminate knowledge, store knowledge, synthesize knowledge, build a city, take a city, run a farm, run a business, run a race, build a base, and propagate a race.
Or you're going to be a historical footnote.
- - - - - - -
* Aesop, a.k.a. raconteurreport.blogspot.com 
 
"De pe net": anyone who can’t see WW3 has started is a moron 
 
Pentru succesul durabil* al mişcării naţionaliste nu-i suficientă doar obţinerea majorităţii parlamentare, ci exercitarea guvernării mandat după mandat, "fără întreruperi".**
Pentru asta, sunt necesare minim două partide parlamentare conservator-naţionaliste.*** În parlament pare c-ar fi doar unul, acum. Pare: zic bine.
- - - - - - - 
* na, că folosesc un limbaj "adjudecat de globalişti": dezvoltare durabilă
** vedem ce înseamnă o "mică" întrerupere survenită după mermeleala PSDragnea: tot ce s-au scremut să înjghebeze în trei ani şi ceva, cu un ochi la ambasăzi şi cu altul la ce zic haştagii, a fost stricat... în trei luni şi ceva (cea mai mare parte) 
*** care să nu aibă "mesaje suprapuse" - ar putea fi unul mai "generalist" (eurosceptic - "populist") şi un al doilea partid mai "specializat" (naţional-identitar); aloo... Chitic-Capsali, parcă ziceaţi că faceţi ceva...
 
"Încă o dată: majoritatea este cretinizată iremediabil şi nu mai are şanse de supravieţuire fizică pentru că intelectual sunt morţi demult. Morţii ambulanţi circulă pe străzi - sau în maşini, că-i văd de-aicea -, cu botniţa pusă pe mutră, şi nici măcar nu au sentimentul penibilului, da? Morţii ambulanţi se prezintă la biserică şi silabisesc rugăciunile în mod batjocoritor, cu aceeaşi cârpă pe faţă."
(Iurie Roşca)
 
Văd că este "lăudat" la TV (A3, dar asta-i irelevant) mozaicul "de Cartea Recordurilor" care este în curs de montare/aplicare pe bolta Catedralei Mântuirii Neamului. Nu sunt cobe şi nici anticreştin. Dar, cunoscând apucăturile şi dedesubturile clicii masonico-ecumeniste a Popii Ciobotea ("Daniel") mă aştept ca diavolul să se ascundă în detalii.
Cândva, pe neaşteptate, "metri pătraţi" din mozaic, cu kilogramele de adeziv/tencuială de dedesubt, îi văd prăbuşiţi peste credincioşi, cu posibile cazuri letale. Urmarea va fi un scandal, "dezafectarea imobilului pentru o perioadă", dar pentru mulţi credincioşi se va instala permanent frica de a intra acolo şi "o faimă rea" va învălui edificiul.
Dacă voi afla despre teste cu ultrasunete "pentru verificarea (periodică a) aderenţei", voi fi şi mai sigur: iniţierea microfisurilor sub masca "prevenirii".  
#mark_my_words
(ce, "doar o pictură murală" nu era de-ajuns?!)
 
Momentul ăla când Sistemul trebuie să recurgă la partea sceptică din clientelă ("abonaţii", periclitaţii-de-vreo-schimbare, cozile de topor...). Adică, partea care deşi nu crede în vaccinare se încolonează către centre cu frica pierderii statutului mai puternică decât instinctul de conservare. Abia acest al doilea val format din "răzgândiţi" va arăta câţi disimulaţi pro-Sistem mişună printre noi: pe ăia activi-vocali i-am filmat deja. Bine ar fi să-i remarcăm pe subit-răzgândiţii din preajma noastră, şi să-i trecem în categoria corectă. 
 
Nu doar interese economice sunt în spatele lozincilor cu "renunţarea" la motoarele cu ardere internă, şi mai ales la cele Diesel. Şi trecerea pe "electric".*
Pâi cine ar rămâne "pe motorină"? În mod sigur, militarii, şi "încă o vreme" transportatorii şi utilajele. În "cazuri speciale"**, se sistează aprovizionarea cu benzină şi gata: nu mai circuli, că "nu mai ai cu ce": la pompă, curgea doar benzină. Dacă încă "mai ţii totuşi un diesel", ori furi de la "armată", ori ataci şi iei tot de-acolo, "ca-n Mad Max". Numai că zgomotul diferit al motorului te dă de gol, şi poate nu erai tocmai pregătit pentru evoluţia ulterioară.
Eh, pentru cei prepvăzători: generatoare pe motorină, cele mai silenţioase posibil (cele pe benzină sunt totuşi mai silenţioase, dar...). Sunt mai scumpe şi mai grele, dar combustibilul lor poate fi stocat cu un risc de incendiu mult mai mic. Şi se defectează şi mai greu.
- - - - - - -
* mai nou, "pe hidrogen", dar aici limitat doar la domeniul feroviar: riscurile de coliziune ale "bombei mobile" sunt mai mici pe şine, şi-au dat seama chiar şi inovatorii
** când Stăpânirea declară război sau embargo: chiar credem că va curge oricând apă "din perete" şi se va aprinde oricând lumina "în tavan" când dăm din buton? 
 
Aceiaşi lideri de centrale sindicale ca şi pe vremea când - tot aceiaşi - scoteau lumea la Dansul Pinguinului. "Contra" tăierilor Boc-"MRU" EuroBăse. Doar efectivele sunt acum mai mici, nu şi indemnizaţiile de "lider". Aşa că.

Un comentariu :

Riddick spunea...

Motto-urile pe care le pun pe blog. Cele mai recente din listă sunt cele din partea de sus. Din formulări se pot deduce (retroactiv) "momentul şi subiectul tratat".

(mai-iunie 2021)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: