30 aprilie 2021

Ultrascurte



  • Despre trădare și trădători, cu Dan Voiculescu / Dan Voiculescu, pitit sub anonimatul acestui partid, forțos numai din cauza Antenelor, i-a ajutat pe PD-iști să cîrpească o majoritate scandaloasă, baza dezastrelor din regimul Traian Băsescu. Operațiunea lucrată de Traian Băsescu și Dan Voiculescu a intrat în istoria politicii recente drept „soluția imorală”.
  • niciun fel de încredere oligarhilor: cum le umblă Sistemul niţel la avere - sau măcar mimează c-ar face-o-, imediat ăştia abandonează orice "cauză populară"; patronatul mic şi mijlocaş ar trebui să fie luat în calcul, totuşi - dar şi dinspre ăia să se vadă "interes"...
  • Church Revolution in Pictures / U.S. priests campaign for homo marriage & adoption
  • nu-i doar "o tendinţă regională": Vaticanul şi catolicismul au fost acaparate treptat de către ştiţi voi cine, iar acum s-au dat pe faţă
  • Le groupe de Visegrád à l’unisson dans la crise russe /  Nous, premiers ministres de la Pologne, de la Hongrie et de la Slovaquie, exprimons notre pleine solidarité avec la République tchèque, notre proche partenaire et voisin, dans le cadre de la participation d’agents du renseignement militaire russe aux activités ayant conduit à l’explosion du dépôt de munitions à Vrbětice en 2014
  • ba nu: vă exprimaţi solidaritatea cu statul paralel "ceh", de fapt cu Păpuşarii lui externi; actualul şi fostul preşedinte ceh au păreri contrare "liniei oficiale" pe acest caz şi... hei! mai există Grupul de la Vişegrad şi altfel decât ca o cutie de rezonanţă UENATO?!
  • The Mujahideen and Other Things / What terrorists? Are we supposed to believe that Johnson and the Gateway Pundit still haven't figured out 9/11 was an inside job, 20 years later? Why would we be reading commentary by authors too stupid or compromised to get that right? It is like people too stupid to have seen through the Covid fake, given 13 whole months to study it. And the Mujahideen is another CIA front, so we have this one pegged already. They pretty much admit that, because the Mujahideen were formed and trained in 1979 by the US to fight the Soviets in their Afghan war.

8 comentarii :

Anonim spunea...

La my angry rants : s-au mai schimbat guverne , politicieni pusi ministrii la " munca si protectie sociala " insa , liderii sindicali { cu foarte putine exceptii ...c-au mai fost si priponiti dintre ei } au ramas strict aceeasi si ma-ntreb chiar atat de buni pe munca si probleme sociale sant acesti indivizi incat , NIMENI nu doreste locul alora ? Ai dumneata dreptate " efectivele " muncitoresti sant acum ceva mai...mici dar asta nu-nsemneaza ca n-au aceleasi revendicari cu aia din perioada de glorie a "clasei muncitoare " si-n plus...i-au uitat pe aia din diaspora . Pai , sparanghelistii , macelarii , medicii , sapatorii si tractoristii plecati afara de scarba fatza de tara asta si liderii ei...aia nu-s tot muncitori romani ? A incercat ceva Violeta Alexsandru insa , si-a vazut de treaba ei zicand si bodaproste atunci cand a scapat de sarcine si-au cand au pus-o aia la conducerea filialei Bucuresti a PNL . Chestia de la my angry rants este banuesc , fix ca ti-adusesi aminte de faptul ca , maine este 1 Mai , nu ca te durea pe dumneata in maciuca neaaparat de faptul ca liderii sindicali sant de neclintit de unde s-au asezat de treizeci de ani incoace . Oricum RESPECT , putini bloggari spre deloc si-au amintit de 1 Mai !!!

Anonim spunea...

1] Emil Boc ramane acelasi pitic ce si-a dorit sa creasca mare stand la umbra unor uriasi si uita 1] BOR este in afara dorintelor politicienilor si face ceea ce dicteaza ...macar SFANTUL SINOD ! 2] faptul ca televiziunile TOATE au prezentat cu verva imaginea sa de lider si profesor universitar , atunci cand de Pastii anului 2011 i-a ciocnit tata-sau un ou rosu in capatzana promovand mitocania familiei Boc , in ciuda " titlurilor " lui Emil si ignorand { sau tocmai pentru asta } faptul ca , acesta , era la ora aceea PRIM MINISTRUL ROMANIEI ! Israelul POATE sa atace la orice ora din zi sau noapte Iranul caci , are militari mai bine pregatiti decat majoritatea militarilor din tarile ce-s adevarate fortze in lume insa...nici ei nu-s fraieri caci , un atac asupra Iranului insemneaza automat o coalizare a TUTUROR tarilor arabe impotriva lor ... si oricum le sant ca sarea-n ochi si nu doar arabetzilor . Iar lovituri nucleare , au si arabii nu doar jidanii !

Anonim spunea...

Bine ca mi-am adus aminte la vreme : ITI UREZ DUMITALE SI FAMILIEI FIRESTE , SA AI UN PASTE DUPA DORINTA DUMITALE SI NU DUPA CUM VREA VITA DE LA COTROCENI !Ca " ala " a inviat...o sti deci , nu-ti mai amintesc asta spunand doar : PETRECERE FRUMOASA SI , SA NE CITIM SANATOSI ... DUPA !!!

Riddick spunea...

Nu m-am "gândit la 1 Mai", probabil mi-a venit subliminal (fără să-mi dau seama de ce) ideea asta. Da, cred că aşa a fost.

La fel, urări de bine, şi un Paşti fericit!

- - - - - - -
© my angry rants:

Aceiaşi lideri de centrale sindicale ca şi pe vremea când - tot aceiaşi - scoteau lumea la Dansul Pinguinului. "Contra" tăierilor Boc-"MRU" (adică EuroBăse). Doar efectivele sunt acum mai mici, nu şi indemnizaţiile de "lider". Aşa că.

Anonim spunea...

Cine trage sforile care îl mișcă pe senilul, deja aproape dement, Biden?

https://youtu.be/rWg3ZwJ4KeA

Se pare că e vorba, în principal, despre 2 persoane:

1. Infecta și împuțita Susan Rice (actualul "Director of the Domestic Policy Council"), una dintre cele mai grețoase creaturi create de Satana pe Pămînt. Și una dintre cele numite, pe vremea lui Obama, "The AMATEUR lady strategists in the White House" (https://tinyurl.com/ygcfm7v5)
2. Ron Klain, actualul "White House Chief of Staff".

(Amănunt interesant: Both Rice and Klain made millions while Donald Trump was President, zice Bill O'Reilly. Oare, cum le-or fi făcut?)

Nici Rice, nici Klain nu sînt însă de capul lor. Tot marionete și ei.

Dar cine e în spatele lui Susan Rice? Bill O'Reilly zice că Michelle si Barack, prietenii ei de bîrfe și șmenuri. Iar în spatele ăstora doi? Cine să fie dacă nu cei care i-au finanțat lui Barack ascensiunea, făcînd dintr-un zero președintele celei mai ticăloase oligarhii plutocratice care a existat vreodată.

În spatele lui Klain sînt, desigur, tot ăia care sînt și în spatele lui Barack. Ăia care au (aproape) toți banii. Despre US$ e vorba. Adică (aproape) toată puterea. Bani pe care, începînd din 1913, chiar ei îi tipăresc, guvernul american fiind complet scos din ecuație. Inflația - o taxă deghizată oficial în fenomen natural, ca ploaia și ca vîntul - pe care o creează tipărind bani în neștire e - încă - relativ mică, fiindcă e uniform repartizată pe fiecare dolar US aflat în circulație (și sînt sume astronomice în restul lumii). Adică, pe de o parte toți posesorii de dolari din lume sînt taxați la fel, cu vreo 2-3% anual, iar pe de alta cei care încasează taxa sînt o mînă de șmecheri din USA. Miliarde de proști care economisesc dolari plătesc, fără să realizeze, o taxă neoficială și nedeclarată, care se manifestă prin scăderea constantă și pe tăcute a puterii de cumpărare a dolarului de la bancă sau de la saltea.

Dar și cînd se va declanșa fuga de dolar...! Imperiul Răului s-ar putea prăbuși în cîteva ore, nu ca URSS în cîteva luni. Panica financiară va pune capăt dictaturii dolarului american în lume și americanii, ca popor, vor avea de reglat multe conturi pe plan intern înainte de a mai fi primiți la discuții în restul lumii. Dar și mai înainte, avînd în vedere că multe neamuri îi așteaptă la cotitură ca să le plătească niște datorii vechi de zeci de ani, vor vedea pe spinarea lor cum e cu proverbul arab "A falling camel attracts many knives."

Riddick spunea...

"Au început deja să troznească grinzile, CRRRRR!-CRRRRR!" ;-)

Anonim spunea...

Doua kestii despre plandemie:
https://twitter.com/milli_vanillii/status/1386867617508429825
https://www.bitchute.com/video/Z4s9cYZ5IBUz/

Riddick spunea...

Mulţumesc. Titlul clipului îl mai întâlnisem şi ca titlu de ştire (cu mici variaţii). Acum îl voi şi viziona.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: