27 aprilie 2021

În filmul "Soylent Green" din 1973 distopia era dată pentru 2022



8 comentarii :

Anonim spunea...

Riddick , la DUDA ZILEI , aia de la #1...aia , trebuie scrisa cu litere de-o schioapa poate , astfel se vor convinge in sfarsit si astia din West ca , de fapt este greu daca nu IMPOSIBIL ca ,un stat , o tara , un popor nascut in 1945 de sub karandashul unui criminal si acceptat sub semnatura de catre un betzivan si-un paralitic , nu se poate transforma peste noapte { vorbesc despre noaptea de 22 spre 23 Decembrie 1989 } intr-o tara , intr-un stat cu viziuni capitaliste avand pe deasupra si sentimente dintre cele mai prietenesti vis a vis de capitalism , imperialism si colonialism adica , tot ceea ce-a constituit " baza " acestui stat impusa de catre noii " parinti " ! Anca Dragu de la #2 ... tuta aia , ma-ntreb cand ai vor fi gasite si asteia bubele si scheletzii din camari caci , de prea multa inteligentza chiar n-o banuiesc !?! P'asta a fatat-o ma-sa in functii de conducere ?

Anonim spunea...

La my angry rants , mi-ai amintit si dumneata si vreo cateva televiziuni de acea seara cand , am alergat ca nebunul la policlinica pentru a capata acele pastile de iodura de potasiu , constatand ca 1] nu eram primul si 2] ... n-aveam nici o siguranta ca , daca nu atunci , in viitor...NIMENI nu era sigur de NIMIC in viata .Culmea a fost ca , pana si " autoritatile competente " de la noi , pana si alea au fost cu macar un pas inaintea " savantilor , cercetatorilor si oamenilor de stiinta sovietici " , ca sa nu mai amintesc de celebrul lansator al glasnot si perestroka la un loc . DACA NU NE AJUTA...NATURA ATUNCI , DRACU NE LUA PE TOTI ASTIA DIN R.S.R , MAMA LOR DE CRIMINALI MOSCOVITI !!!

Anonim spunea...

Soylent Green , l-am vazut de prin '76 de cand l-au dat astia la televiziunea romana , culmea la cinemateca , de minim cinci ori pana azi cand am revazut cu placere acele imagini din trailerele dumitale . Si asta si...alte zeci de filme de aceeasi factura ar fi trebuit sa starneasca macar un inceput incipient de ingrijorare din partea populatiilor despre activitatile liderilor ce-i conduc...spre fabricile d e produs food . Poate-i da prin cap lui Bill Gates sau lui Dines miliardarul roman , s a foloseasca tot ce se oate folosii din ceea ce-nseamna om , taman pentru hrana oamenilor de rand ca ...PLANETA ARE RESURSE LIMITATE . Pai de ce crezi ca Elon Musk baga bani la greu { nu doar ai lui } in tentativa de-a descoperii ...daca se poate trai pe Marte ? Bogatii lumii IILUMINATI , MASONII ,cauta deja alte lumi deoarece , p'asta deja au a dus-o la finish iar ei stiu asta .O lume noua pentru aia cu bani multi , ca doar nu credeai ca vei avea un loc asigurat spre Marte ca reprezentant al poporului roman ? P.S. AI vazut ca si acolo in acel viitor ,prezentat in SOLYENT GREEN , POLITIA , AUTORITATILE STATULUI , erau aia care aveau " scutul si sabia " precum aia din CEKA in sensul ca...pentru ei si cine mai doreau ei , se mai gasea cate ceva curat de bagat la jgheab ?

Riddick spunea...

#1 https://inpolitics.ro/romania-condusa-din-afara-nr-2-in-stat-dezvaluiri-soc-in-fiecare-joi-am-intilniri-cu-2-3-ambasadori_18448693.html

#2 https://inpolitics.ro/acuzatie-in-parlament-amenintarea-maiei-morgenstern-inscenare-a-serviciilor-ordonata-de-la-nivel-inalt_18448704.html

Cei care-o dirijează pe Dragu nu vor să ne revenim.

Riddick spunea...

Ne-a ajutat natura, ne-a întârziat decizia luată cu întârziere, şi bazată la rândul ei pe anunţul oficial sovietic, şi el întârziat.

© my angry rants:
Un incident critic şi un plan, ai căror autori reali îi arăt acum. La primul nu sunt sigur 100% dar pista este plauzibilă. Iar la al doilea deşi datele sunt clare, "nu se trag concluziile".
Incidentul "Cernobâl".
Autori: clica gorbaciovistă (globalistă) care - inexplicabil - preluase conducerea URSS. Şi care a ajuns la concluzia că "este nevoie" de un şoc major care să zdruncine încrederea publicului în "sistem", să-i inducă "necesitatea reformelor". De asemenea, s-a ales locaţia într-o republică non-rusă (R.S.S. Ucraineană), pentru a stimula şi animozităţile etnice.
Genocidul anti-armean din Imperiul Otoman.
Autori: gruparea masonică "Junii Turci" (CUP), mulţi dintre ei* nefiind tocmai turci ci crypto-evrei (dönmeh). Chestiunea este tratată astfel chiar în media evreiască, nu inventez nimic. Doar că nu se "popularizează" şi nu se recunoaşte că decizia a avut specificul respectiv, nu doar "erau şi de-ăia pe-acolo". Imperiul Otoman condus atunci de ehem-ehem era în conflict cu Imperiul Rus (ortodox!), iar armenii erau suspectaţi de simpatie pro-rusă. Israelul de azi "încă n-a recunoscut" genocidul din 1915.
- - - - - - -
* Mehmed Talaat Paşa ("iniţiatorul"), Mustafa Kemal "Atatürk", etc. Iar Ismail Enver Paşa ("generalissimul") a colaborat imediat după război cu comuniştii germani iar apoi cu bolşevicii - în numele organizaţiei CUP -, murind în luptă cu... nişte armeni, în Buharanul Sovietic (acum, Tadjikistan). Pe lângă cei peste un milion de armeni au mai fost masacraţi tot atunci şi 350.000 de (a)sirieni şi 300.000 de greci anatolieni. Un important finanţator al CUP a fost Alexander Parvus sau mai exact Izrail Lazarevici Gelfand, tot acelaşi care i-a finanţat şi pe Lenin şi Troţki.

Riddick spunea...

Filmul era prezentat în "lagărul socialist" drept o degenerare a capitalismului, "imposibilă la noi, aici". Uite că acum... e posibil. Pământul, Soarele şi galaxia sunt la jumătatea vieţii, sunt condamnate oricum, în... miliarde de ani. Miliarde de oameni mai pot fi "adăugate" pe Terra, dacă o gospodărim chibzuit şi în acelaşi timp nu folosim pretextul "raţionalităţii / raţionalizării" pentru a guverna dictatorial.

"lagărul socialist" = "lagarul socialismului", cu sensul de tabără, "parte", de la cuvântul rusesc лагерь (lagher'i).

Anonim spunea...

" TABARA " dintr-aia imprejmuita su sarma ghimpata , avand foisoare cu mitraliere si , firesc un cuptor pentru incinerare caci , in ultima vreme nu mai gaseai loc de odihna vesnica la nici un cimitir bucurestean . O " gasonierea " la Bellu sau Ghencea costa cam cat costa un apartament cu patru -cinci camere pe bdul. Victoria Socialismului si , culmea : pentru amandoua plateai macar ...intretzinerea !

Riddick spunea...

Ei, garsonieră... "La cutiuţă", colo-şa, pe raft la "Vitan-Bârzeşti".

Glumesc... ;-) :):):)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: