08 aprilie 2021

Expert: "I CAN CONFIRM THAT AS OF 8:47 PM MST THE SITUATION IS DETERIORATING RAPIDLY - VERY SERIOUS"

 

Russia Deploys Additional Truck-Launched NUCLEAR MISSILES; U.S. Sends B-1 Lancers on "Virtual" Bombing Mission of Russia!

So the movement of these truck-launched nuclear missiles SEEMS to some people, to be Russia signaling in the most blunt manner possible, exactly what they mean by defending themselves from US/NATO missile deployments.  

This movement of nukes also comes amid UNCONFIRMED RUMORS that 37,000 NATO Ground Troops will allegedly be moved to the border between Ukraine and Crimea!

Again, this is UNCONFIRMED RUMOR at this point:

NATO forces of 37 thousand people will be deployed on the border with Ukraine.

According to some reports, the Ukrainian side intends to increase tensions on the border with Crimea by deploying NATO forces here from 37 thousand troops - 20 thousand US troops and 17 thousand pic.twitter.com/6UT7rdRHs3

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/russia-deploys-additional-truck-launched-nuclear-missiles

9 comentarii :

Anonim spunea...

La my angry rants : BRAVO , BRAVO , BRAVO pentru ca , in sfarsit , s-a gasit "cineva " care , sa incerce macar desfiintarea acestor pusculite de partid si in special..." pusculite " sindicale ! O singura problema vad aici anume faptul ca , MAJORITATEA alora ce vindeau in acele spatii comerciale NU ERAU PATRONI , NU ERAU MICI INTREPRINZATORI CI...SALARIATII ASTORA AMINTITI INAINTE . Deci , de luni probabil , noi insi fara serviciu vor bate la usile alora de la AOFM .

Riddick spunea...

Da, "s-a intervenit cu ranga" (la chioşcurile semi-i-legale de la metrou), unde încasa bani moca prin contract din chiriile pe spaţiul statului, "sindicatul" Metrorex. Dar este şi o ameninţare voalată către sindicatele-sindicate, câte or mai fi ele. Eu aşa văd.

Anonim spunea...

Riddick , trebuie s-o recunosti caci n-ai incotro : sindicate serioase , sindicate -sindicate , nu mai exista in Tara Romaneasca de...cam de mult . Nu mai exista pentru bunul motiv ca nu mai exista industrie iar alt motiv ...ar mai fi acela ca liderii sindicali s-au cam imburghezit { un termen existent pe vremea " alora " } devenind parteneri nu ai patronilor cat , parteneri de chiolhanuri ai politicului . De fapt , chiar daca pare paradoxal , intr-o tara saracita economic , avand oameni saraci si mai ales needucati din punct de vedere CETATZENESC , oameni care sa aiva educatie de buni cetatzeni , de patrioti daca nu-ti pare cuvantul prea...sofisticat , intr-o asemena tara , este greu sau chiar imposibil sa ai sindicate serioase care sa reprezinte o amenintzare pentru politicieni . Dovada , faptul ca actualii guvernanti fac tot ce le trece prin minte fara teama unor repercursiuni...sindicale .Stai linistit ca , nici macar aia de le IG Metal aia din Germania nu mai sant la fel de " vocali " ,cum erau cu vreo zece ani in urma !Au mai ramas inca...tipii din Franta insa si aia...Ai mai vazut dumneata , mari demonstratii in hexagon de la acea miscare a VESTELOR GALBENE din anii precedenti ? Face gerontofilul ala de Macron si gasca lui...ce vrea muschii lor !

Anonim spunea...

La my angry rants . Am o mare nedumerire si anume : de ce mortii ma-sii Belgia , Olanda , Austria , Germania ....FRANTA , Finlanda , Suedia si care-or mai fi aproape au interzis Astra Zeneca in secunda doi in care un reprezentant al Agentiei Medicamentului a OMS a declarat ca acest vaccin este POSIBIL RESPONSABIL de aparitia unor tromboze ? Nici macar nu stiam ce-s alea , pana m-am documentat : TRAIASCA WIKIPEDIA ! Astia enumerati , aproape au interzis vaccinul respectiv sau , al aplica doar alora trecuti de... jumatatea vietii iar ai nostii , o tin gaia matzu cu vaccinarea folosind Astra Zeneca inclusiv pe copii ce n-au depasit...cativa ani , pana la cinsprezece , sisprezece ? L-am auzit pe Col. Dr. Gheorghita Valeriu declarand ca... nu-i problema si ca , Romania continua cu-asa ceva dorindu-si cat mai multe doze .Asta-i nebun ? Ma face sa cred cam tot ce-am citit despre el da-l dracului . Insusi Dogaru se-ntreba intr-o emisiune TV pe nu stiu care post , cum mortii masii de-a ajuns ala COLONEL , la varsta pe care-o are dl. Gheorghita . Despre Vlad Voiculescu ... nu mai zic nimic caci , nu vreau sa-mi stric ziua in astepatrea pensiei .Este posibil sa nu intelegem noi care-i treaba cu "democratia " { nu definitia } insa , tare-mi pare ca-i vorba despre dictatura aici .Pentru al parafraza pe Traian Basescu : ce blestem pe capul poporului acesta sa fie condus de catre niste incompetenti ! P.S. Sa mai ierti ca , mi-am varsat naduful aici la dumneata in ... sufragerie insa , sa stau zavorat in casa si sa strig HUOO de-acolo , parca nu prea da bine !!!

Anonim spunea...

La DUDA ZILEI...Pai n-are dreptate Zegrean ? Fireste , daca in loc de Romania , tara s-ar numii Germania sau Franta...altfel ar sta kalimera la o chestie dintr-astea .Acolo in doua zile ar demisiona si Macron si toata gashca de la Elysee iar frau Merkel , s-ar ratacii pe drumul catre Bundestag . Traiasca Adrian Nastase cu tot neamul lui caci , pe timpul aluia ne-am milogit sa fim ACCEPTATI in UE !!!

Anonim spunea...

"Fifty years ago, the streets of Leningrad taught me one thing: If a fight's inevitable, you must strike first," Putin said.

Asta a zis-o acum cîțiva ani și, cu siguranță, americanii i-au trecut-o la dosar.

Nu e exclus ca apropierea șerpească a trupelor NATO de frontierele Rusiei in ultimii ani, tiptil-tiptil, din aproape în aproape, cîte puțin (cîțiva metri) în fiecare zi, inspirată de metoda de fierbere a broaștelor prin creșterea foarte lenta a temperaturii apei din oală, să fie o încercare de a-l provoca sa loveasca el primul în momentul în care se va simți încolțit. O figură care le-a reușit, pe vremuri, cu japonezii în povestea Pearl Harbor, după sancțiuni peste sancțiuni și refuz sistematic de dialog cu japonezii sub diverse pretexte tocmai fiindcă știau că asiaticii sînt exasperați și dispuși la orice fel de concesii pentru a evita un război cu SUA.

Putin e un tip extrem de inteligent, cunoaște istorie și e foarte informat, spionii ruși fiind plantați în punctele cheie din tot Occidentul, iar la interceptarea și decriptarea comunicațiilor sînt fără egal. Putin l-a salvat pe Erdogan fără să-i pese că americanii vor descoperi că rușii le interceptau și decriptau, de cine știe cînd, toate comunicațiile militare; îți dai seama cît sînt de siguri pe ei dacă au sacrificat un astfel de secret pentru un pion? Mă pricep oarecum la criptare-decriptare și pot să spun că aici e vorba de matematică de înalt nivel. Iar pentru cei care nu știu, ultimele două secole în matematică au fost dominate copios de ruși, a căror școală de matematică a fost fondată de frații Bernoulli și de incomparabilul Euler, înainte de 1800. Cred că 80% din ce s-a produs în matematică după ce Euler s-a stabilit la Saint Petersburg, pînă în vremurile noastre, a fost produs de ruși. Faptul că ei au fost primii care au pus un satelit artificial al Pămîntului pe orbită e consecința directă a competențelor lor în ecuații diferențiale și cu derivate parțiale. (Și, desigur, a inginerilor rachetiști germani luați prizonieri).

Sînt foarte curios cum va rezolva Putin problema, dar, după cîte l-am văzut făcînd pînă acum, mă aștept la un mat în cel mult cinci mutări. Nu cred că va folosi armament atomic. Probabil că vom vedea o incursiune-fulger cu tancuri in Ucraina (precedată de o ploaie de rachete peste trupele ucrainiene) de felul celei de acum vreo 15 ani în Georgia. Mă aștep să văd tancuri rusești oprindu-se în fața parlamentului și președinției din Kiev, cu țevile înspre intrările în clădire (așa cum fac recuperatorii ținînd un pistol cîteva zeci de minute la tîmpla unui datornic doar ca să-l fezandeze). E posibil ca în următoarele săptămîni, după eșecul previzibil din Ucraina, să fie vizibil pentru oricine începutul sfîrșitului imperiului american și al NATO. Ucraina va fi probabil împărțită în două părți egale: jumătatea de Vest, preponderent catolică și jumătate de est, preponderent rusofonă și ortodoxă. Kievul e exact între cele două și are jumătate rusofoni, jumătate ucrainieni. Iar puțoiul Volodymyr Zelensky va avea soarta lui Saakashvili: trimis în tot felul de misiuni idioate pe unde a înțărcat dracu iapa și unde e nevoie de un prost util.

După cîte aud, cam la fel ca în povestea cu Barbu Știrbey etc. de acum vreo 75 de ani, anumiți diplomați bukalioți încearcă, mai mult pe cont propriu, să evite capitularea necondiționată și să negocieze o pace separată cu rușii.

Riddick spunea...

@Anonim 1

Cu două săptămâni înainte de "scandalul RO" cu Astra Zeneca s-a primit - "aici" - informare oficială pe canale UE privind efectele secundare "non-neglijabile", şi s-a ascuns asta, chiar şi acum efectele sunt minimalizate până înspre negare totală.

Zegrean comentează "pe materialul clientului", chiar dacă se dă de gol că este şi el de acord. De acord cu decizia CEDO, cum că vaccinarea obligatorie "este normală într-o societate democratică".

@Anonim 2

Citisem la vremea ei replica respectivă, şi o reţinusem.

Aş completa cu o altă replică, "Hit them hard, hit them often!", a unui amiral US Navy din WW2, frontul din Pacific. Acum de se va recurge la lovituri, vor fi foarte dure.

M-am întrebat "de ce n-a făcut ce trebuie în Ucraina, de la-nceput?" (Putin). Acum mi-am dat un posibil răspuns: trebuia lăsat timp ca să iasă la iveală toţi şobolanii, infiltraţii, agenţii, şi apoi loviţi la mare fix, cât mai mulţi. Ar fi un fraier de nu i-ar mierli.

Riddick spunea...

Sunt convins că globaliştii ŞTIU că-n România or fi destui proşti... dar totuşi nu şi destul de proşti încât să vrea să lupte pentru războaiele lor (ale globaliştilor).

Anonim spunea...

Anonim 2 { fara suparare dar eu am fost primul deci...am no. 1 !" If a fight's inevitable, you must strike first," Asta trebuie scrisa cu litere de aur { aur din tabelul lui Mendeleev fireste } in mintile tuturor acelora care-s ahtiati dupa vesti despre razboaie si mari specialisti in purtarea razboaielor AZI nu in 1940 sau 1960 adica , inclusiv ale generalului ala pensionar american si nu-l mai amintesc si pe...Radu Tudor . Nu-i necesara prezentza tancurilor rusesti parcate in fatza Parlamentului sau a Presedentiei Ukrainei . I-ai uitat pe " turistii " ce se preumblau prin Romania anului 1989 ? Asta ca sa nu mai amintesc faptul ca , propaganda ruseasca bate la popou cam orice fel de propaganda , inclusiv propaganda americana si , dupa atatia ani cred ca , majoritatea dintre noi prostimea civila am inteles ca o propaganda de buna caliatte face cat o mie d e obuze de 220 mm care , in pus , mai si costa bani .


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: