25 iulie 2020

Suntem aici fiindcă Statul însăşi este infestat, sistemic şi sistematic


11 comentarii :

Gabriel spunea...

Suntem aici, adică unde? Că înțeleg că totu-i bine, nu-i nicio pb. cu covidul. Autorul practică ceea ce se numește "cherry picking" - selectează exclusiv părerile care îi confirmă tezele.
Manipulator masiv, ignoră creșterea de la ATI și faptul că multe țări testează masiv și au mult mai puține cazuri decât noi.
Și eu susțin acum că viața trebuie să meargă mai departe, cu măsuri de precauție. Ne-am închis o dată în case și de îndată ce s-au ridicat restricțiile, epidemia a prins aripi. Deci, un nou lockdown nu ar rezolva nimic, doar ar distruge economia din nou.
Dar de aici până la aberațiile astea precum combaterea purtării măștilor e cale lungă. Faptul că omul e liber să răspândească porcăriile astea arată că statul e într-adevăr defect, captiv unui sistem de drept desuet.
Iohanis ar trebui să bage iar stare de urgență, dar fără restricțiile de prima dată - doar cu cenzură și internare obligatorie pentru pozitivi.
Ăia care nu poartă mască ar trebui biciuiți sau să li se coasă o mască direct pe față.

Riddick spunea...

Vai, ce rău e că "omul e liber [să răspândească]". Suntem toţi nişte infractori epidemiologici, sau cel puţin unii potenţiali.

Muad’dib spunea...

Salutări celui ce a consacrat sintagma „inteligenți asimptomatici”! Hi! Hi! Hi!

Anonim spunea...

================================================
Părintele Gheorghe Calciu Dumitreasa:
Asta era actiunea diavolului, sa te izoleze.
================================================

Gabriel:
"Și eu susțin acum că viața trebuie să meargă mai departe, cu măsuri de precauție. Ne-am închis o dată în case și de îndată ce s-au ridicat restricțiile, epidemia a prins aripi. Deci, un nou lockdown nu ar rezolva nimic, doar ar distruge economia din nou."

Deci pe asta cu lockdown-ul ai inteles-o pina la urma. :-)

Gabriel:
"Iohanis ar trebui să bage iar stare de urgență, dar fără restricțiile de prima dată - doar cu cenzură și internare obligatorie pentru pozitivi.
Ăia care nu poartă mască ar trebui biciuiți sau să li se coasă o mască direct pe față."

Babaiete, tu de constitutie si de stat de drept ai auzit? :-)

De multe ori am zis, cunoscind multi romani psihopati, ca am avut, totusi (!!!), noroc cu Ceausescu. Putea fi mult mai rau. Ceausescu a fost, prin comparatie cu tzacanitzii de ieri si de azi gata sa-i biciuiasca pe cei care au alte pareri decit ei, decent si retinut.

Sper ca baiatul asta cu spume la gura (ce dictator zace in el!) sa nu aiba vreodata vreun cuvint de spus in Romania.

In continuare, ceva ce Gabriel nu va putea NICIODATA sa inteleaga...

================================================
Părintele Gheorghe Calciu Dumitreasa:
Asta era actiunea diavolului, sa te izoleze.
================================================

Viroza respiratorie (gripa) Covid-19 e pretextul unui nou experiment Pitesti de spalare de creiere si indoctrinare IN MASA, de data asta la scara (aproape) planetara si implementat doar cu televizorul, fara arestari in masa, fara puscarii staliniste, doar cu un minimum de violenta fizica, uneori regizata, inregistrarile brutalitatilor politienesti fiind, ulterior, date pe toate canalele ca sa bage spaima in oameni si sa fie invatatura de minte, asa cum erau capetele taiate ale rasculatilor, puse in pari la portile cetatilor de altadata, ca sa fie vazute de toata lumea, sa se infricoseze si sa nu mai indrazneasca sa se opuna stapinirii.
________________________________________________________________________________
Părintele Gheorghe Calciu Dumitreasa despre experimentul diabolic de la Pitesti:
________________________________________________________________________________

- era o mare a disperarii acolo, un infern al disperarii
- nu puteai sa ai incredere in cel de linga tine
- noi eram dirijati astfel incit sa fim niste singuratici
- in Evul Mediu, ingerii erau reprezentati cite doi; sau in grupuri
- dar uneori erau reprezentati singuri; asta era actiunea diavolului, sa te izoleze

================================================
Părintele Gheorghe Calciu Dumitreasa:
Asta era actiunea diavolului, sa te izoleze.
================================================

(de la 16:55 la 17:32):

https://youtu.be/EqcYLVmPsg8?t=1015


IONICA CEL PROST

P.S. Numai pentru Gabriel, poate pina la urma intelege:

================================================
Părintele Gheorghe Calciu Dumitreasa:
Asta era actiunea diavolului, sa te izoleze.
================================================

Riddick spunea...

Prin 1991, Gheorghe Calciu-Dumitreasa, I.V. Săndulescu (de la PnL), încă cineva de la PnŢCD (parcă C-tin Ticu Dumitrescu?) şi parlamentarul de la Dom Polski (minoritatea poloneză) au mers în SUA şi au intervenit la National Endownment for Democracy (poate şi la The Ways and Means Committee) pentru "a-i lămuri" să nu mai finanţeze Alianţa Civică şi Grupul pentru Dialog Social (şi alţi câţiva), ca fiind "neocomunişti", ci să sprjiine "partidele tradiţionale, cu trecut anticomunist". Câtă naivitate, să creadă ei că ăia nu ştiau exact ce fac! Soros venise în România încă din decembrie 1989, când Brucan a aprobat apariţia GDS, căruia i-a şi dat sediu pe Calea Victoriei. Intervenţia n-a scăpat neobservată, este criticată într-un articol defăimător ("Ku Klux Klan ortodox") într-un număr al unei reviste scoasă pe atunci în SUA (cu fonduri "de unde au intervenit ăia") de Vladimir Tismăneanu şi Dorin Tudoran, în limba română, şi difuzată în ţară.

Gabriel spunea...

Ete, când le convine descoperă și neolegionarii statul de drept. Tocmai asta îți zic, anonime: sistemul în care trăim, cu Constituție cu tot, este desuet. Nu doar la noi, la americani și mai rău. Libertatea nu funcționează și o recunoaște chiar constituția, așa depășită cum e: in situatii de criza se suspendă drepturi și libertăți prin instituirea stării de urgență/asediu. E o recunoaștere la nivel constituțional că libertatea nu funcționează, nu poate rezolva crize.

Riddick spunea...

De acord cu restrângerea limitată (în timp, și pe "articole") a libertății, dar nu de oligarhie/plutocrație, și în interesul ei (care chiar dacă "nu este specificat", este evident).

Gabriel spunea...

De ce la noi covidu' explodează în timp ce la alții se stinge: https://youtu.be/AotUshxDraY

Riddick spunea...

Totuşi decesele "CU COVID" scad.

Anonim spunea...

De la "Experimentul Pitesti" la experimentele globaliste de azi

La Pitesti, PRIMII re-educati au fost terorizati, inspaimintati si ingroziti prin tortura salbatica - fizica si psihica - pe baza cotidiana, in acelasi timp fiind spalati pe creieri si indoctrinati de INSISI "expertii" veniti pe urmele senilelor tancurilor sovietice (nu PE tancurile sovietice, cum se spune, ca astia nu luptau in razboaie, doar le provocau si profitau de ele).

Dupa o perioada de re-educare intensiva bazata pe INGROZITOAREA SPAIMA DE MOARTE (vezi si sindromul Stockholm), se pare ca victimele acestui tratament barbar pot fi folosite ulterior ca re-educatori, unii manifestindu-se chiar mai salbatic (deh, frica in oase) decit "expertii" veniti pe urmele senilelor tancurilor sovietice.

"Eu pot sa conving pe oricine de orice daca repet aceasta de foarte multe ori, iar subiectul e lipsit de orice alta sursa de informatie." - se lauda Charles Manson la proces, acum vreo 50 de ani, pe vremea cind inca nu aparuse internetul. [Manson e cel care, impreuna cu citiva membri ai "familiei" sale de hippies, asupra carora el avea un control total, a omorit-o pe Sharon Tate.]

La concluzia asta au ajuns, inaintea lui Manson, si serviciile secrete din lumea larga dupa aparitia televiziunii, aceasta adevarata unealta a diavolului. Si nu numai serviciile, ci si diverse alte entitati pentru care banii nu au fost o problema. Cind poti sa intri in casa fiecarui om in fiecare seara si poti sa repeti de foarte multe ori o aberatie care iti serveste interesele (de exemplu inspaimintindu-l de moarte - fearmongering/scaremongering - daca asta iti e scopul), iar subiectul e lipsit de orice alta sursa de informatie, nu mai e nevoie sa il rupi in bataie pina lesina. Va face ceea ce voiai sa faca exact asa cum zicea Charles Manson.

Chestia functioneaza destul de bine cu turma care sta si se uita la televizor seara de seara. Probleme pun doar cei care afla adevarul de pe internet si nu inghit propaganda. Asa ca sint numiti conspirationisti si ridiculizati 24 din 24 la televizor. Si turma crede.

Dar de ce accepta jurnalistii din televiziuni sa se comporte ca niste lachei? :)

Pentru bani, domnule, pentru bani! Pentru incredibil de multi bani, ca doar nu e nici o problema pentru tine, ca STAT, sa tiparesti bani care, oricum, nu au nici o acoperire si sa cumperi televiziuni, ziare, politruci, "medici", "intelectuali" etc. Provoci inflatie tiparind bani? Da! Si? Asta e o taxa pe care o platesc toti cei care au economii in banci sau la ciorap. Dar chiar si omul de rind, fara economii, e taxat, fiindca piinea si laptele si ceapa verde sint tot mai scumpe, iar salariul se va mari, poate, la citeva luni dupa cresterea preturilor.

CONCLUZIE: o multime de oameni re-educati de televiziuni (prin fearmongering/scaremongering) poarta botnitze si stau la 2-3 metri unii de altii, iar daca cineva nu face ca ei sint gata sa ii stringa de git, reclame la politie etc. Nu stiu daca la televiziuni se vad astfel de lucruri, insa pe internet e plin de clipuri cu re-educati care ataca FIZIC si incearca sa re-educe oameni care nu poarta botnitze si carora nu le pasa de "distantierea sociala" si alte dracii invatate de ei de la televizor.

Dau un singur link, unde o baba cu un ciine ataca cu pepper spray un barbat (care statea la o masuta in parc, impreuna cu nevasta-sa, si minca un sandwich):

https://esee.ly/tWqcjY

IONICA CP

Riddick spunea...

Precizări binevenite.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: