30 martie 2020

"În fiecare minut se naşte câte un fraier" (P.T. Barnum, patron de circ)


  

  

2 comentarii :

Anonim spunea...

Ala , ala era intr-adevar popa sau e o chestie de shto { FACKE } pusa la cale d e una dintre multele grupari " nationaliste " din USA care " lupta " si au in general oftica pe " Wall Street Jewls " ?

Riddick spunea...

"Fratele Nathanael Kapner", etnic evreu, convertit (?) la creştinism ortodox. Îşi zice călugăr, dar nu ştiu al cărei Biserici şi dacă "reglementar".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: