11 iulie 2019

Deci, aşa


Explicaţia asta e ceva cu totul nou, cel puţin pentru mine:
S-a tras o rachetă dirijată (cruise missile) asupra părţii din Pentagon unde se găsea centrul de comunicaţii al serviciului de informaţii al marinei americane. Sub aparenţa că "acolo a lovit unul dintre avioane"; da-da, exact razant cu solul, şi exact unde trebuia; iar orificiul este "de mărimea unei uşi de garaj". De aici apare o "bifurcaţie" - primul link susţine că operaţiunea ("autorizată dar strict clasificată") a lichidat un centru de comandă al operaţiunii 9/11 (a Deep State-ului, deci neautorizată oficial) pentru a o opri/anihila, iar ultimul link, că s-a ţintit exact locul unde specialişti (tehnicieni, criptografi) documentau implicarea statului Israel în acţiuni ostile pe teritoriul american (9/11 included). Pentru a distruge martori şi probe.
A se observa lipsa distrugerilor laterale (lateral damage) la orificiul creat "de avion", aproape perfect circular. Ar trebui să apară măcar urmele trecerii rădăcinilor aripilor "pliate de impact" (dacă acceptăm "teoria" că zidurile ar fi acţionat "ca o matriţă de trefilare, la producerea sârmei trase"). Mai multe imagini, aici.


11 September 2001 attacks stopped after Office of Naval Intelligence communication headquarters in Pentagon obliterated by cruise missile (above).

Articol mai vechi: The Pentagon Attack: Why Was the Office of Naval Intelligence Targeted?

5 comentarii :

Riddick spunea...

Nu-i nouă pentru mine varianta cu racheta, ci doar "destinația", mai precis... adevărata ei natură, și autorii tirului. Deși plauzibilă este și varianta inversă, cu eliminarea centrului unde se acumulau probele incomode.

Vlad Tepes spunea...

Ma doare-n spate cine, cu ce, in ce scop etc.
CEEA CE ESTE CLAR E FAPTUL CA SI-AU FACUT-O SINGURI SI ASTA SPUNE CEVA FOARTE IMPORTANT DESPRE VIITORUL, SCURT, AL ACESTEI TARI.
As sublinia faptul ca, de la 11.09.2001 treaba merge tot mai rau, pina la divizarea si lupta intestina de acum.
Chiar daca slugile de la noi simuleaza ca nu vad, treaba e clara.
Implozia e aproape !!!
Sa ne bucuram, deci !
Poate, intre timp, crapa(politic, desigur) si tremurata bolsevica de la Berlin si se mai primeneste aerul !

Riddick spunea...

"Vin vremuri... interesante", cum ar zice chinezu'. ;-)

Anonim spunea...

Ai dreptate, Vlad Tepes. Pentru America de Nord, ca e si Canada cea multiculturala, progresista si tot mai dement-bolsevica pe-acolo, numaratoarea inversa e pe sfirsite. Implozia se poate intimpla si miine. Sau, poate, un razboi civil lung, cu milioane de morti si fluvii de singe. America de Nord e tot mai imputita, orasele tot mai murdare, lumea de pe strazi te duce cu gindul la Africa, la Bangladesh, la Pakistan. Hoarde de negri ataca, jefuiesc si fug exact cum faceau stramosii lor africani acum 500 sau 1000 de ani fiindca nici dracu nu poate sa civilizeze niste creaturi cu IQ sub 70.

https://youtu.be/EG_sQgYGayc

Congress-ul a devenit o adunatura de ticalosi vinduti cu nimic mai buni decit paralamentarii de la Bucuresti si toti, in frunte cu "viteazul" Trump, sint tinuti de coaie de jidani.

America de Nord face deja parte din Lumea a Treia.

Imposibil de spus cit va mai agoniza, insa Imperiul American e terminat. USA probabil ca se va face bucati, mai rau ca URSS-ul, iar americanii de rind vor fi vinati in toata lumea ca gindacii de bucatarie. Si-au facut atit de multi dusmani care ii asteapta la cotitura incit viitorul americanilor de rind e mic, negru si le bate la usa.

Probabil ca fuga de dolarul american fara nici o valoare va accelera prabusirea. Chinezii, indienii si rusii cumpara aur in draci de ani de zile. Pina si ungurii si polonezii au inceput sa cumpare - masiv - aur si sa repatrieze ce tineau in UK:

https://www.zerohedge.com/news/2019-07-08/poland-joins-hungary-huge-gold-purchase-and-repatriation

Doar Isarescu nu repatriaza si nici aur nu vrea sa cumpere. La fel ca in 1989, Romania va fi ultima colonie unde va exploda nu revolutia, ci o oala mititica cu mamaliga pusa la foc de niste alogeni care isi vor zice oameni de bine si emanati adusi pe valul de mamaliga fierbinte.

Riddick spunea...

Legea cu repatrierea aurului a trecut de CCR, acum probabil e "la" promulgare, sau poate Kraut Iohannis o va returna la parlament sau va face propria sesizare la CCR, sau si una şi alta, succesiv. Să vedem când va fi "activă", de se va aplica şi cum, şi când.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: