21 iunie 2019

Mister Zăhăraru comes to Bucale


Na, că i-am făcut şi tag - Zăhăraru (zucker - man/n).

Altminteri, bussiness as usual; move along goyim, nothing (new) to see here.

Pentru unii, e ceva bun fiindcă-i "în ambalaj Trump", pentru alţii e bun fiindcă... este ce este. United Shtetls of America.

Liviu Plesoianu
Fie să FIM sau fie să fie GAZ...
Viitorul ambasador SUA la București, audiat în Senatul american, explică, în esență, care e treaba cu România: #PETROL#GAZE_NATURALE și #Anticorupție! ...Ce dracu'? E simplu, nene! De ce să ne mai complicăm cu finețuri? #RESURSE și #CONTROL...
...Peeeerfeeect! Ne-am lămurit? ...Colonia Rumeinia, episodul 5.085! E ok? E "super extra perfect"? Bravooo, Rumeinia! Letz meic Rumeinia greit ăghen!
Hai cu prezidențialele, să ne lămurim! Fie să FIM sau let there be gas... Fie să FIM sau fie să fie GAZ!
"România este o țară cu terenuri fertile, resurse minerale, petrol, gaze naturale și altele resurse naturale și este binecuvântată cu o populație bine educată, multilingvă și muncitoare. În plus față de rezervele sale de petrol și gaze de pe uscat, a fost descoperite recent în Marea Neagră rezerve substanțiale de petrol și gaze, care au potențialul de a susține securitatea energetică a României.
Dacă aș fi confirmat, aș oferi un sprijin continuu eforturilor anti-corupție remarcabile ale României. Combaterea corupției și susținerea independenței judiciare sunt vitale pentru prosperitatea şi securitatea regiunii pe termen lung, precum și pentru cooperarea extraordinară în materie de aplicare a legii și de securitate care există între Statele Unite și România."

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: